4 aylık nişanlıyım nişan yüzüğümü kaybettim bulamıyorum

Yuh o nasıl uzun vadeli bir ders.
2 yıl yüzük saklamış adam.

Senin için müthiş bi fırsat nişanlın hakkında bişiler öğrenmek adına. Durumu anlat ve ne tepki verdiğine bak. Yüzüğü kaybetmek olabilecek birşey. Keşke olmasaymış ama gelmiş başa bi kere. Fazla tepki göstermemesi gerek. Normal olmayan bi tepki verirse de ver hakkını avucuna

Söyledim, kötü tepki vermedi. Olan olmuş bilerek yapmadın sonuçta, keşke az dikkat etseydin dedi ama bozuldu yani belli

Kendini suçlama herkesin başına gelebilir canına bişey olmasın mala gelsin. Nisanlına güzel bir dille anlatırsın üzülme

Bence direkt söyleyin kaybettim üzgünüm diye. Bende evliyken kaybetmistim taşınırken sabit bi mobilyanın altından çıktı.

Öncelikle sakin olun.. Ben mesela panikle aradığım hiçbirşeyi şu zamana kadar bulmuş değilim..
O suyla falan bi yere gitmemiştir.. Evde bir yerlerdedir merak etmeyin çıkar bi yerlerden.. Bulamazsanız yenisini alırsınız sizden değerli değil.. Tamam yüzük ilişki açısından değerli birşey ama çok aşırı da anlam yüklemeyin bence.. Kaybolmuş bir yüzüğün hiç bir anlamı yok sizin için.. Yenisi taktığınız zaman parmağınızdakş yüzük anlam kazanacak söyleyin nişanlınıza rahatlayın sonra zaten kesin bulursunuz yüzüğü

Otobüsten inerken düştüm çantam bi yana eşyalarım bi yana saçıldı ayağım ağrıyor ha bide yüzüğü kaybettim o ara elimden çıkmış gitmiş acıdan sonradan eve gelince farkettim de
Ya da evde düşürdüm de hangisi kolayına geliyorsa (2.daha kolay)

Bugün nisan yüzüğünü kaybeden yarin bir gün kocaya nasil sahip çıkar sorarım size:))

Kızmayı gerektirecek bisey yok ki ortada, insanlık hali kaybedebilirsiniz. Tekrar arayın bence evi

Esim nikahdan iki ay sonra yüzügünü kaybetti. Am ikincisini sadece gümüs olani aldik insanlik hali. Tekrar bir kiyafetlerinize felan da bakin..belki bi yerden cikar

Doğruyu soyleyin olduğu gibi...
Hem tavrını görmüş olursunuz hazır nisanliyken nasıl biri ile evleneceginizi bu tarz konularda yaklaşımı nasıl bi bakarsınız.

Nisan yüzüğünü kaybetmek bir isaretmis ben öyle duydum

aynısını alma imkanınız yok mu?insanlık hali kaybolabilir yüzük ama ben olsam üzülürdüm nişanlım kaybetse ama dünyanın sonu değil yenisi alınır daha dikkatli olunur canınız sağolsun.

O kaybedenler kulubunde bende varım
1.5 yıllık evliyim geçen yaz kaybetmiştim plajda düşmüş
Bir süre yüzüksüz gezdim. Eşim rahatsız oldu sanki eşimle değil metresimle geziyorum dedi
Mecbur gittik aldık yenisini.
Üzülme durumun müsaitse alırsınız.
Ama anısı çok koyuyor onun gibi olmuyor itiraf etmeliyim.

Aman Allah ım bu nasıl olur, nasıl kaybedersiniz, felaket, sakın nişanlınız duymasın, nişanı atabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…