bende 6 hafta 5 gunlk hamıleyım canım allah saglıklı elıne vermeyı nasıp etsın...sankı boyle karnın sureklı acmısım gıbı hıssedıyordum ben buaralar pek yok ama goguslerıne bırden sancı gırıyo bırazda pskolojık aslında bende ılk ogrendıgımde 4 hafta 4 gunluk hamıleymısım ve benı bebek kucuk dıye alttan muayene ettı ama bunu yaptırdıgıma pısman oldum bılgım olmadıgı ıcın tamam dedım bebegı orda gordu ve sonra bebege zararı varmıs
bebeğin hayırlı olsun inşallah, benimde SAT 15 Mart 5 hafta 5 günlük hamileyim :) geçen hafta doktora gittim ama görünmedi, tabi ben karnımdan baktırdım, alttan istemedim, çok üzüldük göremeyince, bide hiç bir belirti yok bende, haftaya tekrar gidicem, bi aksilik yoktur inşallah, çok heyecanlıyım, dua edin lütfen bi aksilik olmasın:Saruboceq:
mrb ben aranıza yeni katıldım cok heyecanlıyım hamile olup olmadığımı persembe gunu kan testi sonucundan ogrenecem inş.bana dua edin arada belimle beraber kasıklarıma dogru agrım oluyor 1 kaç kez hafif bulantım oldu sizce hamilemiyim acaba :)
Kızlar bu foruma uzun bir süredir üyeyim ama son hamileliğim hüsranla sonuçlanması nedeni ile girmiyordum.Ama bugün test yaptım ve sanırım hamileyim nedense burda paylaşmak istedim.Umarım bu hüsranla snuçlanmaz.
hayırlı olsun insallah.bende 5 hafta 1 günlük hamileyim benimde kasıklarımda ağrı var.internette baktım olabilir diyor.ama benim ilk hamileliğim deneyimim yok tabii:)
Herkese merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim yeni gecikmişti, test yaptık pozitif çıkınca doktora gittik, kanda Bhcg bakıldı, 467 çıktı ve hamilesiniz dedi, bebek kesesini görmek için henüz erken dedi ve bu perşembe çağırdı :))) çok mutluyum ve heyecanlıyım, dilerim herşey yolunda gider....hafif hafif sancılarım oluyor bunlar sizlerde de oldu mu acaba??
mrb bende aranıza yyeni katıldım yarın sabah idrar testi yapıcam ve daha adetime 4 gün var napim dayanamadım dua ediiiin.............[/QUOTE hafiftende olsa belirtiler varsa kan testi yptir. Ben iki kez idrar testi yaptim eczanden alip ikisindede 2. Cizgi olusti ama bitanesi hafif olustu emin olmak icn kan testi yaptir idrari bosver
Kızlar 2 dr a gittik ilk dr 582 bhcg ile rahim arkasında sivi birikimi var diş gebelik dedi 582 ilk ögrendigin gün gebeliği 2 gün sonra 976 bhcg diğer dr şimdilik bir sıkıntı görünmüyor dedi kese gözükmez diye korkuyorum sağ kasigimda batmalar Ve yanıyor sol tarafında 4.1cm lik kistim var ve meme uçlarındaki koyuluk kayboldu gebelik belirtilerimi hissetmiyorum artik