- 12 Eylül 2015
- 4.016
- 12.575
- 128
Ay labfaresi saçmalama.Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
estagfurullah yalan soyluyosunuz demedimkiyalan söylemem için ne gibi bir sebep olabilir ki..
ilk defa duydum oldukça da komiğime gitti..
üstelik bunu söyleyende müstakbel kv ve teyze vs..
kadının yatağının içine kadar müdahale edilmesi size de tuhaf gelmedi mi ?
Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
resmen tıbbi atık
mikrop yuvası
taş devrinde normal olabilir. Ama bu devirde bir kadının buna tepki vermemesini anlayamadım
hele bir de adamın ikinci evliligiyken
estagfurullah yalan soyluyosunuz demedimki
Turkiyede yasayan hemen hemen butun kadinlar bilir (uygular demiyorum) hicmi duymadiniz cevrenizden falan?
Ben yurtdisinda yasiyorum ben boyle bisey tabiki uygulamadim ama duydum yani
Tibbi olan ne anlayamadimresmen tıbbi atık
mikrop yuvası
taş devrinde normal olabilir. Ama bu devirde bir kadının buna tepki vermemesini anlayamadım
hele bir de adamın ikinci evliligiyken
cok ilgincyok valla duymadım..
ne çevremde ne ailemde ..
ne de eşimin ailesinde ..
Tibbi olan ne anlayamadim
adamin ikinci evliligi derken nereye bagladiniz onuda anlayamadim
Ben bu işi nasıl toparlayacağım şimdi. Çok saçma bir hal aldıBana yol gösterin. Normalde de hiç böyle susan altta kalan biri değilimdir ama bir anda kalakaldım öyle.
İlk gece yatakta olacak diye bir kaide yokKızlar bu da dert mi demeyin ama gerçekten kabusa dönüştü. En büyük korkum gelinlik haline geldi. Provalarda herşey çok güzeldi. Son provada gelinliği giydiğimde şunu farkettim ki kollarımı çok rahat hareket ettiremiyorum. Sürekli salaş ve rahat şeyler giyen biri olarak ciddi ciddi korkmaya başladım. Mesela elimle boynumu kaşımak istesem yapamam çünkü bir yere kadar kaldırabiliyorum çok korkunç
Herkesin mi böyle benim gelinliğim mi problemli
İkinci korkum da ilk gece korkusu. Herkes bana iç çamaşırı aldın mı babydoll aldın mı filan diye soruyor. Bir gecelikle bir takım çamaşır aldım sadece. Başka ne almam lazım. Nasıl şeyler alabilirim hiç bilmiyorum. Ailem yanımda değil iki aydır tüm hazırlığı tek başıma yaptım moralim bozuldu.
En son dün akşam konuşurken nişanlımın teyzesi herşeyin hazır mı filan derken öğrendim ki ilk gece için kesilmesi gereken bir kumaş varmış. İşte iz kalıyomuş çarşafta bilmem ne bi sürü şey söylediler. Ağlayasım geldi. Neden kimse bana yardım etmedi annem niye hiç anlatmadı bunları. Çok kötüyüm
ben yine anlayamadimkan tıbbi atık
adam yaşayacağını yaşamış ama kızdan bekledikleri şeyin abesligi
ya takmyin bukadarSöylerken de lekesi çıkmaz yazık çarşafına leke olur atmak zornda kalırsın filan diye söylediler şimdi istemiyorum diye atarlanırsam abes olacak gibimoralim çöktü resmen
Sererken belli etmesin manasında demiştim. Yani bereket vs. Muhabbetleri havada uçuşmuş da benim söylediğimin onunla alakası yok sırf yatağın çarşafı ve yatak batmasın diyeydi.damada nasıl belli ettirilmeyecek
yatakta ikisi olamayacak mı
ben yine anlayamadim
bu durum icin neyi tibbi ben onu anliyamiyorum
o geceki kanı saklamak icinmis
guya yuvaya bereket getiriyormus
Ayy midem bulandı anlatırken bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?