- 20 Ocak 2017
- 193
- 131
- 103
- Konu Sahibi ADI MASAL OLSUN
-
Güveniyorum ama böyle konuşmasina anlam veremiyorum. Cok kırılıyorum. 2 gündûr baş ağrısından yataktan kalkamıyorum. O da bu sekilde konusunca daha kötü hissediyorumEsinize guvenmuyor musunuz .İlk kez mi sehir dısına cıktı
2 veya 3 kere. Sabah uyandığımda gece yatmadan.Canınızı sıkmayın isleri yogun olabilir Cok sık arar mısınız gun icinde
Gecmis olsun.eskiden nasıl konusurdu2 veya 3 kere. Sabah uyandığımda gece yatmadan.
Simdi üstüne gitmeyin gelince konusun .4 gun de ne olabilir kiGecmis olsun.eskiden nasıl konusurdu
Teşekkür ederim. Eskiden telefonu kapatmak istemezdi. Şimdi ise çabucak kapatma derdinde.Gecmis olsun.eskiden nasıl konusurdu
Umarım gelince eski haline dönmüş olarak gelir.Simdi üstüne gitmeyin gelince konusun .4 gun de ne olabilir ki
İsleri yogun olabilir sıkmayın canınızıTeşekkür ederim. Eskiden telefonu kapatmak istemezdi. Şimdi ise çabucak kapatma derdinde.
Daha detaylı yazar mısnz nasıl konusuyor sizleİsleri yogun olabilir sıkmayın canınızı
Tesekkür ederim sağ olun. Umarım öyledir bir an önce düzelir.İsleri yogun olabilir sıkmayın canınızı
Kapatalım işim var, uykum var, yorgunum vb .Daha detaylı yazar mısnz nasıl konusuyor sizle
Hıım bnm esimin de huyu oyle hic konusmaz Bi siz aramayin onun aramasini bekleyinKapatalım işim var, uykum var, yorgunum vb .
Hıım bnm esimin de huyu oyle hic konusmaz Bi siz aramayin onun aramasini bekleyin[/QUOT
Aramayacağım zaten artik. Nasıl istiyorsa öyle davransın. Biraz da o uğraşsın.Hıım bnm esimin de huyu oyle hic konusmaz Bi siz aramayin onun aramasini bekleyin
Cnm gideli 4 gun bile olmamıstr .4 gun ne cjkcak ki.sen cok kiskansin sanirim.bosuns uzuyorsun kendini benceAramayacağım zaten artik. Nasıl istiyorsa öyle davransın. Biraz da o uğraşsın.
Ben de artık eve gelmesini bekliyorum. Yarın gelecek büyûk ihtimalle. Bakalım neymiş problem?Bence aramayın eve geldiğinde yorgun olmadığı bir zamanda alın karşınıza konuşun. İçiniz içinizi yemesin. İçiniz rahat edene kadar konuyu kapatmayın bir şey varsa söylesin.
Hastalandıgımı bile bile gûzel konuşmak yerine kırıyor. 8 aylık evliyim. Ilk defa böyle davranįyor.Cnm gideli 4 gun bile olmamıstr .4 gun ne cjkcak ki.sen cok kiskansin sanirim.bosuns uzuyorsun kendini bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?