4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
herkesi -arkadaşlarını- bırak ve ayrıl

çok bariz bir şekilde adamdan iğreniyorsun, uzatmanın manası yok.

Sen anlatirken benim midem bulandi. Kusura bakma omur boyu, ayni evi yatagi paylasacagim, surekli gorecegim birinden bu kadar rahatsiz olsam direk bitiririm. Insaninbici almaz. Başında aglamis filan birak bunlari ya. Kac yasinda adam ozguven denen birsey yok ezik büzük konusmalar filan. Seni cok sevdiginden degil yokluktan. Kac kadin boyle biriyle birlikte olur?????

4 günlük ilişkide ne ara birlikte uyudunuz orayı anlamadım. İlişkiyi duyurmak nasıl oluyor? Nişan değil nikah değil, sırf dalga mı geçiyorsun demesinler diye istemediğiniz bir ilişkiyi devam mı ettireceksiniz? Artı fotoğraflarımı çekmiş olabilir mi diye düşündüğünüz biriyle kesinlikle devam etmeyin.

Dank diye ayrılma sende öff hep mc donald biraz da şuraya gidelim de. Dokunma şu ortalıkta başkasının bıraktığı eşyalara de uyar sürekli sonra da ikimiz çok farklıyız böyle çok zorlanırız de biraz kafa dinlemek istiyorum devam etmek istediğimden emin değilim de yazma arama sonra koparsınız zaten.
Ayrıca merhametli diyorsun ama emin misin merhametinden emin olsan kininden korkmazdın gibime geliyor.

Yasadiklarini okuyunca basligi bi kez daha okudum 4 yilmi yazdi acaba diye.

Yas farki cok, diger konulardan once en onemlisi bu.

yurt disinda ise yarar estalari ayri cop olacak atiklari ayri koyarlar sevgiliniz ise yarar copleri karistirmaya okadar alismiski burdada copleri katistirmaktan ali koyamamis kendini kutuya bakmak pakete bakmak gibi bunlar sana buyuk sinyaller vermis

O napsa size batar adam size daha fazla baglanmadan ayrilin omur boyu mutsuz olmayin sevmedinmi sevlmyo ha severim ha severim gunler gidoyor onada eziyet yani.birde baglanirda saplantili adklar gibi Allah korusun hersey olyo duyuyorz

üniversite 1.sınıfta bir çocuğa aşık oldum başlarda o da bana aşık sanmıştım öyle davranmıştı sonrasında özel şeyler yaşadık ve o günden sonra tavrı değişti beni kullandığını çok geç anladım ve iş işten geçmişti,iletişimi kopardım.
çocuk beni tehdit etti okula yayarım fotoğraflarımızı falan diye.
ben de yayınla ve geleceğini nasıl mahvedeceğimi gör dedim.
Karşılıklı ortak olarak bir şey yaşamanız seni suçlu yapmaz bu senin seçimin ama karşındaki insanın yaşadıklarınızı seni tehdit ederek kullanması onu aşağılık yapar.
Çocuk ne kadar ciddi olduğumu gördükten sonra uzadı.Şimdi 3.sınıftayım.Okulda beni gördüğü zaman yüzünü çevirip kaça kaça gidiyor.

Sakın boyun eğme.Eğer boyun eğersen sonu gelmez.Ki çokta özel fotoğrafınız yokmuş benim gibi,kimseye hesap verecek değilsiniz bu konuda.
ayrıca mayonez için laf söylemesi de rezillik .
hayatını karartma güzelim
dünyaya bir defa geliyoruz sevdiğinle yaşa.

4 günde bukadar şeyi nasıl yaşadınız.neyse hadi yaşadınız diyelim adamın seni sevdiğini nerden çıkardın en fazla hoşlanmıştır.sen aynı şeyleri hissetmediysen uzatmanın bi alemi yok ayrıl gitsin düşünmeye bile değmez.fotolarımı yayınlar falan diye korkuyosun ama sırf bundan korktuğun için bi ilişkiyi sürdüremezsin daha çok çıkmaza girersin

Zarar görmeyeceğine inanıyorsan ayrıl derim. İlerde daha çok üzüleceğin şeyler yaşayabilirsin. Adam zaten sana itici geliyor. Sırf şevkati yüzünden devam etmek zorunda hissetme kendini. Umarım kaybetmemek adına üzücü şeyler yaşamazsın. Erkeklerin bi dediği diğerini tutmaz iş kaybetmeye gelince

İlaci baska ulkeden getirebilen adam 40centlik sosa laf etmesi cimri degil tutumlu gibi geldi bana ancak siz adami sevmiyorsunuz ayrilin

Millet duysa nolcak takma kimseyi ve bitir gerçekten iticiymiş

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…