Bir mekana gittiğimizde orada insanların bıraktığı nesneleri incelemen hoşuma gitmiyor hemde hiç.
Yerim sanıp aldığım mayoneze bile laf ettin bu beni kırdı senden de uzaklaştırdı.
Gibi cümleler kurarsan kin kusuyormuş gibi değil de rahatsız olduğun davranışları söylemiş olursun.
Aa inanamiyorum, igrenc gercekten. Ic guzellik tabi ki onemli ama fiziksel cekim de cok onemli, sadece iyi biri olmasi yetmez. En dogru karari vermissin, zaten ayrilmissiniz daha fazla aciklama yapman gerekmez bence.Beğenmeme kısmını ne yapayım :/
Yani şimdi daha 1 saat oldu ayrılalı geri dönüp bunları söylemek garip geliyor
Önceden olsa iç güzellik falan derdim ama çekici bulmak da önemli bence ya
Bana yaşlı geliyor, ben daha genç birini istiyorum
Ki zamanla daha da yaşlanacak
Dişleri falan çürümüştü, ağzı kokuyordu ne bileyim bunları hep parasızlıktan yaptıramıyor ama böyle içim almıyorken
Mesela ilk beni öptüğünde ben hiç hoşlanmadım
Aklıma geliyor mesela dişlerinin hali falan öperken
Bir de 4 gün boyunca dişlerini fırçalamadı mesela
Sordum en son
İşte acıyormuş fırçalarken senin yanında fırçalayıp tüm gün acı içinde oturmak istemedim dedi ayh :/
Ağlayan erkek, kadınların göz yaşı silahını keşfetmiş demektir. Başka bir manaya gelmiyor bu.Öyle mi diyorsunuz
Bunca ağlayıp zırlamaları fake miydi
Ya sen şaka mısın? Mezardaki dedem daha bakımlıdır. Dişleri gıcır gıcır takmaydı rahmetlinin en azından.Beğenmeme kısmını ne yapayım :/
Dişleri falan çürümüştü, ağzı kokuyordu ne bileyim bunları hep parasızlıktan yaptıramıyor ama böyle içim almıyorken
Sordum en son
İşte acıyormuş fırçalarken senin yanında fırçalayıp tüm gün acı içinde oturmak istemedim dedi ayh :/
Yemek yiyordum tam daBeğenmeme kısmını ne yapayım :/
Sordum en son
Ay nedense çok sahte geldi hiç inandırıcı değil.sakin sonkez filan gorusmeyi kabul etme kirilirsa kırılsın.zorlami.hem geri dönmem diye blöf yapıyor tam ticaretci yaa çok gözü açık.hic gözüm tutmadı bırak şuna uzulmeyi filanGüncelleme:
Bugün konuşabildim ancak dün gece babasını hastaneye götürmek zorunda kalmışlar, düştüğü için.
Sakin ve net bir dille söyledim, şartlarımız uygun değil.
Ben İspanyada yaşamak istemiyorum, Türkiyeye dönmek istiyorum, stajımı da bambaşka bir ülkede yapmak istiyorum, geleceğimiz kesişmiyor dedim.
Çok acele ettiğimi, zaman vermem gerektiğini söyledi.
Ben de istemediğimi söyledim.
Eğer bu telefon konuşmasını kapatır ve ayrılırsak ve ben ileride fikrimi değiştirirsem bir daha bana geri dönmeyeceğini söyledi.
Ben de buna hakkı olduğunu ve onunla oynamak istemediğimi söyledim.
Sonra sadece hayatımda olmak istediğini söyledi.
Arkadaş bile olsa benim mutlu olduğumdan emin olmak istediğini söyledi.
Ben de daha çok zarar göreceğini söyledim bu şekilde ama ısrar etti birden hayatımdan çıkmak istemiyormuş.
Konuşmanın sonunda da fikrimi değiştirirsem ona söylememi söyledi.
Yani en başta ayrılırsan dönmem diyordu sonra buna çevirdi.
Garip gerçekten.
Ha bir de aylardır söylemesini beklediğim şeyi bu konuşmada söyledi.
"Eğer en ufak bir şans bulursam, para toplayabilirsem seni bir kez daha görmek için geleceğim yanına, ne olursa olsun seni son bir kez görmek ve sarılmak istiyorum." dedi
Ona da söyledim yani aylardır söylemeni beklediğim şeyi şimdi ayrılırken söylüyorsun, ilginç dedim.
Çünkü o zaman vaktim vardı, şimdi yok dedi.
Ağladı, üzüldü falan ama sinirlenmedi.
Yani yine üzüldüm konuşma geçerken ve ağladım ama herhalde yeterince sevsem ayrılmayı göze alamazdım diye düşünüyorum ama hiç de hissiz değilim sanki.
Yıkılmadım ama biraz canım acıdı.
Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz?
Aa inanamiyorum, igrenc gercekten. Ic guzellik tabi ki onemli ama fiziksel cekim de cok onemli, sadece iyi biri olmasi yetmez. En dogru karari vermissin, zaten ayrilmissiniz daha fazla aciklama yapman gerekmez bence.
