:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

sinop_e

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2010
1.251
1.142
333
Sinop
Herkese merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim yeni gecikmişti, test yaptık pozitif çıkınca doktora gittik, kanda Bhcg bakıldı, 467 çıktı ve hamilesiniz dedi, bebek kesesini görmek için henüz erken dedi ve bu perşembe çağırdı :))) çok mutluyum ve heyecanlıyım, dilerim herşey yolunda gider....hafif hafif sancılarım oluyor bunlar sizlerde de oldu mu acaba??

opuyorumnanaktan

gozunaydın canım.. allahım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın ınsallah..

Terbrik ederim Allah sağlıklı bir hamilelik geçirmeni nasip etsin inş.Darısı benim ve isteyen herkesin başına...

Teşekkürler arkadaşlar :))) darısı tüm isteyenlerin başına...ve çok merak ediyorum çok heyecanlıyım acaba ultrason incelemesinde herşey yolunda olacak mı?? şimdi de bu heyecan sardı beni :)) sanırım herkes bunları yaşamıştır, bebişin kesesi sağlıklı bir şekilde görülürse çok mutlu olacağım...

tebrik ederim :)) sancılar bende de var çok çok hafif, beni doktor perşembe çağırdı...senin bhcg değerin kaç çıktı?

sinop_e benim de 14 0cak,aramızda 1 gün varmış,takipçinim bundan sonra:) sen perşembe gitceksen ben de cuma gidiyim doktora,gelişmeleri paylaşalım:))

Ben yurt disinda yasiyorum. Burada sistem turkiyedeki gibi degil. Hastenede kan test sonucunu hemen alamiyorsunuz. Evde test yaptim pazartesi de gidicem doktora bakalim :)
Insallah guzel bi hamilelik geciririz .
Sizde ne tur degisiklikler var??

benim adet gecikmesinden sonraki günlerde adet olcakmışım gibi bir his,bir ağrı giriyor kasıklarıma ve belime,2 dakika sonra geçiyor,günde 5-6 kez oluyo böyle,başkada bir belirti yoook..

teşekkürler arkadaşlar :) darısı tüm isteyenlerin başına..

zümrüt bence de umarım güzel bir hamilelik yaşarız ve bütün anne adayları sorunsuz kavuşurlar bebişlerine..
canset benim belirtilerim de tıpkı senin gibi :) adet olacakmış gibi hafif bir ağrı sonra geçiyor, bunun dışında başım ağrıyr son 2 gündür ama ilaç almıyorum; ne olur ne olmaz diye...göğüslerimde dolgunluk hissi var belirgin olarak bir de...işte böyle; bakalım merakla perşembe gününü bekliyorum; dilerim gebelik kesesini görebilir doktor ve herşey yolundadır....

Merhaba arkadaşlar tebrik ederim ikinizi de .Benim de SAT 10 Ocak ben keseyi gördüm , cumartesi kalp atımı için gideceğiz bakalım.Sevgiyle kalın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…