4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Ya sen dayağı yiyip oturuyorsun ve baban yerde sürüklendiğini bilip nasıl seni almaya gönüllü olmuyor yada sen kaçıp gitmek için neyi bekliyorsun?

Öğretmen hanim yazdığını okuruz dedik diye neden bu kadar zulm ettin bize,kör olcam sandım ayol

Üşenmedim sona kadar okudum. Hayretler icindeyim, adam size siddet uyguluyo, hakaret ediyo, tum ailenin icinde rezil olmussunuz, boşanmak yerine kocam yemeye cikarmadi, tatile cikarmadi, banyo camini yapmiyo, evin pazarligini filan yapmiyo diye şikayet ediyorsunuz. Boğle evlilik mi olur? Siz en baştan ayrilmaliydiniz, soylediyiniz gibi nişan hataydi, evlilik hataydi, boşanmamak ise en buyuk hatanizdi. Evliliyin 2inci gunu sizi suruyup kapi onune attiginda bosanmaliydiniz. Okudukca size aşiri sinirlendim nedense. Bi de bu evlilikde yanlis giden bisey var diyorsunuz, dogru giden biseyi bulursaniz soyleyin. Yaşiniz az, guzel de mesleyiniz var. Geri kalan hayatinizi mahv etmeyin ...

Kocan insan değil hayvan bile değil.
Boşan ve kendine yeni bir hayat kur Allahtan mesleğin varmış kendine zulmetme bu aptal herifle.Saygı olmayan yerde sevgi olmaz onu geçtim bu kadar şiddet neyin nesidir Allah cezasını versin.

Son olarak okumayanlar cevap yazmasın lütfen okumadım hahaha demenin mantığı ne arkadaşlar ?Çocukmusunuz ayıp saygı lutfen

Ha birde konu sahibi arkadaşım 23 yaşında genceciksin beni kimse almaz gibi düşüncelere kapılma lütfen 5 kere evlensen bosansanda gene alirlar.
Yenisine saglik de at o adamı başından ondan daha kötüsünü mumla arasan bulamazsın zaten

Buraya türkce dersi verip yazim imla kurallari yanlislarimi duzeltin diye yazmadim. İşte bu yüzden insan korkuyor. Asil konuya bakmayıp baska acilardan bakan insanlar var acaba ne derler gibisinden laflar duymaktan cekindigi icin cesaretlenemiyor. Nedene bakmayıp isine gelen kısımları çeken insanlar neden böyle bir tavir sergiliyorsunuz anlayamıyorum. Biz kadinlar buraya birsey yaziyorsak destek fikir almak ve belki saglikli olmadigimizi düşünüp dışardan bakiş açısiyla gormek istediğimiz içindir. Oturup bundan sonra imla kurallarina calisacagim bu anlattiklarimdan önemli şeylermiş. Aaa ögretmenmiş birde diyenlere söylüyorum insan oglu hic belli etmez burda veya hayatta kat kat üstün stadüde olan insanlarinda basina gelebiliyir. Meslege bakmiyor bu gibi seyler. Ha evet belki şu an olsaydi daha saglikli düşünürdüm. Çünkü meslege atılınca bazı seyleri daha iyi anliyorum ama geç oldu. Saygi cercevesinde yorum yapan arkadaslara tesekkur ediyorum. Söylediklerinizden sonra aklimda bazi seyler sekillendi. İyi dilekleriniz icin tesekkurler. İyilikler sizinle olsun...

Hepsini okudum. Psikolojik destek alman gerekiyor bence. Allah yardımcınız olsun. Hem senin hem ailenin hemde eşinin ve ailesinin. Olayları iki taraflı dinleyecek bir hakem tayin edin. Aile birligi temelinden sarsilmis. Yol yakinken ayrilin.

Pisman olmazsin biran once ve bilhassa gebe kalmadan ayril asil pismanligin bebek olursa olacak

kuzum Ne güzel öğretmensin ne bekliyorsun bu adamın seni öldürmesinimi bekliyorsun senin yaşadıgın hayat ölümden beter.Sabah gidelim diyor akşam vazgeçiyormuş.Yalan bu herifte,cimrilik,aldatma,şiddetin alası ben olsam bir dakika durmam orda ömrünün çürümesini mi bekliyorsun ne bekliyorsun.Başından geçenleri anana babana anlatır diyemi korkuyorsun yalan de zaten evlenmişssin artıken kötüsü bu heriften kurtul daha kötü bir hayat olmaz sen şu anda bir Manyakla berabersin kaç kurtul.

Bu arada “beni vurdu” değil “ bana vurdu”. Hep yanlış kullanmışsınız.
Ben de takildim buraya, bir de "bir cinsellik sonrasi" diye bir cumle kurmus, ogretmenim diyor, ben hic inanmadim, magazaya gitmek icin esinden izin istiyor, esi magazadan kolundan ceke ceke eve goturuyor, işe nasil gonderiyor anlamadim.

Allah sabır versin sana canım gerçekten kesin şekilde restini çek ve boşan elinde ne güzel mesleğinde var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…