4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Kendi istemezse biz ne yapabiliriz ki.. çocuk istiyorum ama hak etmiyor diyor, çocuk yapacak bi de bu ortama.. ailesinin bi şeyler yapması lazım..
Ben psikolojisi yerinde değil diye düşündüğüm için çok bir mantık aramıyorum, haklı sebepleri var habire dayak yemiş. Yine bazı şeyleri düşünüyor buna sevindim

Neyın kafası bu anlamadım ben gercekten madem evlilik oncesi cinsellik senın için bu kadar utanılacak bırsey neden boyle bir sey yaptın yok sana gore normal o zaman sırf bunun için neden istemeye istemeye evlendin hadı evlendin ilk gunden beri dayak hakaret ne demeye katlanıyorsun madem calışıp kendı paranı kazanıyorsun neye mecbursun onu anlamadım acıkcası ayrıca baban hem senin için uzuluyor gozune uyku girmiyor ama her defasında senı almadan evine neden gerı donuyor sen ıyı degilsin göremiyorsun ne yapman gerektiğini diyelim aile neden mudahale etmıyor kurbanlık koyun gibi geri gönderiyor senı cok karısık nasıl bır hayat yasıyorsunuz yanı anlamadım

okurum demiştim.

okuyamadım. paragraf çok mu zor? özellikle o konunda belirttik. madem bildiğin gibi yazacaktın niye sordun?

İçim şişti okurken, siz öğretmen olduğunuza eminmisiniz ? Öf söyleyecek çok şey var ama faydası yok şunca yazdığınız şeyden sonra.Tek diyebileceğim azıcık kendinize saygınız olsun.

Ayyyy okurken icim daraldi.....
Siz yasasiginiz hayati severek isteyerek yasiyorsunuz sanki böyle kavga edip esinizin sizi dövmesi ailenizi her kavgada aramaniz sonra ailenize gitmemeniz bana bunu düsünmeme sebep oldu. Hem söylediyiniz hic bir mazeret gecerli deyil. Nolmus evlenmeden birlikte olduysan dünyanin sonumu, ne mal oldugunu anlamissin daha nisanliyken niye zorluyorsunki nicin bile bile hayatini karartiyorsunki. Ayril gitsin. Annene birlikte oldugunumu söyledi e söylesin inkar et, yok etmesende o senin annen seni koruyup kollar kapatirdi. Ama en azindan ayrilirdin. O kadar okumussun bu zulme nasil katlaniyorsun. Ailende hatali davranmis ilk sana vurdugunuzi duyduklarinda seni alip götürüceklerdi nicin orda biraktilarki. Sizin taktiginiz konu ay deyer vermiyor yemeye cikarmiyor tatile götürmüyor olmus. Onca yasadiginiz seyden sonra sarilip uyuyabiliyorsunuz ve bunun adi ne diye diye soruyorsunuz. Siz ezilmekten hoslanmayi birakin artikta kalkip söyle bir kendinize gelin o adam bile denmicek kisiyi hayatinizdan cikartin. Siz ögretmendiniz deyilmi? Kendi öz güveniniz olmadan nasil öz güvenli olan nesiller yetistiriceksiniz?

Senin o kocayı boşaman lazim hala kaplıcaya gidemedik tatile çıkamadık diyorsun.Madem geri dönüp duruyorsun ananı babanı da zırt pırt arama bence gari yeter.

Valla bu yaziyi okumak icin sabır gerekir kac saatte yazdınız valla bravo:))

Adam aldatmiş, dayak atmiş,rezil etmiş
Ayrica sorumsuz,saygisiz,cahil ve vahşi..
Seviyor musun sen şimdi bu adamı.
Sana gelince okumuşsun, ekonomik özgürlüğün var, hayattan beklentilerin var.
Ama özgüvenin yok. Sağlıklı düşünemiyorsun.
Önce bir psikoloğa git. Yeniden baslamak için plan yap. Sonra git aç boşanma davasini en kisa zamanda.
Ailenin desteği var.onlarda senin gidip gelmelerinden dolayı net olamıyorlar.
Anlattiklarina göre bu ilişki devam ettikçe kötüye gidecek.yaşın daha 23. Yol yakinken dön. Yazık etme kendine.

Okudum...
Mesleğin var neden bu adama bağımlı yaşıyorsun yaşın çok genç istediğin bi insanla istediğin hayatı aşkı heyecanı yaşamak için geç kalmış değilsin.. çocukta yok.. seni tutan ne?
Ailen arkanda olmasa bile boşan başka eve çık . Akıl sağlığnı kaybetmeden harekete geç..

Okudum ve hayattan soğudum. Öğretmenim yazmışsın bu nasıl bir anlatım. Adamın elinde oyuncak olmuşsun. Anneni babanı da oyuncak etmişsin . Kopartıp at. Bu yaşadığınız şey evlilik değil .

kirmak istemem ama senin aklin yokmu? O kadar sey anlatip bide ogretmenim diyosun? Aklina basina toplaman lazim ve radikal bir kararla kendine yeni bi duzen kur. sen evliligi mutlu olmak icin gerceklestirdin. diyelim ki bi iliski yasadin evlilik oncesi. kocan cok mu bakir ki saba dil uzatabiliyo. yada gorustukleri kizlarda bilmem kacinci el... bunlari soyleyemedin mi? Sen bu kisiyi adam yerine koyup bide ayni yataga nasil girebiliyosun? Ve cocuk asla yapma. Asla asla asla. O senin cocugunu da dovecek. hatta bu karaktersizlikteki biri cocugun baskasindan oldugunu bile iddia eder. daha yasin o kadar genc ki yolun basindasin. Ne kadar erken karar verirsen emin ol o kadar senin icin iyi olur. Su dedigin dogru bazen bazi seyleri yasamaya kader diyoruz. Ama unutma o imzayi atarkem sen kendi tercihinle imzani attin ve bundan vazgecebilirsin

Öğretmen isen gerçekten ben şok Beni vurdu değil yahu Bana vurdu!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…