Coçuk baglanmasi çok yanlis bir sekilde Türkiyede anlatiliyor. Hele o malum yazar, kendi dünya görüsüne uyarliyor. Senin bu yazdiklarin hiçbir bilimsel dayanagi yok. Böyle bir arastirma yok, böyle sonuçlar yok. Hatta biraz daha ileriye gidersim, Türkiyede ebeveynlik çok abartiliyor ve tam çoçuklarin sagliksiz baglanmalarina neden oluyor. Anne baba çok fazla titriyor çoçugun üzerine. Cocuk tek basina kalmiyor, kural ögrenmiyor,.. Annesi ile yapisik olarak geziyor. 2 yasindaki çoçuk halen aksam 10-11de yatiyor ve sayre,..
Yani konu çok derin. Ancak krese giden çoçuk annesine baglanamaz safsata bir konu.
Ve çoçuk parasi ile öyle geçinilmez. Yasadigim ülkede ilk çoçuk için neredeyse 100 euro, ikinci için sanirim 150,.. Hani bu miktarlar ile ne zenginlesirsin ne fakirlesirsin. Yani artik çoçuk parasi için yapilmiyor, tek cehaletten yapilir o kadar çoçuk.
Yoksa burda kimse çoçuguna en yüksek düzeyde egitim vermiyor. Geçenlerde yegenimi piano dersine biraktim. Türklerin yogun oldugu bir sehir olmasina ragmen, baska bir Türk bile yoktu. Ki dersler yillik 50 euro felan. Yani çok ilginç bir durum. Türkiyede anne baba kendini parçaliyor çoçugum özel okula gitsin, iyi egitim alsin diye. Burda devlet tüm imkanlari sunmasina ragmen hiçbirsey yapmiyorlar.