- 20 Mart 2008
- 142.059
- 214.160
- 1.423
- 60
O da doğru.
Hal ve fedakar tavırları etkiledi belki beni abla ondan böyle düşünüyorum.
Ayrılmak istiyorsunuz aslinda ama yapabileceklerinden korkuyorsunuz dimi?
Su adama sans ver diyen tek kiside bendim heralde.
Verilmezmis. Aman yasamadan hicbirseyi göremezdin.
Korkma, seni arkadaşım olarak görüyorum sevgili olarak birsey hissedemedim vs ile yumusak bir bitiris yapsaniz.
Umarım
Sen ayrılmak daha mantıklı mı diyorsun abla şimdi
Ben belki zaman verirsem içime siner rahatlarım diye düşünüyordum
4 günlük sevgilinde ne resimlerin olacak ki ?
4 günlük sevgilinle ortak hesap...
Hemen ayrilmalisin çünkü adam tekin değil uygun değil
Hem o hem de etrafın tepkisinden çekiniyorum
Şimdi noldu 4 günde diye tepki vermezler mi?
O zaman hiç kafanızı takmayin resimleriAnormal bir resmim yok.
Normal sarılırken, birbirimize bakarken falan.
Ama bilemem tabi kindarlığı tutup bir şeyler yapar mı, yapmış mıdır.
Ortak hesabımız yok ama ortak bir platform kullanıyoruz
Tekin olmamaktan kastı biraz açar mısınız?
Ben kendisine çok güvenmiştim de.
Tabiki canısı daha 4 günlük diyorsun,ısınamadım dedin..
Uzun süreli bir arkadaşlık olup ayrılsan anlarım seni..
Üzülürsün kahrolursun tamam deriz..
Ama bu durumda valla değmez bu adam içğn üzülmene..
Zamanda verme imkanda verme buna ...
Ya canımcım bu adamın sana değer verdiği falan yok, kaldı ki 4 günlük diyorsun ay bile değil. Ne yapabilir sana, fotoğrafını kullanma karaktersizliğinde olan adam nişanlıyken, evliyken dahi kullanır. Sen onu sevmiyorsun, o da sana değer vermiyor. Daha çok biraz takılma durumunda olmanız gerekirken sevgili olmuşsunuz, bence yolun daha çok başındayken devam etme. Değer anlayışını da biraz sorgulamanı tavsiye ederim, değer cidden bu anlattıkların değil. Üzgünüm.
Yani öyle dusunecekler evet. Ona yapacak birsey yok malesef. Burada bile herkes oraya takildi.
Simdi insanlar konusacak diye ayrilmamakta sacmalik olacak ama. Konusup susarlar. Unutulur bile birkaç haftaya..
Bana değer vermediği kısmı biraz açabilir misin Astoria?
Ben çok fedakar, iyi kalpli olarak görüyordum da kendisini.
bu kadar olumsuzluk gördüğünüz bir insanı zamanla sevmek yerine daha çok gözünüze batar.
bence yol yakınken dönün.
kim ne der diye niye düşünüyorsunuz? kime ne ki?
zaten sevmiyorsunuz çok belli.
bırakın oda kendi kafasına göre birini bulsun.uzadıkça daha çok bağlanıp anlam yükler doğal olarak.
O zaman hiç kafanızı takmayin resimleri
İki kurusun hesabını yapan kaşı gözü eli ayağı insanların attığı çöplerde olan geçerken bankamatiklere bakmayı ihmal etmeyen bir adam .firsatci bi nevi ...bugün bunu Yemeyeceksen neden aldırdın diyen yarın yeme der
Şu hayatda öğrendiğim azıcık birşey varsa oda bu insandan kaçarak uzaklasmaniz
Kendinize denk biri sizin için daha doğru olacaktır
4 günde neden ortak sosyal medya :/Çok dürüst olacağım ve ağzıma/aklıma geldiği gibi yazacağım.
Bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama bunalmış, depresif hissediyorum.
Kötü bir şey mi yapıyor sana deseniz, hayır.
Normal her şey gayet.
Ama canımı sıkan şeyler var.
