4 günlük hamilelik ,adete 3gün kala idrar testi ,pozitif :(((

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
kızlar evde test yaptım pozitif çıktı ertesi gün tahlil yaptırmaya hastaneye gittim ,kese görülmedi kanda gebeli çıktı ama düşük ,büyük ihtimal 4 günlük demiş ,ben içeride üstümü düzeltiyordum eşime demiş , 1 hafta sonra tekrar gelin artış var mı betada dedi gittik evet hamilesin ama kese için erken dedi ,,,, eee okadar düşük sonuç idrar testinde çıkar mı kafam karıştı ,bugün yine çağırdı gidicem anca kan aldırıp yolluyor ,değerler şöyle böyle konuşmuyor bile , madem kese hemen gözükmüyor ona göre çağır dimi ama....

Önce kandaki artışın düzgün mü diye bakmaya çalışıyor. Bhcg değerin 1500 ün üzerine çıkınca keseyi görebileceksin. İdrar testleri de artık oldukça hassas, küçük değerleri görüyor.

beta hcg değerin her kan verdiğinde 2 katı artış gösterdiyse sıkıntı yoktur canım. Ben regl gecikmesinin 3.günüydü idrar testinde pozitif gördüm kanda 456 çıktı. Fakat bu değerle kese görülmedi 1 hafta sonra gittiğimde dr kan almadan direkt baktı ve kese görüldü yani regl 10 gün falan geçince kese görülüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…