Sanki 4 gün de değil de 4 senede yaşamışsınız bu kadar şeyi.4 günlük tanıdığınız bir insanla nasıl uyursunuz,ya başka birşey yapsaydı ? Bu ne özgüven.Ayrıca fotoğraflarınızı da çektiyse çekti,ola ki böyle bir tehditle karşınıza gelirse umurunuzda olmadığını belli edin ki,korktuğunuzu anlayıp daha çok ustunuze gelmesin. Hayır ne yapabilir yani , 1-2 gün konuşulur unutulur gider. Ömrünüzü heba etmeye değer mi bunun için. Usulca uzaklaşın derhal .
Yok canım benim, ağır fırsatçı bu. Sen kendini kurtar, elalemi salla.
ben bazen kendi söylediğim yalanlara bile inanıyorum inanValla tek artısı arkam dönüktü o zaman yani uygunsuz da sayılabilir bir şey çıkabilir oradan
Ben şey düşündüm en kötü ihtimalle "Bu ben değilim ama senin telefonunda başka kadınların fotolarını tuttuğunu bilmiyordum, seni sadık sanıyordum" falan gibi bir şey uydurabilirim
4 gündür herkesin bildiği bir ilişkiSanki 4 gün de değil de 4 senede yaşamışsınız bu kadar şeyi.4 günlük tanıdığınız bir insanla nasıl uyursunuz,ya başka birşey yapsaydı ? Bu ne özgüven.Ayrıca fotoğraflarınızı da çektiyse çekti,ola ki böyle bir tehditle karşınıza gelirse umurunuzda olmadığını belli edin ki,korktuğunuzu anlayıp daha çok ustunuze gelmesin. Hayır ne yapabilir yani , 1-2 gün konuşulur unutulur gider. Ömrünüzü heba etmeye değer mi bunun için. Usulca uzaklaşın derhal .
O daha da büyük facia herhalde...
Sessiz sedasız halletmeye çalışacağım olay çıkarmaz umarım
ben bazen kendi söylediğim yalanlara bile inanıyorum inan
önemli olan ustalık bu işte ahahah böyle konuşunca usta bi yalancı gibi göründüm ama
bu tür durumlarda bence rolünü en iyi yapan kazanıyor
ilişki ilerlerse eline daha çok şey geçebilir bu daha riskli hemen bitmesi lazım
Sadece arkandan bu kizda ne hizli ,sevgili dayanmiyor. 4 gün önce sevgilisiydi simdi bitmiş galiba diyecekler
Bak ben soylenecekleride yazdim sana:)
Hep erkekler mi capkin olacak ben biraz capkinim dersin:)
Olay cikaracagini sanmıyorum. Sevememissin zorla sevilmiyor ki
Denedin sevmeyi, olmadi.
4 gündür herkesin bildiği bir ilişki
4 gün önce herkese söyledik ilişkimizi yazmış,öncesi var yani ilişkinin ama gizli saklı bir şekilde
Şimdi "Hala garip mi hissediyorsun" yazmış
Evet dedim
Fantastik yazdı
Galiba sinirlenecek
Yani yazdıklarını kendiniz okusaniz zaten arkaniza bakmadan kacmaniz gerektigini anlayacaksıniz..
Adamın psikolojik sorunları olduğu kesin..
Takıntı sahibi,dengesiz..
Bir ilişki yaşamak için sadece sevilmek,onun kadar seveni bulamamaktan korkmak düşünceleri yeterli sebep değil,olmamalı..
Malum boşanmak isteyen eşlerini öldüren pislikler de sevdiklerini söylüyor!!
Kimin ne dediği sizin içinize sinen bir hayatı doya doya yasamanizdan önemli değil..
Diğer türlüsü hayat değil,azap oluyor malesef..
Italy erkegi mi bu...
Onlarda mi ısrarcı oluyor ya
Hayır en begendigim tipde yine bunlar oluyor ona göre soguyacagim.
Vallahi bulmus senin gibi kizi. Meslegin var yüksek lisans vs var. Yas farkı var.
Zor birakir tabi akıllı.
Yok bu onların farklı bir familyasından
İspanyol
Bende aynı şeyi düşünmüştüm. 4 günde bunca şeyi ne ara yaşadı merak ettimDört günlük sevgiliyiz yazdığın için söyledim çünkü dört günlük insandan ayrılsan ne olur ayrılmasan ne olur ? Geçmişiniz var sanırım....
