4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kanit diyorsun sadece uyuduguna eminmisin?
Yanlis anlama yargilamiyorum seni hayat senin hayatin ama sevmedigin biriyle nasil devam ettirebilirsinki birlikteligi? Sevmeyi birak gucenmiyorsun bile..

Evet
Ben onun arkadaşlarıyla tanıştım
Şimdi benim arkadaşlarım da onunla tanışmak istiyordu, orada gerilmeye başladım biraz...
Haklı olarak isteyecek tabi ama bu duygular içinde iken tanıştırma arkadaşlarınla ne yapmak istediğine karar ver önceliğinde senin duyguların olsun zorla ilerletirsen karşı tarafta çok incinir

Guvenmediğin biriyle bu ortamı hazırlaman hata

Garip biri evet

Ayrıl yani zorla birlikte olacak değilsin

Icine sinmiyorsa ayril didikleme fazla pismanda olursan o zaman dusunursun onuda

f*ck you mayonez
Hahaha kusura bakma guldum

Valla hoslanmiyorsan, cekici gelmiyorsa, begenmiyor ve tiksiniyorsan sirf vefali diye veya duyurdunuz diye; yada korku ile birlikte olunmaz.

Kendine eziyet edersin.

Pişman olur muyum ki, birisi bu kadar içten sever mi beni bir daha bilmiyorum
İçten sevdiğini sanmıyorum. Senin paran olma ihtimalini sevmiştir. Kendine bakmak ya da çöpleri karıştırmamak da parayla alakalı değil ya. Enteresan bir kişilik. Bu kadar içine sinmemiş hiçbir şeyden hayır gelmez. Ayrıl gitsin 4 gün diyorsun bir de.

Bu kadar saf olmanın belli bir formülü var mı? Doğal yollardan olamaz çünkü.

Sen Kızılay mısın canım sürekli ona acımalar falan. Bildiğin yiyici bu adam bunu bil. Benzerine tanık olmuştum. İnan o 40 centlik mayonez hesabı yapması onu tanımlayan özelliği. 15 yaş büyük ama sevgiye ihtiyacı var ay zavallım kıyamam öyle mi? Kedi yavrusu al evine daha iyi.

Naptın? İyi misin?

Velvette 4 günde nasıl bu kadar çok şey yaşadınız anlamadım valla. Şaşırdım ama içinize sinmediyse ayrılın. Evli olupta katlanmak zorunda değilsin. Ben 4 günde tanıyamam bile sizin olayda yemek yenmiş hasta olmuşsun seni beklemiş falan Garipsedim.

Öyle mi diyorsunuz
Bunca ağlayıp zırlamaları fake miydi

Ay kusura bakmayın güldüm çok
Sen Kızılay mısın lafına

Güncelleme:
Bugün konuşabildim ancak dün gece babasını hastaneye götürmek zorunda kalmışlar, düştüğü için.
Sakin ve net bir dille söyledim, şartlarımız uygun değil.
Ben İspanyada yaşamak istemiyorum, Türkiyeye dönmek istiyorum, stajımı da bambaşka bir ülkede yapmak istiyorum, geleceğimiz kesişmiyor dedim.
Çok acele ettiğimi, zaman vermem gerektiğini söyledi.
Ben de istemediğimi söyledim.
Eğer bu telefon konuşmasını kapatır ve ayrılırsak ve ben ileride fikrimi değiştirirsem bir daha bana geri dönmeyeceğini söyledi.
Ben de buna hakkı olduğunu ve onunla oynamak istemediğimi söyledim.

Sonra sadece hayatımda olmak istediğini söyledi.
Arkadaş bile olsa benim mutlu olduğumdan emin olmak istediğini söyledi.
Ben de daha çok zarar göreceğini söyledim bu şekilde ama ısrar etti birden hayatımdan çıkmak istemiyormuş.

Konuşmanın sonunda da fikrimi değiştirirsem ona söylememi söyledi.
Yani en başta ayrılırsan dönmem diyordu sonra buna çevirdi.
Garip gerçekten.
Ha bir de aylardır söylemesini beklediğim şeyi bu konuşmada söyledi.
"Eğer en ufak bir şans bulursam, para toplayabilirsem seni bir kez daha görmek için geleceğim yanına, ne olursa olsun seni son bir kez görmek ve sarılmak istiyorum." dedi
Ona da söyledim yani aylardır söylemeni beklediğim şeyi şimdi ayrılırken söylüyorsun, ilginç dedim.
Çünkü o zaman vaktim vardı, şimdi yok dedi.

Ağladı, üzüldü falan ama sinirlenmedi.
Yani yine üzüldüm konuşma geçerken ve ağladım ama herhalde yeterince sevsem ayrılmayı göze alamazdım diye düşünüyorum ama hiç de hissiz değilim sanki.
Yıkılmadım ama biraz canım acıdı.
Bilmiyorum ne düşünüyorsunuz?

Son düzenleme:
Bana da hissiz değilsin gibi geldi nedense.
Rahatsız olduğun hareketlerini söylesen mesela?

Bana da hissiz değilsin gibi geldi nedense.
Rahatsız olduğun hareketlerini söylesen mesela?

Öylesi de daha aşağılayıcı olmaz mı
Sen her yerde çer çöp bakıyorsun, para bakıyorsun, cimri misin emin olamıyorum, şuranı buranı beğenmiyorum demek çok kırıcı değil mi

Öylesi de daha aşağılayıcı olmaz mı
Sen her yerde çer çöp bakıyorsun, para bakıyorsun, cimri misin emin olamıyorum, şuranı buranı beğenmiyorum demek çok kırıcı değil mi
Bir mekana gittiğimizde orada insanların bıraktığı nesneleri incelemen hoşuma gitmiyor hemde hiç.
Yerim sanıp aldığım mayoneze bile laf ettin bu beni kırdı senden de uzaklaştırdı.
Gibi cümleler kurarsan kin kusuyormuş gibi değil de rahatsız olduğun davranışları söylemiş olursun.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…