4. evlilik yıldönümü

orionnn

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2021
1.746
2.096
63
29
merhaba kızlar ,
4 ağustosta bizim 4. evlilik yıl dönümümüz eşim mesaj atmış konuyla ilgili,

Eşim o gün alsancakta iş çıkışı buluşalım ben oğlumuzu anneme bırakırım hatta alsancakta otel tutmuş zaten izmir de yaşıyoruz neden otel tuttun diyorum . eğleniriz bir mekanda sarhoş sarhoş gitmeyelim eve araç kullanamayız diyor. taksi var dedim bana bırak ben herşeyi ayarladım diyor,

kafamı kurcalayan biz 1 gün görmeyecek oğlum ortalığı inletir durmaz gece eve dönmez onu almazsak tatilden erken dönmüşlüğümüz var bu yüzden.
yine heves kursağımızda kalacak çocuklada rahat eğlenemeyiz diyor eşim 1 günden birşey olmaz diyor .

böyle düşünmekte haksız mıyım.

Adamlar da ne yapsalar yaranamıyorlar yalnız

Oğlunuz kaç yaşında?

Adam yapiyorken karışmayın mutlu görünün bişey olmaz bir geceden ölmez çocuk saçmalamayın
biliyorum birşey olmaz ama kaynanam arayacak rahatsız edecek tatilde başıma geldi durmuyor ağlıyor sürekli diye yine aynısı olacak otele boşuna para vermiş olacak

Gayet kalabilir çocuğunuz bir gece. Varsın inletsin ortalığı, bir geceden bir şey olmaz. Karı-koca olmayı unutup anne-baba olarak yaşamaya devam ederseniz evliliğinizde sorun yaşamanız kaçınılmaz olur. Bir gece alt tarafı eşiniz güzel bir şey düşünmüş siz hevesini kırmak için elinizden geleni yapmışsınız.

elimden geleni yapıyorum kreşe gidiyor zaten
Kreş çağındaki bir cocugun 1 guncuk ailesinden ayrı kalabilmesi gerekir. Onunla karşınızda büyük bir insan varmış gibi konuşmayı deneyin. Annecim yarın babanla bizim işimiz var onu halledip hemen dönücez. 1 günlük babaannende kalıp bizi usluca bekleyebilir misin? Gibi gibi. Yani ağlasa dahi alıştırmaya çalışın derim
Çünkü;

Çocuğun esiri olmak sizi de ve ileride çocuğun yasamini da kotu etkiler

bunu her sabah kreşe bırakırken yapıyorum ama ağlıyor gitmek istemiyor sarılıp bırakmıyor işe gitmem gerektiğini akşam alacağımı her gün anlatmama rağmen her gün de ağlamaya devam ediyo birde ben 9 gün şehir dışında kaldım iş için sanırım birazda onun etkisi bırakamıyo beni

bende istiyorum ama burnumuzdan gelecek diye korkuyorum

Orion sen bu adamın hayat enerjisini sömürmeye yemin mi ettin naptın? Allah aşkına biraz adama iyi yapmışsın kocacım falan de haline azcık şükret. sürekli mutlu olman gereken şeylerden şikayet ediyorsun. ben bile bunaldım konularından.

Hayır kaç kişi de adama yanlış davrandığını sayfalarca anlattı bir gram değişmiyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…