- 30 Mayıs 2020
- 13.059
- 49.306
- 528
- Konu Sahibi cikolatalipankek
-
Yuh o nasıl uzun vadeli bir ders.Benim teyzem de yüzüğünü kaybettiğini sanmıştı 2 sene önce. Meğersem eşi teyzem çok ortalık yerde yüzüğünü bırakıyor diye alıp saklamış aklı başına gelsin diye. Daha geçen gün geri verdi yüzüğü. Aileniz falan almış olabilir mi sizin de ? Haberleri yoksa onlara da bir sorun.
Eniştem çok ilginç birisi. İnsani duyguları yok gibi bir şey. Ben şaşırmadım o yüzden.Yuh o nasıl uzun vadeli bir ders.
2 yıl yüzük saklamış adam.
Senin için müthiş bi fırsat nişanlın hakkında bişiler öğrenmek adına. Durumu anlat ve ne tepki verdiğine bak. Yüzüğü kaybetmek olabilecek birşey. Keşke olmasaymış ama gelmiş başa bi kere. Fazla tepki göstermemesi gerek. Normal olmayan bi tepki verirse de ver hakkını avucunaEvin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Söyledim, kötü tepki vermedi. Olan olmuş bilerek yapmadın sonuçta, keşke az dikkat etseydin dedi ama bozuldu yani belliSenin için müthiş bi fırsat nişanlın hakkında bişiler öğrenmek adına. Durumu anlat ve ne tepki verdiğine bak. Yüzüğü kaybetmek olabilecek birşey. Keşke olmasaymış ama gelmiş başa bi kere. Fazla tepki göstermemesi gerek. Normal olmayan bi tepki verirse de ver hakkını avucuna
Bence direkt söyleyin kaybettim üzgünüm diye. Bende evliyken kaybetmistim taşınırken sabit bi mobilyanın altından çıktı.Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Bozulmuş olabilir ama seni kırmamış. Sınavı geçti nişanlınSöyledim, kötü tepki vermedi. Olan olmuş bilerek yapmadın sonuçta, keşke az dikkat etseydin dedi ama bozuldu yani belli
Öncelikle sakin olun.. Ben mesela panikle aradığım hiçbirşeyi şu zamana kadar bulmuş değilim..Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Bugün nisan yüzüğünü kaybeden yarin bir gün kocaya nasil sahip çıkar sorarım size:))Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Bende gümüş almayı düşünüyorum evetEsim nikahdan iki ay sonra yüzügünü kaybetti. Am ikincisini sadece gümüs olani aldikinsanlik hali. Tekrar bir kiyafetlerinize felan da bakin..belki bi yerden cikar
Doğruyu soyleyin olduğu gibi...Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Nisan yüzüğünü kaybetmek bir isaretmis ben öyle duydumEvin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
aynısını alma imkanınız yok mu?insanlık hali kaybolabilir yüzük ama ben olsam üzülürdüm nişanlım kaybetse ama dünyanın sonu değil yenisi alınır daha dikkatli olunur canınız sağolsun.Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
Aman Allah ım bu nasıl olur, nasıl kaybedersiniz, felaket, sakın nişanlınız duymasın, nişanı atabilir.Evin içinde kaybettiğime eminim ama evin altını üstüne getirdim yine bulamadım, galiba temizlik yaparken o arada o da paspas suyuyla falan gitti maalesef.. bunu nişanlıma söylemedim daha, sonuçta o kaybetse ben ona çok kızardım alınırdım hatta. Kendimden utanıyorum ya bir yüzüğe bile sahip çıkmadım, maddı açıdan değil ama manevi açıdan çok önemliydi, sonuçta ikimizi bağlayan bir şey di o... çok üzgünüm ne yapacağımı bilemiyorum nişanlıma nasıl desem etsem, çok utanıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?