- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
Nisanlinizin teyzesi sizden resmen ilk gece kizliginizin bozulduguna dair bez istiyor (igrenc bir durum)Kızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
Çok moralimi bozdu bu durum. öyle kalıverdim karşılarında.
Bezi çöpe attığını ve hayatında dış mihrakların ilişkiye bu kadar müdahale etmesi kadar cahil bir şey görmediğini söyle.ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
Su bez olayini biri aciklayabilir mi ?Cok cahilim.
Bereket derken?ya bana önce git sen patiska kestir biz anlatıcaz muhabbeti yaptılar. kestim geldim sonra işte bunun kenarları apılcak zaman ok terziye götürelim dediler kaynanam görümcem teyze 3ü bir arada. sonradan da anlattılar filan. şok içinde kaldım tamam dedim ama şimdi siz böyle deyince de haklısınız. ne alaka diye düşünmeye başladım. saklanırmış bereket olurmuş bilmem ne bir sürü şey söylediler...
damada nasıl belli ettirilmeyecekYa diğer arkadaşlar tepki göstermiş ama, çok kanama olması durumunda aşağıya akabilir. Bu sebeple düz bi çarşaf alıp damada belli etmeden iki yada üç katlı olarak yatağın belinize gelecek kısmına serebilirsiniz. Yani eğer bulaşırsa daha çok skıntı çekersiniz çünkü. He kan demek çok çok acı demek değil sakın korkmayın sevdiğiniz adama kavuşuyorsunuz böyle düşünün. O gece asla kanı vs düşünmeyin çoğunda hiç akmıyor zaten. Duygularınıza teslim edin kendinizi.
İstediğinizi giyin herangi bişeye zorunlu hissetmeyin kendinizi.. Ama tavsiye olarak on tane flan alt iç çamaşırınız olsun yanınızda. Sık sık değiştirmeniz gerekebilir.
Ben de hazırlığı tek başıma yaptım sizi anlıyorum. Ama sakıın sıkmayın canınızı eğlenmeye bakın. Bidaha yaşayamayacağınız duygular bunlar kendinizi endişeye kaptırmayın.
41 yasina gelipde o meshur bezi duymamis olmaniz biraz tuhafima gitti acikcasiüzülme yahu 41 yaşındayım o bezi şu anda ilk defa senden duydum..
senin teyze uçmuş bence..
ne istersen de onu giy bunun kuralı kaidesi yok ki..
gelinliğine gelince tadilat için vaktin varsa kolları genişletsin yada toptan omuzdan kessin terzi..
ben straplez giymiştim çok rahat hareket ettim..
o geceki kanı saklamak icinmis
guya yuvaya bereket getiriyormus
Ayy midem bulandı anlatırken bile
Saklayanlar var 30-40 ve daha yıl önce evlenenlerden ama bereket için değil
Aileyle prpblem yaşayınca yada ilkgece olup bidaha erkek yapamadığında kızı ailesinin kapısına götürüp alın kızınızı kız değil bu dedikleri için
41 yasina gelipde o meshur bezi duymamis olmaniz biraz tuhafima gitti acikcasi
bukadar stres etme onlar sana soylesinler aldiris etmeyinBen bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?