- 17 Ağustos 2010
- 1.657
- 2.451
- 358
herseye he he diyeceksın sonra canının istediğini yapacaksın. bukadar basıtBen bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Şimdi alttan alırsanız evliliğin onların saçma sapan baskılarıyla geçer. Tepkini gidermek zorundasın. Şimdi susarsan hep vereceksin. Disini çıkarmak zorundasın.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
ay yok benim kafa basmiyokan kişinin her şeyini taşır vücuttaki hastalıkları vs bu yüzden tibbidir böyle saklanması sağlıklı değildir
Bezi görmek mi istiyorlar? Anlamadım ben. Eğer öyleyse kocanıza söyleyin canım böyle saçmalık mı olurmuş. Ama görücez demedilerse kullanıp yıkarsınız.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
e tmm daha iy işte evlendikten sonra sorarlarsa attım dersinSöylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
30 yasındayım ben de duymadım hiç cevremde de duymadım.41 yasina gelipde o meshur bezi duymamis olmaniz biraz tuhafima gitti acikcasi
Bez mez kullanmadık dersin olur biter.Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
30 yasındayım ben de duymadım hiç cevremde de duymadım.
Yok yahu bezi kanı görmek için mi istiyorlar ? Daha neler ?
Ben saçma da olsa , çarşaf lekelenmesin diye serilen bez sandım .
Bir arkadaşımın çeyizinde kenarları dantelle işlenmiş çeşitleri vardı , büyük yatağa sermek için , küçükler
kadına saygı duyulan bacak arasındaki kanla ilgilenmeyen aileler olması bazı kadınlarımızın bile tuhafına gidiyor..
nasıl sindirilmişsek bu toplum tarafından hemcisimize bile duymamış olmamız garip geliyor..
çeyizin de mi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?