Adamlar da ne yapsalar yaranamıyorlar yalnızmerhaba kızlar ,
4 ağustosta bizim 4. evlilik yıl dönümümüz eşim mesaj atmış konuyla ilgili,
Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,
kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .
böyle düşünmekte haksız mıyım.
Oğlunuz kaç yaşında?merhaba kızlar ,
Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,
kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .
2,5 yaşındaOğlunuz kaç yaşında?
biliyorum birşey olmaz ama kaynanam arayacak rahatsız edecek tatilde başıma geldi durmuyor ağlıyor sürekli diye yine aynısı olacak otele boşuna para vermiş olacakAdam yapiyorken karışmayın mutlu görünün bişey olmaz bir geceden ölmez çocuk saçmalamayın
Eşine şöyle boyle. Bu sefer de annen ararsa kizarim debiliyorum birşey olmaz ama kaynanam arayacak rahatsız edecek tatilde başıma geldi durmuyor ağlıyor sürekli diye yine aynısı olacak otele boşuna para vermiş olacak
elimden geleni yapıyorum kreşe gidiyor zatenÇocuğunuzun mutluluğunu her zaman düşünün tabiki bu çok güzel bir şey, ama çocuğunun esiri olan ebeveynlerden olmayın derim sonra siz çekersiniz
valla 2 gece 3 gün tatil ayarlamış 1 ay evvel gece 1 de aradı durmuyor ağlıyor anne diyor diye sabah geri döndük verdiğimiz para çöp olduEşine şöyle boyle. Bu sefer de annen ararsa kizarim de
Kreş çağındaki bir cocugun 1 guncuk ailesinden ayrı kalabilmesi gerekir. Onunla karşınızda büyük bir insan varmış gibi konuşmayı deneyin. Annecim yarın babanla bizim işimiz var onu halledip hemen dönücez. 1 günlük babaannende kalıp bizi usluca bekleyebilir misin? Gibi gibi. Yani ağlasa dahi alıştırmaya çalışın derimelimden geleni yapıyorum kreşe gidiyor zaten
bunu her sabah kreşe bırakırken yapıyorum ama ağlıyor gitmek istemiyor sarılıp bırakmıyor işe gitmem gerektiğini akşam alacağımı her gün anlatmama rağmen her gün de ağlamaya devam ediyo birde ben 9 gün şehir dışında kaldım iş için sanırım birazda onun etkisi bırakamıyo beniKreş çağındaki bir cocugun 1 guncuk ailesinden ayrı kalabilmesi gerekir. Onunla karşınızda büyük bir insan varmış gibi konuşmayı deneyin. Annecim yarın babanla bizim işimiz var onu halledip hemen dönücez. 1 günlük babaannende kalıp bizi usluca bekleyebilir misin? Gibi gibi. Yani ağlasa dahi alıştırmaya çalışın derim
Çünkü;
Çocuğun esiri olmak sizi de ve ileride çocuğun yasamini da kotu etkiler
işte ben 2 ay kadar önce iş için 9 gün şehir dışındaydım onun da etkisi var sanırımYaşı kadar gece sizden ayrı kalabiliyor diye biliyorum. Gidin eğlenmenize bakın. Ne güzel düşünmüş.
bende istiyorum ama burnumuzdan gelecek diye korkuyorumSiz eş olduğunuzu unutmuşsunuz sadece “anne” değilsiniz.
Bir eşsiniz aynı zamanda.
Eşiniz çok haklı. Adam karısıyla güzel bir vakit geçirmek istiyor.
Bunu ara sıra yapmalısınız hatta sağlam bir ilişkiniz olması için
Orion sen bu adamın hayat enerjisini sömürmeye yemin mi ettin naptın? Allah aşkına biraz adama iyi yapmışsın kocacım falan de haline azcık şükret. sürekli mutlu olman gereken şeylerden şikayet ediyorsun. ben bile bunaldım konularından.merhaba kızlar ,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?