:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

kızlar meraba bende aranıza yeni katıldım ben şuan 13 haftalık hamileyim:teytey::dün bi arkadaşımda kanda beta hcg baktırdı 7883 çıktı deger sizce kaç haftalık hamile

hoşgeldiniz, tebrik ederiz. gebelik haftasını tahmin etmek çok zor, çünkü değerler kişiden kişiye çok değişken çıkıyor

tebrikler canımm

kızlar bugün doktora gittim,şu sancıları sordum,yerleşiyor,çok normal dedi,çarşambaya gün verdi,ultrasona giricem,kan değerlerine de bakmak istedi,sancılar korkutmasın sizi,kanama yoksa düşük diyemeyiz dedi..

canset çok iyi haber ben de merak ediyordum sancıları, çarşamba iyi haberlerini bekliyoruz

kızlar hepinize teşekkür ederim :))) dilerim hepimizin bebişleri sağlıkla gelirler....perşembeye son iki kaldı :) kalbim küt küt atıyor :)

benden de bir o kadar ...
ben de 8 aylik evliyim..banka , kariyer derken 35 yaşinda anca vakit bulup , 8 ay uğraşip , 2 ay önce hiçbir sorun olmamsına rağmen neden olmuyor diye takilip,üzülüp onca aydan sonra ben de 5 haftalik hamileyim..çok garip bir duygu , daha 2 gün önce 14 şubat sevgililer gününde bu haberi aldim..ultrason ve kan tahlilinde, kesemize de bakildiktan sonra evimize döndük..sizlerle paylaşmak istedim bende..bu önemli günlerde deneyimlerimizi paylaşmanin biz çalişan, vakti olmayan insanlar olarak doğru olacağini düşünüyorum..

İnş sağlam , hayirlisiyla sorun bir hamilelik yaşamak dileğyle..
hamile olan herkesi tebrik ediyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…