4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Gelinlik hallolur olmasada eşine söylersin kaşır boynunu

Ama teyze de çok terbiyesiz onane senin ilkgecenden bezinden çıkınından

2.gün nasıl geçti yada ilkgece kapıdan gözetlerse şaşırmıycam

ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...

Çok moralimi bozdu bu durum. öyle kalıverdim karşılarında.

Nisanlinizin teyzesi sizden resmen ilk gece kizliginizin bozulduguna dair bez istiyor (igrenc bir durum)
nisanlinizla hic konusmadinizmi bu durumu hic

Yok artık
cahilligin daniskasi

Bezi çöpe attığını ve hayatında dış mihrakların ilişkiye bu kadar müdahale etmesi kadar cahil bir şey görmediğini söyle.

Bekaret kanı niye bereket olsun yahu yuh, nerede yaşıyor bu ablalar.

Oldu damat alnına da sürsün kurban kesmiş gibi

bereket mi olurmuş ?
ya kusura bakmada çok komik bunuda ilk defa duydum..

bu 3 lü ye gereken mesafeyi koymalısın çok baş ağrıtacak gibi duruyorlar..

Baştan anlamadın diyelim e sonra tepki vermedin mi ?

Patiskamı peçete mi sen onu al teyzeye ver

Bereket derken?
Tövbe yiyecem banı,susayım ben...

Ne bezi ya , insanlar iyice manyamış.oldu olacak bezi bide balkona asın sallandırın...bırakın bu işleri,hiç bişey sermenize gerek yok,kocanız yanınızda olacak bu yeterli.gelinliklerin hiç biri rahat deil.bir günlük idare ediceksin canım.mutluluklar

damada nasıl belli ettirilmeyecek
yatakta ikisi olamayacak mı

41 yasina gelipde o meshur bezi duymamis olmaniz biraz tuhafima gitti acikcasi

o geceki kanı saklamak icinmis
guya yuvaya bereket getiriyormus
Ayy midem bulandı anlatırken bile

Saklayanlar var 30-40 ve daha yıl önce evlenenlerden ama bereket için değil
Aileyle prpblem yaşayınca yada ilkgece olup bidaha erkek yapamadığında kızı ailesinin kapısına götürüp alın kızınızı kız değil bu dedikleri için

Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldı Bana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.

resmen tıbbi atık
mikrop yuvası
taş devrinde normal olabilir. Ama bu devirde bir kadının buna tepki vermemesini anlayamadım
hele bir de adamın ikinci evliligiyken

41 yasina gelipde o meshur bezi duymamis olmaniz biraz tuhafima gitti acikcasi

yalan söylemem için ne gibi bir sebep olabilir ki..
ilk defa duydum oldukça da komiğime gitti..
üstelik bunu söyleyende müstakbel kv ve teyze vs..
kadının yatağının içine kadar müdahale edilmesi size de tuhaf gelmedi mi ?

Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldı Bana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
bukadar stres etme onlar sana soylesinler aldiris etmeyin
nisanlinizla konusun bu duruma acilin ona

Canımcım o bezi sana verenler emin ol sonrasında görmek isteyecek

Göstermek istermisin ? Oyüzden nişanlınla konuş ben bunu kabul etmiyorum kime ne benim kanımdan diye o versin teyzeye geri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…