4. evlilik yıldönümü

yine şehir dışına çıktınız gibi düşünün bir gece için ben 2.5 yaşındaki kızımı ablası ile birlikte 4 geceliğine (hayatımda ilk kez) annem ve ablama bırakıp eşimle batı Karadeniz turuna gittim. allahim yarabbim nasıl ruhumuza iyi geldiğini anlatamam. döndükten sonra uzun bir süre "yaaaa biz ne yaptık, nasıl güzel birsey yaptık" diye konuştuk. resmen ruhum gençleşti resmen hayatıma renk geldi. muhteşem bir deneyimdi. tavsiye ediyorum kötü dusunmeyin
 
Milyon tane mesaj yazılmış ama siz kaynanam arıyor da arıyor demişsiniz. Acaba çocuğu kaynananıza mı bırakmak istemiyorsunuz ? Ya da ne bileyim gitmek mi istemiyorsunuz ?

Siz gitmeyin bence. Gitseniz de huzursuz olup döneceksiniz. Ta buradan yıldırdınız valla. Çocuk bu ağlar ağlar susar. Kv de de aradığında açmazsınız olur biter.
 
kananamı bize getirsem daha rahat atlatabilirim sanırım süreci akşam evden hazırlanıp 21.00 gibi çıksam onu uyutup kendi ortamında daha rahat ve huzurlu olur sanırım
Bakın siz bunu yapın.
Çocuklar kendi güvenli alanlarında daha sakin oluyorlar, daha kolay uyuyacaktır. Kocanıza da lütfen bişey sezdirmeyin, biraz heyecanlı davranın.
Bütün forum kocanıza acıdık valla nolur sakin olun artık.
 
Çocuk yetiştirme tarzınız problemli duruyor; önceden önlem alın derim. Bu kadar bağımlı davranması normal değil.
İkinci olarak; çok heves kırıcı ve sıkici gördüm sizi. Bu tarz şeyler önemli evlilikte. Çocuk da çocuk, çocuk da çocuk diye tutkusuz, sıkıcı biri olarak görmeye başlayabilir eşiniz sizi.
 
Sene de bir kere özenmiş. Bence dua edin kutlayan kocanız olduğuna millet hangi sene evlendiğini bilmiyor çocuğunuzda benim kızla yaşıt nerdeyse. Biraz büyük. Babannede durabilir bir günden ne olacak. (Tabii babanneye güveniyorsanız güzelce bakacağından eminseniz. Benim kv gözü gibi bakar ama gece hiç bırakmadım daha kızımı.)
 
Aaa siz eşi için “Biraz küs kalsın da kafamı dinleyeyim.” diyen üyesiniz. Konularınızdan hep eşinizi sevmiyorsunuz havası alıyorum.

Şu an bebeğim çok küçük olduğu için bırakıp otele gitme fikri bana da iyi gelmedi ama 2,5 yaş çocuğu hele de kendisine sürekli bakan babaannesinde kalabilir sanırım.
 
2.5 yaşında kocaman çocuk memede bebek değil eşiniz çok haklı ve siz haksizsiniz.Gercekten bazı insanlar çok zor ve katlanılmaz onlarda biride sizsiniz güzel yapılmış bir plani yok taksi yok çocuk ağlar diye iptal etmeye calisiyorsunuz.Sebnem ferahin bir şarkısı var ya yoktur üstüne senin güzeli çirkin yapmakta suçu dunyaya atmakta aynen oyle
 
9 gun kalmis iste bir gunmu kalamiycak abartmayin kocanizinda burnundan getirmeyin ararsa oglu acar telefonu idare et anne soyle boyle der kapatir bisey olmaz cocuguna bagimli olan kadinlarida anlayamiyorum
 
Olup olmayacağını bilmediğiniz bir şey için tüm güzellikleri göz ardı edip dertlenip buraya konu açmak da nedir?

Gidin, gece bu olay yaşanırsa, canınızı sıkarsınız. Hatta o saate kadar eğlenebildiğiniz için canınızı sıkmaz, hayatı keyifle kucaklarsınız...

Ayrıca her şey olabilir. Yolda kaza yapabilirsiniz, otel yanabilir, göktaşı yağabilir. Hepsi ile ilgili konu açmak yerine güzellikleri görmek daha keyif verici olacaktır.

Eşinizin de keyfini kaçırmayın. Bazen adamlara da acıyorum. Adam daha ne yapsın sizi mutlu etmek için? Kaygınızı içinizde tutun birazcık.
 
Adamın burnundan getirme
Durmassada dönersiniz
Adamında hevesi kaçacak
 
Bence eşiniz cok guzel düşünmüş
Dediginiz gibi kendi evinizde kendi odasında olursa sorunda olmaz bence
Önceki tatilinizde ne oldugunu esınız bılıyordur ona gore bır fıkrı vardır . Annesını uyarır cocugu oylayıp uyutması ıcın. Bu gunler gerı gelmıyor degerını bılın
 

Yok bu adam size yaranamaz. Ben bu adamı seviyor muyum diye bir düşünün bence. İlk defa şurada bir adama acıdım.
 
Annem 29 yaşındaki kardeşim için koştura koştura eve gelmiş yemek koyayım diye eve gidiyor. Onun hayatına göre yasiyor. O evden çıkmadan asla çıkamıyor çünkü utusu yapılacak vs vs...kendine bağımlı, asalak bir birey yetiştirdi. 26 sene sonra siz de böyle olmazsınız inş
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…