4 gün sonra düğünüm var. Korkuyorum!

Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldı Bana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
Ay labfaresi saçmalama.
Size ne lan benim bekaretimden diyeceksin.
Söyle kocana.
Sapık mı bu senin teyzen de.
Bir daha duymiyim fena olur de

estagfurullah yalan soyluyosunuz demedimki
Turkiyede yasayan hemen hemen butun kadinlar bilir (uygular demiyorum) hicmi duymadiniz cevrenizden falan?
Ben yurtdisinda yasiyorum ben boyle bisey tabiki uygulamadim ama duydum yani

Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldı Bana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.

Eşinle yaşadıkların sana özeldir.Hiçbir konuda müdahale ettirme.
Koca insanlarız napacağımızı biliriz de geç.Onlar utansınlar yatak odanıza kadar karışmak nedir ya.
Ne ayıp ya,sinir oldum valla.

resmen tıbbi atık
mikrop yuvası
taş devrinde normal olabilir. Ama bu devirde bir kadının buna tepki vermemesini anlayamadım
hele bir de adamın ikinci evliligiyken

Adamın 2. evliliği mi ?
Demekki tüm gelinlerin bakire olması ve tescil onay mühür gerekiyo

estagfurullah yalan soyluyosunuz demedimki
Turkiyede yasayan hemen hemen butun kadinlar bilir (uygular demiyorum) hicmi duymadiniz cevrenizden falan?
Ben yurtdisinda yasiyorum ben boyle bisey tabiki uygulamadim ama duydum yani

yok valla duymadım..
ne çevremde ne ailemde ..
ne de eşimin ailesinde ..

resmen tıbbi atık
mikrop yuvası
taş devrinde normal olabilir. Ama bu devirde bir kadının buna tepki vermemesini anlayamadım
hele bir de adamın ikinci evliligiyken
Tibbi olan ne anlayamadim
adamin ikinci evliligi derken nereye bagladiniz onuda anlayamadim

nişanlınıza söyleyin benim yatağımın içine kadar ne işleri var bunların ne demek oluyor bunlar deyin ?
evliliğimizde böyle müdahelelerle mi sürecek deyin..

İlk gece yatakta olacak diye bir kaide yok Küvette de olabilir hatta düğünden sonra balayına çıkılır orada da olabilir.
Bez falan da neymiş?
İspat lazımsa aynı ispatı erkekten de bekliyorum. Bir ürologdan bakir olduğuna dair rapor getirsin erkekler de
Şaka bir yana takma kafana canım oluruna bırak ilk gece olacak diye bir durum yok sarılarak uyumakta isteyebilirsiniz biz öyle yapmıştık. Babylon da neymiş diyene sorsaydın ne işe yarar ne yapar diye.
Ay kusura bakma lütfen ordan burdan çorba gibi yazdım biraz ama senin psikolojini bu duruma getirenlere çok fena sinirlendim ondan toparlayamadım herhalde.
Gelinlik meselesinde gelince hiç umursama hatta ensen falan kaşınırsa eşine kv görümcene eltine falan kaşıt hatta sana bez parçası tavsiye eden nişanlının teyzesine kaşıt
Şimdiden mutluluklar dilerim Allah teâlâ tamamına erdirsin utandırmasın inşaAllah....
Bir ömür huzur sağlık mutluluk sevgi saygı ve sadakatle yaşayıp yaşlanın kardeşim.

Iyyy kaldı böyle köhne zihniyetliler.
Sakın sakın o bezi serme. Hemen iade et çağdışı bu iğrenç şeyi yapmayacağım esimle benim ozelime siz dahil kimse karışamaz de gayet sert dille uyararak geri ver. Kabul etme. Mayonezin emniyet kilidine bakmak isteyen biri gibi davranmaz sana mal misın sen? Kendine saygın varsa tepkini göster lutfen
Bana boyle bir teklifle gelseler agzimi pis acardim. Sakın sessiz kalma bu iğrenç tekliflerine yedir o bez parçasını onlara.. ay çok sinirlendim Yaa

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen

Nişanlına söyle. Ben böyle bir adetiniz olduğunu bilmiyordum. İlk söylediklerinde anlayamamıştım sonradan dank etti. Kusura bakma ama böyle birşeyi kabul edemem de.

Söylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibi moralim çöktü resmen
ya takmyin bukadar
git nisanlini al karsina teyzengil bana bunu dediler ben boyle bisey istemiyorum de
kan lekesi cikarki
hem ne alakasi illaki o gecemi gelecekmis kan gorusmemi yapmislar
sahsen benim 3gun sonra geldi o da tualette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…