4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Beğenmeme kısmını ne yapayım :/
Yani şimdi daha 1 saat oldu ayrılalı geri dönüp bunları söylemek garip geliyor
Önceden olsa iç güzellik falan derdim ama çekici bulmak da önemli bence ya
Bana yaşlı geliyor, ben daha genç birini istiyorum
Ki zamanla daha da yaşlanacak
Dişleri falan çürümüştü, ağzı kokuyordu ne bileyim bunları hep parasızlıktan yaptıramıyor ama böyle içim almıyorken
Mesela ilk beni öptüğünde ben hiç hoşlanmadım
Aklıma geliyor mesela dişlerinin hali falan öperken
Bir de 4 gün boyunca dişlerini fırçalamadı mesela
Sordum en son
İşte acıyormuş fırçalarken senin yanında fırçalayıp tüm gün acı içinde oturmak istemedim dedi ayh :/

Aa inanamiyorum, igrenc gercekten. Ic guzellik tabi ki onemli ama fiziksel cekim de cok onemli, sadece iyi biri olmasi yetmez. En dogru karari vermissin, zaten ayrilmissiniz daha fazla aciklama yapman gerekmez bence.

Ya sen şaka mısın? Mezardaki dedem daha bakımlıdır. Dişleri gıcır gıcır takmaydı rahmetlinin en azından.

Yemek yiyordum tam da
Yani bir erkek parası yoksa neden sevgili yapar ki? Hesap ödeme olayı için demiyorum mesela dişlerine bakım yaptıramıyor bile neden çalışmıyor gitsin kasiyerlik yapsın hiç para kazanmamaktan iyidir. Mesela şu mesajında da iğrendiğini sezdim ama iğrendiğin birindem ayrılırken neden ağladın onu anlamadım

Üffff kurtul şu sünepe den inanın midem bulantı yetti gari. Hayır bide pisliğine, züğürtlüğüne bakmıyorda kendinden 14 yaş küçük kızla takılmak istiyor.nekadarda cüretkar.özgüveni tavan yapmış. Yalnız sanada çok kızdım konu sahibi hem adamdan hoslanmiyorsun daha dört gün olmadan kollarındasin..yapmayın yaa..bukadar hafif olmayın.

Ay nedense çok sahte geldi hiç inandırıcı değil.sakin sonkez filan gorusmeyi kabul etme kirilirsa kırılsın.zorlami.hem geri dönmem diye blöf yapıyor tam ticaretci yaa çok gözü açık.hic gözüm tutmadı bırak şuna uzulmeyi filan

Aa inanamiyorum, igrenc gercekten. Ic guzellik tabi ki onemli ama fiziksel cekim de cok onemli, sadece iyi biri olmasi yetmez. En dogru karari vermissin, zaten ayrilmissiniz daha fazla aciklama yapman gerekmez bence.

Rahatlamış hissediyorum
Üzerimden bir yük kalktı sanki
Nefes alabiliyorum
Bir de tamamen çıkarsa hayatımdan, görmez duymazsam iyice rahatlayacağım
O da zamanla artık

Ağlayan erkek, kadınların göz yaşı silahını keşfetmiş demektir. Başka bir manaya gelmiyor bu.

O da doğru.
Bir ağlanır iki ağlanır
Her seferinde ağlamak pek masum değil
Ben ağlamıyorum her seferinde yahu.

Ya sen şaka mısın? Mezardaki dedem daha bakımlıdır. Dişleri gıcır gıcır takmaydı rahmetlinin en azından.

Değil mi insan karşısındakine saygıdan fırçalar en azından
Öpüyorsun yani beni o ağızla :/

Suçluluk hissinden dolayı işte
Onu güzel işlemiş sanırım bana (manipülasyon?) zamanla ki şimdi suçlu hissediyorum
Hani ay yazıık gibisinden
Halbu ki ne alakası var hangi kadın böyle bir deneyim yaşasa uzaklaşır ayol gözümün içine baka baka burnunla oynuyorsun yani gizliden falan yapsan neyse
Kravatını elimde tutsam geri istiyor zarar görecek diye
Veya ben ona yarım şişe parfümü çıkartıp veriyorum hiçbir şey gibi ama o kendikinden gıdım gıdım veriyor falan
Yani ne desem adamın bu cimri hali değişmez sanırım
Bu yaştan sonra da temizliği ben öğretecek değilim herhalde :/
İşte sadece acıdım o haline ne bileyim işi gücü yok, seveni yok, sosyal hayatı yok falan

Cimri, bakımsız e ilgin de yok. Kafan karışmasın artık bence.

Sen yazdikca soka giriyorum, bu adam nerden tutsan elinde kaliyor resmen. Cimri insan hem degismez hem de cekilmez, senin de cimri olman gerek hareketlerinin batmamasi icin. Acidigin icin mi sevgililige kadar ilerlediniz? Bos ver bence, daha fazla kafani yorma dusunerek. Eminim bu adamdan cok cok daha iyisini bulabilirsin, loserlarla vakit kaybetme

Cimri, bakımsız e ilgin de yok. Kafan karışmasın artık bence.

Ay çok sağ olun kızlar ya desteğiniz için
İyi ki açmışım konuyu yoksa kendimi ikna etmeye çalışmaya devam edecektim
Umarım zamanla da soğur benden unutur beni
Yoksa iki de bir gelir yani, uzattıkça uzatır
Ben mümkün oldukça sakin, soğuk durursam zamanla vazgeçer değil mi
En iyisi böyle bir tavır takınmam, sinirlendirmeden fazla

Zaten ayrılmak istiyordum ama kendime itiraf edemiyordum, destek olmuş oldu
Bir kişi de kalkıp şans ver demedi şimdiye kadar şunca yorumun arasında demek ki uydurmuyorum dedim kendi kendime
Demek ki bende bir arıza yok
Böylesine ne şansı kaç hayatını kurtar bence bu şahıs ruh hastası. Hiçte korkma

Etrafında kalayım derse he tamam de ulaşırsa cevaplama yoğunum grip oldum telefonum bozuldu falan uydur birşeyler. Asla yazma dersen daha çok üstüne düşebilir çünkü.

Etrafında kalayım derse he tamam de ulaşırsa cevaplama yoğunum grip oldum telefonum bozuldu falan uydur birşeyler. Asla yazma dersen daha çok üstüne düşebilir çünkü.

Bak nasıl biliyorsun beni :)
Aynen öyle yapacağım böyle sezdirmeden yavaş yavaş köşeden köşeden kaçayım

Velvette kuzum bu nası bi tipleme böyle arkana bakmadan kaççç

Ezik büzük saçı sakalı birbirine girmiş pantolonunun dizi bi metre önden giden göbekli bi adam canlandı gözümde. Tıyneti iyi değil bu adamın kaç çabukk

Ya diyelim ki oldu zatrn farklı bir ülkedeyse nasıl olcak ki işide yokmuş
Adam yabancı mı bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…