-Farklı ülkelerde yaşıyor olmamız
-Hala iş bulamamış olması sebebiyle bir sonraki görüşme tarihimizin belli olmaması, mesela görüyorum arkadaşlarımın sevgilileri onları restorana götürüyor, yüzük alıyor vs biz Burger Kingde yedik kaç kez görüştüğümüzde çünkü parası yok.
Mesela 40 centlik bir mayonez aldı bana Burger Kingde.
Ben heyecandan yiyemedim bir şey pek mayonez kaldı.
Madem yemeyeceksen neden ödemek zorundaydım bunu dedi mesela (Cümlede "F***" kullanarak)
Ne bileyim yolda ne görse dokunup bakıyordu, boş teneke kutuyu bile eline aldı
-Napacaksın o pis şeyi bırak, çöplerini mi toplayacaksın başkasının dedim
-Yoo tabii ki almam da her şeyi inceleme huyum var dedi
Ama mesela boş sigara paketini kontrol etti geçerken yine içi doluysa alacak mıydı neydi anlamadım?
Bankamatikten geçerken oraya baktı mı yoksa günahını mı alıyorum bilmiyorum ama bu tip parayla ilgili mevzular beni çok huzursuz etti.
Bir yandan diyorum adamın parası yok normaldir öte yandan gıcık ediyor içimi.
-Benden 14 yaş büyük olması da geriyor beni
Arkadaşlarımın sevgilileri hep daha genç duruyor yanlarında ne bileyim yadırgayacaklar diye çekiniyorum ve en iyi ihtimale zaten birkaç sene içerisinde daha yaşlı görünecek, ya beğenmezsem o zaman
-Görüştüğümüzde mesela iki tırnağı kirliydi, ne biliyim arada böyle burnunun kenarlarına dokunuyor falan hani içine sokmuyor ama rahatsız oldum ben, hafif de göbeği var
Onun dışında çok vefalı, anlayışlı bir insan.
Migrenim tuttuğunda aynı ilacı bambaşka bir ülkede bulup getirmiş, karanlıkta başucumda elimi tutup iyileşene kadar ağlamış bir insan (sırf canım yanıyor diye)
Ben ondan ayrılsam bile sadece yanımda olmak isteyen, "ben sadece hayatında olmak sana yakın olmak istiyorum, benden nefret etmesen yeter bana" diyen bir insan
Ama niye sevemiyorum iki gündür böyle hissediyorum
Şimdi ayrılmak istiyorum
Ama bi yandan da korkuyorum
Ya ben uyurken falan fotoğraflarımı çektiyse, biz ortak sosyal medya kullanıyoruz ya bir şey yaparsa böyle bana o tip fotoları yayınlamak gibi
Daha 4 gün önce herkese duyurduk şimdi herkes diyecek ki oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun bizle ama içime sinmiyor kaçmak istiyorum, yalnız olmak istiyorum bir yandan da diyorum acaba pişman olur muyum hani biraz akışına bıraksam belki içime siner, ısınırım
Sağol ablacım güzel fikirlerin için bir de annemle konuşursam o da bana ne söyleyeyim, yapayım yardım eder, desteğini hissedince yaparım
Bana değer vermediği kısmı biraz açabilir misin Astoria?
Ben çok fedakar, iyi kalpli olarak görüyordum da kendisini.
Of niye kendimi soktum böyle bir şeyin içine
4 günde neden ortak sosyal medya :/
Göz boyuyor canım. 4 günlük ilişkide aşırı duygusallık, sana bu kadar bağlanması sana da anormal gelmiyor mu? Bağlılık birden oluşabilecek bir şey değil ki. Adam hem senin yanında olmak isteyip ağlıyor, hem de 40 centlik mayonezi yemeyeceksen niye aldırdın lan diyor. Yani, sana da fazla uçurum gelmedi mi bu? Gözünü boyamaya çalışıyor bana kalırsa, biraz bağlandığını görsün daha çok hırboluklarını görebilirsin, çok uzak ihtimal değil.
İnan anneciğinde aynı şeyleri söylecektir sana..
Anneler evlatları için her zaman doğru olanı söylerler sonucu bizede söyle olurmu:)))
Yazınızda başta o şekilde anlaşılıyor. Konuya gelince bence adamın elle tutulur hiç bir yanı yok. Frank Gallagher gibi bişey canlandı gözümde.Ortak sosyal medya "platformu"
Hesabı değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?