4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bilemedim, sevgi açlığı çeken bir insan olduğu için olabilir diye düşünmüştüm
Bazen kendi saflığıma da kızıyorum, kendimi içine soktuğum durumlara da

Sevgi açlığı var da sana karşı değil. Daha çok paraya karşı gibi görünüyor buradan.

ben uyurken falan fotoğraflarımı çektiyse,
Bu adam iyi biri olabilir ama iyi olan herkesle sevgili olacağız diye bir şey yok dimi? Vicdan yapma kimseye rezilde olmazsın,anlattıkların ben tiksindirdi her şeyi incelerim diyip yoldaki çöpü incelemek biraz fazla oldu ayrıca alıntı yaptığım cümle bir kere bile aklından geçmisse(ki haklısın adam çok dengesiz göründü bana) zaten onunla sevgili olma boşver aşık olduğun biriyle ol mutlu ol, birine aşık olunca da böyle şeyler aklına gelmez sonsuz bir güven olur

Benim de pek gözüm tutmadı arkadaşını..
Cimri birisi bi kere bu net.. Ufacık bi mayonezin hesabını yapması falan hiç hoş değil, yerlerden çöpleri toplaması zaten ayrı bi facia..
Tiksinç bi tip bence..

Of niye kendimi soktum böyle bir şeyin içine

Kendine kizda bir daha yapma:)
4 guncük iliski sosyal medyada paylasilirmi be canim:)
Hayır birde adamin sevilecek pek bir yanida yokmus. Bir insanin en küçük seyi bile gözüne batiyorsa onu sevmiyorsun demektir.
Yurtdışına yüksek lisans/doktora icin gidip issiz bulanida tefe koyarlar vallahi.

Karar belli. İnsan 4 gündür sevgili olduğu biri hakkında heyecan ve mutluluk duymuyorsa, demek ki yanlış bir ilişki içindedir.

Olmaz bu iş ayrıl kimseye de hesap vermek zorunda değilsin neden ilişkiyi duyurdunuz hiç anlamadım hele ortak sosyal hesap

Sevgi açlığı var da sana karşı değil. Daha çok paraya karşı gibi görünüyor buradan.

Yani kim istemez zengin olmak falan ama bu kadar para etrafında dönen muhabbetler beni tiksindirdi açıkçası.
Bir de kadınlara para göz derler.
5 cent bulup alması falan, yolda kağıtlara bakması
Düşük bir hareket gibi geliyor bana
Belki hiç öyle parasız kalmadığım için anlamıyorum ama tepeden bakmaksa bakmak...

Ya sadece teneke kutu şu bu da değil, yolda kağıt mendil gibi bir şey vardı
Bu hemen kalktı yerinden kafeden dışarı çıkıp baktı
Neye bakıyorsun dedim
Şu reklam panosunda yansıma gibi bir şey var da ona bakıyorum dedi
Yemedim ama yemiş gibi yaptım...

Kinlenmezse benim için çok iyi bir seçenek
sosyal hesaplarini hemen cevir mail şifrelerini degistir
Ne yapacak allahasen halt etmiş hic bi halt yiyemez
Çok cok sinirlendirmek istemiyorsan mesleki tecrübelerini döktür
Depresyondayim kötüyüm sana zarar veriyorum yapamam edemem de sırra kadem bas.
Muhtemelen kotu kirli bir yönünü gördün yoksa sen de korkmazdin

şaka mı bu

Hayal kırıklığına uğradım biraz, evet.

O daha da büyük facia herhalde...
Sessiz sedasız halletmeye çalışacağım olay çıkarmaz umarım

Karar belli. İnsan 4 gündür sevgili olduğu biri hakkında heyecan ve mutluluk duymuyorsa, demek ki yanlış bir ilişki içindedir.

Duyamıyorum :/

Olmaz bu iş ayrıl kimseye de hesap vermek zorunda değilsin neden ilişkiyi duyurdunuz hiç anlamadım hele ortak sosyal hesap

Ortak sosyal medya platformundayız, ortak hesabımız yok

Neden devam ediyorsun ? Gerçekten iğrenç ya onlara dokunup sonra senin elini mi tutuyor?

Evet kindar birkaç yönüne şahit oldum.
Başka insanlara karşı ama insan düşünüyor, onlara yaptıysa bana da yapar mı diye.
Bir de bir ara telefonunun flaşı yandı, neden bilmiyorum ama.

Evet kindar birkaç yönüne şahit oldum.
Başka insanlara karşı ama insan düşünüyor, onlara yaptıysa bana da yapar mı diye.
Bir de bir ara telefonunun flaşı yandı, neden bilmiyorum ama.
Üstün başın kıyafetin nasildi çok mu uygunsuz
Boyle durumlarda yalandan çok yalan var durumuna sığınırım ben eheheh
Mesela birilerine mi gösterdi,oha adi sapık telefonumdan kendisine göndermiş vsvs gibi durumlarla onu daha aşağılık durumuna cekebilirsin

Sanki 4 gün de değil de 4 senede yaşamışsınız bu kadar şeyi.4 günlük tanıdığınız bir insanla nasıl uyursunuz,ya başka birşey yapsaydı ? Bu ne özgüven.Ayrıca fotoğraflarınızı da çektiyse çekti,ola ki böyle bir tehditle karşınıza gelirse umurunuzda olmadığını belli edin ki,korktuğunuzu anlayıp daha çok ustunuze gelmesin. Hayır ne yapabilir yani , 1-2 gün konuşulur unutulur gider. Ömrünüzü heba etmeye değer mi bunun için. Usulca uzaklaşın derhal .

Neden devam ediyorsun ? Gerçekten iğrenç ya onlara dokunup sonra senin elini mi tutuyor?

Birincisi onun yapabileceği kindar hareketlerden çekindim ortak çevremize beni yanlış tanıtmasını istemiyorum
İkincisi de bu ortak çevremizin tepkisinden çekindim
4 gün içinde kararımı böyle şak diye değiştirmemi garip karşılarlar diyerekten
Ve evet elimi tuttu...

Yok canım benim, ağır fırsatçı bu. Sen kendini kurtar, elalemi salla.

Valla tek artısı arkam dönüktü o zaman yani uygunsuz da sayılabilir bir şey çıkabilir oradan
Ben şey düşündüm en kötü ihtimalle "Bu ben değilim ama senin telefonunda başka kadınların fotolarını tuttuğunu bilmiyordum, seni sadık sanıyordum" falan gibi bir şey uydurabilirim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…