4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Yahu biz kadınlar acı cekmekten mi hoşlanıyoruz nedir? Bela bağıra bağıra geliyorum demiş siz hala acaba diyosunuz.

Üşenmediniz mi bu kadar yazmaya, sanırım yarısına kadar okudum. Bi çok noktada orda onlar benim için bitti tarzı yazdığınız şeyler var. Bence sizin sorununuz tamda bu.
nokta koyduğunuzu sanıyosunuz ama koyamamışsınız. Özet geçseniz inanın burdaki bi çok insan daha iyi anlardı sizi

Eee bu arkadaş ne soruyor ?
Ayrılalım mı değildir umarım
Pişman olmaktan korkuyormuş. İstediği gibi hayat yaşayamamaktan falan..

Aylarca sindirilmiş, ezilmiş, şiddet görmüş 23 yaşında genç bi kadın bu, korkmasında ne yapsın. Eleştirilmekten çok cesaretlendirilmeye ihtiyacı olan bi kadın...

Önce bu adamdan kurtulup yeni bir hayata başlamalı
Neden ayrılmıyor
Şuan ki hayatından daha iyi olacağı bir gerçek
Hiçbirimiz bunları yaşamak zorunda değiliz

Bitmiyorduuuu.. okuyamadım..
Konu fake mi değil mi bilemicem, bunu uyduracak ve yazacak kadar canın sıkılıyor olamaz herhalde diye düşünüyorum.. fakese de burada birsürü insanın kul hakkına girmiş oldun.. neyse, eğer gerçekse şiddet gören herkese aşırı üzülürüm, sana hiç üzülemedim ama ya.. yeme dayak abi, yeme.. mazoşist misin..

Önce bu adamdan kurtulup yeni bir hayata başlamalı
Neden ayrılmıyor
Şuan ki hayatından daha iyi olacağı bir gerçek
Hiçbirimiz bunları yaşamak zorunda değiliz
Kendi egolarımızı yarıştırmayı bırakıp ona bu tür cesaret veren yorumlar yapabilirsek bunu başarabilir diye umuyorum..

Hadi neyse okuyim dedim ve okudum.

Kardesim sen iyi misin?

Adam manyak.

Bir kadin ogretmen bir kadin niye boyle bir manyakla yasamaya devam eder.?
Aklim almadi.

Canina kastin mi var senin?

Illa seni birgun oldurmesini ya da timarhanelik etmesini mi bekliyorsun?

Kaaaaaaacccccc hemen kac bu adamdan

Hee bu arada cocuk yapmaktan bahsetmissin ya..

Cidden psikolojin normal degil senin.

Allah yardimcin olsun.

Insallah kurtulursun bu bataktan tez vakitte.

Bu ne yahu manastır destanı gibi okutkrn bayılmışım bi uyandım 10 sayfa yorum. Siz hayatınızdan memlunsunuz bence yoksa bu kadarına kaylanabilir m insan, bi de acaba seviyormuyum diyorsunuz ya orda koptum. ÜZgünüm ama siz hastasınız acilen tedavi olmanız lazım.

Ay Allah da sizi güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…