4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Kaçtım zaten bugün kk hatunları sağ olsun yardımcı oldular

Ya diyelim ki oldu zatrn farklı bir ülkedeyse nasıl olcak ki işide yokmuş
Adam yabancı mı bu arada

Evet yabancı ben de Türkiyeye dönmek istiyorum, orası da sıkıntı zaten haklısınız

O “son kez”ler çok tehlikelidir. Sakın buluşma. Her türlü pisliği yapabilir. En iyi ihtimalle bütün gün ağlayacak. Asla yumuşama yoksa pisleştiğine tanık olursun.

Eminim sen çok güzel, alımlı falansındır , böyle hırbolar hep şanslı olur çünkü

Siz bu adamla nasil tanistiniz ki? En basindan bu adamin nesi cekici geldi? Neresinden tutsan elinde kaliyor insanin.

Adam Johnny Depp'ti galiba. Oysa anca çekilir çünkü. Benim bile midem bulandı. Neyse.Ayrılmışsınız, sizin adınıza çok sevindim .

Adamı savunmuyorum zaten bahsettiğiniz kötü yanları konusundada haklısınız.
Fakat açıkçası sizin gibi birisinede böyle bir adam yakışırmış. yok arkadaşlarımın sevgilileri arkadaşlarımı restorana götürüyor, yok yüzük alıyorlar falan bu sekilde hesapçı bir zihniyete sahip insanlar daha iyisini hak etmiyor hic kusura bakmayin.

resmen adamdan nefret ediyorsun ve çokda haklısın ben olsam bende soğurdum. hiçbirşey yapamaz bu bir suç şikayet ettiğin gibi ceza alır birde 14 yaş çok fazla bir fark hemen ayrıl daha başındayken sonra zor olur....

O “son kez”ler çok tehlikelidir. Sakın buluşma. Her türlü pisliği yapabilir. En iyi ihtimalle bütün gün ağlayacak. Asla yumuşama yoksa pisleştiğine tanık olursun.

Yok görüşmek istemiyorum zaten.
Gönlü olsun diye "he he" dedim
Hiç konuşmadık zaten dündür
Ayrılırken zor geldi belki de alışır zamanla
Sinirlendirmeden sıyrılmayı başardım

Eminim sen çok güzel, alımlı falansındır , böyle hırbolar hep şanslı olur çünkü

Hahah teşekkür ederim siz de pek espritüelsiniz

Siz bu adamla nasil tanistiniz ki? En basindan bu adamin nesi cekici geldi? Neresinden tutsan elinde kaliyor insanin.

Konuşmalarına düştüm ben biraz
Güzel edebiyat yapar gerçekten yazar gibi
Bir de çok ilgilidir hiç boş bırakmaz
Sürekli ilgi, sevgiye boğar
Ben de ilgisiz erkeklerden bunalmış biriyim hoşuma gitmişti bu halleri
Ama her yönünü görememişim

Hesapçılıkla alakası yok
Ben bugüne kadar saf saf "Aşk olsun yeter" kafasında bir insandım
Ama artık yetmez diyorum
Ben ne kadar cömertsem en az benim kadar cömert olmalı
Ben sürprizler yapar, paramı çekinmeden onun mutluluğunu düşünerek harcarken o bana 40 centlik mayonezin lafını yaparsa ben de gocunurum.
Ek olarak bu yaştan sonra hayal ettiğim tarzda bir romantizmi yaşamaya hakkım olduğunu düşünüyorum
Ben çekinmeden sevgilisine kravat, kol düğmesi vs alabilecek bir insanım
O halde benim sevgilim de bana çekinmeden bir buket çiçek yaptırabilmeli veya beni bir yemeğe çıkarabilmeli

Bitti zaten ayrıldım...
Teşekkür ederim

Kardeş üç günde bunca kendini germeye değer mi? İnsanlar gerilmek için değil destek olmak için bir araya gelmeli bi de uzaktaki adam için afedersin neidüğü belirsiz biri için can sıkmaya değmez. Hayırlısı geride bence at çöpe gitsin kendine göre birini bulsun.

Yok değmez tabii ki
Ayrıldım zaten

4 günde seni tekrardan görmek istiyorsa bu adam vaArdır bunda bir hinlik,adam zaten parasız değilmi sende terk edince adam ne olduğunu anlayamadı..
Senden böyle birşey beklemiyordu,sende ayrılmak isteyince bir anda çark etti tekrar görmek istedi .
Duygusunu bile önce söylemeyen adam neden şimdi söylemeye kalkıyor..
En iyisini yaptın bıraktın bunu..
Hiç üzülme bile cidden,sen daha önemlisin burada..

Birde aranızda yaş farkı vardı demi,kişisel bakım yapmıyor düşünsene madem paraı yokmuş gitsin hammallık yapsın parasınu kazansın ..

Sana değer vermiş olsaydı dişlerim acıyor kısmını asla sana söylemezdi..

Arkadasim sizi yanlis yonlendirmek istemem ama belliki siz onu sevmiyorsunuz. Cunku sevseydiniz bu tur ayrintilara takilmazdiniz. Ayrica tek bir kisinin sevmesi ile iliski yurumez o ne kadar severse sevsin sizi tatmin edemiyecektir. Siz hep baskalarinin sevgililerine bakip ozeneceksiniz cunku sen sevmedikce o sevilmenin tadini alamicaksiniz. Zorla da sevgi olacagini zanetmiyorum bi kere daha dusunun derim is ilerlemeden.

ay ben hıc hoslanmadım, hap ot vs durumları da var mı, öyle bir tip geldi sanki gözümün onune

İradeniz dışında davranmayın. Başınıza silah mı dayıyorlar? Ayrılın gitsin. Beğenmiyorsunuz bile.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…