Bilemedim, sevgi açlığı çeken bir insan olduğu için olabilir diye düşünmüştüm
Bazen kendi saflığıma da kızıyorum, kendimi içine soktuğum durumlara da
Tabii ki de söylerim ablacım benim
içinde kötülük varsa sevgilisi olman onu engellemez ki yine gider seni yanlış tanıtır. Arkadaşlarına hesap vermek zorunda değilsin soran olursa ısınamadım deiftira atarsa hazmedemedi terk edilmeyi ondan yapıyor ona inanıyorsanız benimle muhatap olmayın de millet ne der diye iyice bu insan kendinize alıştırmayın takmasın kafayı iyiceBirincisi onun yapabileceği kindar hareketlerden çekindim ortak çevremize beni yanlış tanıtmasını istemiyorum
İkincisi de bu ortak çevremizin tepkisinden çekindim
4 gün içinde kararımı böyle şak diye değiştirmemi garip karşılarlar diyerekten
Ve evet elimi tuttu...
Yorumları okumadımÇok dürüst olacağım ve ağzıma/aklıma geldiği gibi yazacağım.
Bilmiyorum neden böyle hissediyorum ama bunalmış, depresif hissediyorum.
Kötü bir şey mi yapıyor sana deseniz, hayır.
Normal her şey gayet.
Ama canımı sıkan şeyler var.
-Farklı ülkelerde yaşıyor olmamız
-Hala iş bulamamış olması sebebiyle bir sonraki görüşme tarihimizin belli olmaması, mesela görüyorum arkadaşlarımın sevgilileri onları restorana götürüyor, yüzük alıyor vs biz Burger Kingde yedik kaç kez görüştüğümüzde çünkü parası yok.
Mesela 40 centlik bir mayonez aldı bana Burger Kingde.
Ben heyecandan yiyemedim bir şey pek mayonez kaldı.
Madem yemeyeceksen neden ödemek zorundaydım bunu dedi mesela (Cümlede "F***" kullanarak)
Ne bileyim yolda ne görse dokunup bakıyordu, boş teneke kutuyu bile eline aldı
-Napacaksın o pis şeyi bırak, çöplerini mi toplayacaksın başkasının dedim
-Yoo tabii ki almam da her şeyi inceleme huyum var dedi
Ama mesela boş sigara paketini kontrol etti geçerken yine içi doluysa alacak mıydı neydi anlamadım?
Bankamatikten geçerken oraya baktı mı yoksa günahını mı alıyorum bilmiyorum ama bu tip parayla ilgili mevzular beni çok huzursuz etti.
Bir yandan diyorum adamın parası yok normaldir öte yandan gıcık ediyor içimi.
-Benden 14 yaş büyük olması da geriyor beni
Arkadaşlarımın sevgilileri hep daha genç duruyor yanlarında ne bileyim yadırgayacaklar diye çekiniyorum ve en iyi ihtimale zaten birkaç sene içerisinde daha yaşlı görünecek, ya beğenmezsem o zaman
-Görüştüğümüzde mesela iki tırnağı kirliydi, ne biliyim arada böyle burnunun kenarlarına dokunuyor falan hani içine sokmuyor ama rahatsız oldum ben, hafif de göbeği var
Onun dışında çok vefalı, anlayışlı bir insan.
Migrenim tuttuğunda aynı ilacı bambaşka bir ülkede bulup getirmiş, karanlıkta başucumda elimi tutup iyileşene kadar ağlamış bir insan (sırf canım yanıyor diye)
Ben ondan ayrılsam bile sadece yanımda olmak isteyen, "ben sadece hayatında olmak sana yakın olmak istiyorum, benden nefret etmesen yeter bana" diyen bir insan
Ama niye sevemiyorum iki gündür böyle hissediyorum
Şimdi ayrılmak istiyorum
Ama bi yandan da korkuyorum
Ya ben uyurken falan fotoğraflarımı çektiyse, biz ortak sosyal medya platformu (hesabı değil) kullanıyoruz ya bir şey yaparsa böyle bana o tip fotoları yayınlamak gibi
Daha 4 gün önce herkese duyurduk şimdi herkes diyecek ki oyun mu oynuyorsun dalga mı geçiyorsun bizle ama içime sinmiyor kaçmak istiyorum, yalnız olmak istiyorum bir yandan da diyorum acaba pişman olur muyum hani biraz akışına bıraksam belki içime siner, ısınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?