Ağlayan erkek, kadınların göz yaşı silahını keşfetmiş demektir. Başka bir manaya gelmiyor bu.
Ya sen şaka mısın? Mezardaki dedem daha bakımlıdır. Dişleri gıcır gıcır takmaydı rahmetlinin en azından.
Yemek yiyordum tam da
Yani bir erkek parası yoksa neden sevgili yapar ki? Hesap ödeme olayı için demiyorum mesela dişlerine bakım yaptıramıyor bile neden çalışmıyor gitsin kasiyerlik yapsın hiç para kazanmamaktan iyidir. Mesela şu mesajında da iğrendiğini sezdim ama iğrendiğin birindem ayrılırken neden ağladın onu anlamadım
Cimri, bakımsız e ilgin de yok. Kafan karışmasın artık bence.Suçluluk hissinden dolayı işte
Onu güzel işlemiş sanırım bana (manipülasyon?) zamanla ki şimdi suçlu hissediyorum
Hani ay yazıık gibisinden
Halbu ki ne alakası var hangi kadın böyle bir deneyim yaşasa uzaklaşır ayol gözümün içine baka baka burnunla oynuyorsun yani gizliden falan yapsan neyse
Kravatını elimde tutsam geri istiyor zarar görecek diye
Veya ben ona yarım şişe parfümü çıkartıp veriyorum hiçbir şey gibi ama o kendikinden gıdım gıdım veriyor falan
Yani ne desem adamın bu cimri hali değişmez sanırım
Bu yaştan sonra da temizliği ben öğretecek değilim herhalde :/
İşte sadece acıdım o haline ne bileyim işi gücü yok, seveni yok, sosyal hayatı yok falan
Sen yazdikca soka giriyorum, bu adam nerden tutsan elinde kaliyor resmen. Cimri insan hem degismez hem de cekilmez, senin de cimri olman gerek hareketlerinin batmamasi icin. Acidigin icin mi sevgililige kadar ilerlediniz? Bos ver bence, daha fazla kafani yorma dusunerek. Eminim bu adamdan cok cok daha iyisini bulabilirsin, loserlarla vakit kaybetmeSuçluluk hissinden dolayı işte
Onu güzel işlemiş sanırım bana (manipülasyon?) zamanla ki şimdi suçlu hissediyorum
Hani ay yazıık gibisinden
Halbu ki ne alakası var hangi kadın böyle bir deneyim yaşasa uzaklaşır ayol gözümün içine baka baka burnunla oynuyorsun yani gizliden falan yapsan neyse
Kravatını elimde tutsam geri istiyor zarar görecek diye
Veya ben ona yarım şişe parfümü çıkartıp veriyorum hiçbir şey gibi ama o kendikinden gıdım gıdım veriyor falan
Yani ne desem adamın bu cimri hali değişmez sanırım
Bu yaştan sonra da temizliği ben öğretecek değilim herhalde :/
İşte sadece acıdım o haline ne bileyim işi gücü yok, seveni yok, sosyal hayatı yok falan
Cimri, bakımsız e ilgin de yok. Kafan karışmasın artık bence.
Sen yazdikca soka giriyorum, bu adam nerden tutsan elinde kaliyor resmen. Cimri insan hem degismez hem de cekilmez, senin de cimri olman gerek hareketlerinin batmamasi icin. Acidigin icin mi sevgililige kadar ilerlediniz? Bos ver bence, daha fazla kafani yorma dusunerek. Eminim bu adamdan cok cok daha iyisini bulabilirsin, loserlarla vakit kaybetme
Böylesine ne şansı kaç hayatını kurtar bence bu şahıs ruh hastası. Hiçte korkmaZaten ayrılmak istiyordum ama kendime itiraf edemiyordum, destek olmuş oldu
Bir kişi de kalkıp şans ver demedi şimdiye kadar şunca yorumun arasında demek ki uydurmuyorum dedim kendi kendime
Demek ki bende bir arıza yok
Etrafında kalayım derse he tamam de ulaşırsa cevaplama yoğunum grip oldum telefonum bozuldu falan uydur birşeyler. Asla yazma dersen daha çok üstüne düşebilir çünkü.Ay çok sağ olun kızlar ya desteğiniz için
İyi ki açmışım konuyu yoksa kendimi ikna etmeye çalışmaya devam edecektim
Umarım zamanla da soğur benden unutur beni
Yoksa iki de bir gelir yani, uzattıkça uzatır
Ben mümkün oldukça sakin, soğuk durursam zamanla vazgeçer değil mi
En iyisi böyle bir tavır takınmam, sinirlendirmeden fazla
Etrafında kalayım derse he tamam de ulaşırsa cevaplama yoğunum grip oldum telefonum bozuldu falan uydur birşeyler. Asla yazma dersen daha çok üstüne düşebilir çünkü.
Aynen öyle yap beybi bol şansBak nasıl biliyorsun beni :)
Aynen öyle yapacağım böyle sezdirmeden yavaş yavaş köşeden köşeden kaçayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?