:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

tebrik ederim :))) keseyi gördünüz demek ne mutlu darısı başımıza

sinop_e benim de 14 0cak,aramızda 1 gün varmış,takipçinim bundan sonra:) sen perşembe gitceksen ben de cuma gidiyim doktora,gelişmeleri paylaşalım:))

mrh benımde 14 ocak aynı yanı ben dun keseyı gordum:)bu arada hayırlısı olsun allah kucagımızda gormeyı nasıp etsın

tebrikler canım allah kucağına almayı nasip eder inşallah sağlıkla...bende 6 haftalık hamileyim bende de sancılar oldu hatta ara ara adet olcak gibi çok kısa süren sancılar oluyo normal sanırım ben de daha doktora gitmedim inşallah gidicem yakınnda

kızlar ya nasıl bı duygu nasıl bı dusunce ya keseyı gorduk kalp atısını sabırsızlıkla beklıyoruz 9 ay nasıl gecıcek acaba. kucagımızda allahın yardımıyla bı gorebılsek .allah kucagımıza almayı nasıp etsın .tum ısteyenlerede naasıp etsın bu duyguyu..mıdenız bulanıyomu kızlar bende bısey yok daha....

Gittim doktora.. Sagolsun doktorum sorular sordu, hersey normal gozukuyo simdi seni jinekologa gondermek icin islemleri yapcam dedi.. 3 hafta sonra ancak gidebilirsin dedi..
ne bi kan tahlili, ne ultrason ne baska bise...
burasi afrika degil bu arada... KANADA!!!!

Eecrin gercekten 9 ay nasil gecicek bende bilmiyorum..
esimle sabirsizlaniyoruz simdiden :CüvCüv:
Daha ortada bise yok, hemececik cocuk magazalarina girmeye basladim :jeyyar:
Bi de dogdumu napariz bilmem kaydirigubbakcemile2

karından ultrasona bakıldı ama henüz kese görünmedi. Vajinal ultrason istemedim belki görülürdü vajinal ile. Herkese hayırlı olsun

slm kızlar ben de hamile olduğumu dün öğrendim çok mükemmel bi duygu dün gece heyecandan hiç uyuyamadım benimde sat 17 ocak cumartesi günü gidicem inşallah doktora hepimiz için hayırlısı olsun...

kızlar doktordan geliyorum,ultrasona girdim,kağıdımda 6 mm çapında gebelik kesesine uyan görünüm mevcuttur yazıyo.doktor erken gebelik haftası olduğu için çok zor görebildiğini söyledi,belli belirsizmiş,çok küçükmüş,sizinki net miydi acaba??bugün 4+6 aslındaa..

Ben daha gıtmedım ama daha erken olduĞu ıÇın net olmıyabılır...ınŞallah saĞlıklı bır hamılelık geÇırırız hepımız sat kaÇtı senın?

şu an ankaradayım ben dewlet hastanesine gidiyorum,2.ayda falan doktorun muayenehanesine gitcem..benim sat 14 ocaktı..

slmm kızlarrt bende bugun ogrendım hamıs oldugumuu..benımde sat14 ocakk..
bugun kan testı yaptırdımm betam 617 cıktı normal dıılmıs sızcee?? henuz doktora gırmedımm allatan bakar dıee sıze alltanmı baktıı.

slcn ben en son 11 şubatta yaptırmıştım,823 tü,bildiğim kadarıyla değerin normal,değerler kişiden kişiye değişebiliyo,geç döllenme de olabiliyo..aslında önemli olan değerinin 2 güne bir ikiye katlaması..yükseliyosa bir sorun yoktur.Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin innşallah canımcım,AMııN :)

slcn tebrik ederim. Ben bugün gideceğim doktora, önce normal abdominal denilen üstten ultrason ile bakıyor buradaki doktorlar, gerek olmadıkça vaginal ultrason yapmıyorlarmış. Ama alttan da baksa riski yok diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…