4 günlük sevgiliyiz, ayrılmak istiyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

İşler o kadar pisleşmeden kurtulmak istiyorum tabii de ben de tehdit savurabilirim tabii

Yok canım benim, ağır fırsatçı bu. Sen kendini kurtar, elalemi salla.

Ya belki de mesleğim güzel diye

ben bazen kendi söylediğim yalanlara bile inanıyorum inan
önemli olan ustalık bu işte ahahah böyle konuşunca usta bi yalancı gibi göründüm ama
bu tür durumlarda bence rolünü en iyi yapan kazanıyor
ilişki ilerlerse eline daha çok şey geçebilir bu daha riskli hemen bitmesi lazım

4 gündür herkesin bildiği bir ilişki
4 gün önce herkese söyledik ilişkimizi yazmış,öncesi var yani ilişkinin ama gizli saklı bir şekilde

Benim midem bulandı. Mümkünatı yok böyle bir adamla asla yapamazdım.

O daha da büyük facia herhalde...
Sessiz sedasız halletmeye çalışacağım olay çıkarmaz umarım

Sadece arkandan bu kizda ne hizli ,sevgili dayanmiyor. 4 gün önce sevgilisiydi simdi bitmiş galiba diyecekler

Bak ben soylenecekleride yazdim sana:)
Hep erkekler mi capkin olacak ben biraz capkinim dersin:)
Olay cikaracagini sanmıyorum. Sevememissin zorla sevilmiyor ki
Denedin sevmeyi, olmadi.

Doğru diyorsun bir de önemli olan bir nokta da pısmamak
Korktuğunu belli etmemek

Şimdi "Hala garip mi hissediyorsun" yazmış
Evet dedim
Fantastik yazdı
Galiba sinirlenecek

Anlattiklariniza gore, bu adama zamanla isinmaniz pek mumkun gorunmuyor. Pismanlik deseniz, mutluluk vermeyen bir iliski nasil pismanlik verecek?

Uzatmanin anlami yok bence.

Yani yazdıklarını kendiniz okusaniz zaten arkaniza bakmadan kacmaniz gerektigini anlayacaksıniz..
Adamın psikolojik sorunları olduğu kesin..
Takıntı sahibi,dengesiz..
Bir ilişki yaşamak için sadece sevilmek,onun kadar seveni bulamamaktan korkmak düşünceleri yeterli sebep değil,olmamalı..
Malum boşanmak isteyen eşlerini öldüren pislikler de sevdiklerini söylüyor!!
Kimin ne dediği sizin içinize sinen bir hayatı doya doya yasamanizdan önemli değil..
Diğer türlüsü hayat değil,azap oluyor malesef..

Şimdi "Hala garip mi hissediyorsun" yazmış
Evet dedim
Fantastik yazdı
Galiba sinirlenecek

Italy erkegi mi bu...
Onlarda mi ısrarcı oluyor ya
Hayır en begendigim tipde yine bunlar oluyor ona göre soguyacagim.
Vallahi bulmus senin gibi kizi. Meslegin var yüksek lisans vs var. Yas farkı var.
Zor birakir tabi akıllı.

Ya nasıl da güzel anladınız
Şu an azap hissediyorum, işkence eden yok ama içinden çıkamadıkça aynen dediğiniz kelime "azap"

Italy erkegi mi bu...
Onlarda mi ısrarcı oluyor ya
Hayır en begendigim tipde yine bunlar oluyor ona göre soguyacagim.
Vallahi bulmus senin gibi kizi. Meslegin var yüksek lisans vs var. Yas farkı var.
Zor birakir tabi akıllı.

Yok bu onların farklı bir familyasından
İspanyol

İlişkinizi bitirdiğinizi neden birilerine açıklamak durumundasınız ki ben o kısmı anlamadım tam olarak.

Diğer konulardaysa böyle hissediyorsanız kendinize eziyet etmenin alemi yok. Kim ne derse desin. Fotoğrafınızı çektiğinden şüpheleniyorsunuz, ayrılınca size zarar verecek şekilde bunu kullanabileceğinden çekiniyorsunuz, zaten bunu düşündüren biriyle beraber olmayın.

Bir de şu var, bana kızanlar olabilir ama mayonez meselesi olmasaydı, cidden gönülden seviyor olsaydı, aşkından ölüyor olsaydı bile siz istemiyorsanız ayrılırsınız tabi. Ona haksızlık olur diye bir şey yok. Gönül meselesi bu, olmayınca olmuyor. Dört günde fikir değişebilir tabi, dört ay, dört sene bir insanı sevmeden devam etmekten iyi değil mi dört gün? En azından oyalamak yok, kendini de onu da kandırmak yok.

En önemli şey kendinizsiniz. Şu hisleri biri size anlatsa bırak derdiniz. Siz de öyle yapın. İlk günler en heyecanlı günler olmalı, eksikse bir şeyler bırakın gitsin. Kim ne derse de desin.

Bence ısınamadığınız biriyle ilerde ısınırım belki diyerek devam etmeyin. Eninde sonunda ayrılık yolu görünür.

Hem belki onunla birlikteyken daha gönlünüze yatan biriyle karşılaşırsanız çok pişman olursunuz ve hep karşılaştırmaya girersiniz.

içinde kötülük varsa sevgilisi olman onu engellemez ki yine gider seni yanlış tanıtır. Arkadaşlarına hesap vermek zorunda değilsin soran olursa ısınamadım deiftira atarsa hazmedemedi terk edilmeyi ondan yapıyor ona inanıyorsanız benimle muhatap olmayın de millet ne der diye iyice bu insan kendinize alıştırmayın takmasın kafayı iyice

Yorumları okumadım
Arkadaşlar söylenebilecek şeyleri söylemiştir AMA
Arkadaşlarıma bakıyorum şurda yiyolar şunu yapıyorlar diyosunuz doğru bulmuyorum.

Erkek arkadaşımla gidip çiğköfteciye oturup yeriz. Çokta büyük haz alırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…