4 gün önce yazsam okurmusunuz demiştim?

Bir insanın hayatında şu tablodan daha kötü ne olabilir? Öldürmekle mi tehdit ediyor ,kötü yola düşmekten mi korkuyorsunuz mesela boşanınca anlayamıyorum çocuk da yok?Mürekkep yalamış insan böyle olmamalı ya çok yazık.Ailenize daha fazla üzüldüm.

Siz cidden öğretmen misiniz?
Yanlış anlamayın yargılamak değil niyetim ama meslegini eline almış,ekonomik özgürlüğü olan bir hemcinsimin ben inanın anlayamadım bu adama neden katlandığını.
Birlikte olduk,evlenmek zorunda kaldık vb bir cümle kurmuşsunuz. Evlenmek zorunda değildiniz. Okumuş insansınız.
Neyse bunu geçtim. Hadi evlendiniz yerlerde süruklendiniz,hırpalandınız hem fiziksel hem ruhsal anlamda neden kapının önüne koymadınız bu adamı?
Hala diyorsunuz ki çay içelim,kahve içelim,gezelim. Sizin gezmekten tozmaktan kat be kat önemli sorunlarınız var farkında değilsiniz.
Lütfen kendi değerinizi bilin.

“Beni vurdu” nedir yaa... inanılmaz itici... Bırak Üniversiteyi böyle bir cümle kursam 3 yaşındaki kızım beni uyarır “anne ne biçim konuşuyorsun? Böyle söylenmez ki!” der. Pesss....

Yaşadığın şiddet karşısında bu kadar basiretsiz olmanı, üniversite okuyupta şu ifadeyi hala düzgün kullanamama şeklindeki hayattaki duruşuna bağlıyorum.

Herkes seçimlerini yaşıyor böyle safça bir kader anlayışı olamaz. Kader senin seçimlerinden ibaret bunu bil...

He tabii burada neden-sonuç ilişkisi kurabilme kabiliyeti de bambaşka bir boyut!

Okudum,sonuna geldim başını unuttum,sonra yine başa döndüm derken konuyu tam.manasiyla ezberledim,söz verdim okuyacam diye ,canım çıktı. Neyse mühim değil canın sağolsun.

Hemen bosan,daha 23 yas,çocuk yok,esnaf canavar bir eş,çocuk olursa nasıl eğitir diye hayal kuruluyor : // Bir şiddet olayini anlatman yeterdi bosan dememiz için.

Babam ben küçükken öldü. Abim yok. Çalışmıyorum. Annemin bir maaşı var ihtiyacı için kredi çekti eline çok az kalıyor. 7 aylık evliyim. Ve senin yaşadıklarını yaşasam bir sn ye bile durmam. Mesleğin var baban var akşam iş çıkışı o lanet olası eve değil baba evine git de ki ben bir daha o eve gitmeyeceğim!

Once kendine sunun cevbini ver neden ayrilamiyorum?meslegin var bu en buyuk sansin cocugun olacak bi gun ve daha kotu seyler yasayacagini sende biliyorsun kendine bunu yapmaya hakkin varmi?zor seyler yasamissin yasamaya devam etmek senin elinde istersen daha iyi bir hayatin olabilir sabirla okudum ve senin su anda kendimi bi cehennemde hissettigini dusunuyorum.

Hepsini okuyamadım. Fenalık geldi. Troll falan olmasını umdum. Bu kadar saçmalığa katlanabilmesi için bi insanda özgüvenin, kendine saygının zerresinin olmaması lazım.

Habire gidip geri gelmeler, annenin babanın moralini yerle bir etmeler, dünyanın dayağını yiyip adamın yanında oturmalar... Bu ne ya? Sonra “Kadın ölümleri çok fazla” Napsın toplum? Anası babası evinden söke söke götürüyor, kadın yine dönüyor. Yine dönüyor. Yine dönüyor. Hiç çizgi yok, hiç sınır yok. Şu olursa biter dediği hiçbir şey yok. Bu işin sonu ölüm. Adam seni öldürünce ayrılırsınız güzelce.

Özet lütfen
Destan gibi maşallah
:işsiz:
Üniversite yılları.
Kaybedilen bekaret..
Zorunlu evlilik..
Evliliğin 2. günü yerlerde sürüklenme..
Süregelen şiddet, hakaret, küfür, tehdit, baskı...
B.kunu bile yıkayamayan sorumsuz koca..
Ve 23 yaşında psikolojisi yerle bir olmuş kadın..

Üniversite yılları.
Kaybedilen bekaret..
Zorunlu evlilik..

Eee bu arkadaş ne soruyor ?
Ayrılalım mı değildir umarım

İşin özeti boşanın.
Bir de anlayamadığim evliliğin ikinci (2.) günü nasıl oluyor da kızlık soyadın var halen kimlik de diye şiddet görüyorsunuz?
Bu kadar çabuk değişim oluyor mu soyadın da nüfus müdürlüğün de bilginiz var mı?

Aman tanrım dedim.. Yanlız kimse sana bişey yapmıyor sen kendi kendine yapıyorsun haberin olsun.. Boşanmak senin için bir seçenek değil zorunluluk farkındamısın

ogun okadar bekledık
uzuunn yazının sonuna kadar da okudum
okuya okuya bunu mu okudum ben sımdı
neresınden tutsam elımde kaldı konu

Adiniza cok uzuldum o adamdan bosanmalusiniz yoksa yarin bebekle daha dazor olur

Üniversite yılları.
Kaybedilen bekaret..
Zorunlu evlilik..
Özetine bile içim darlandı! Arkadaş ağır mazoşist sanirim

Back
X