benden de bir o kadar ...
ben de 8 aylik evliyim..banka , kariyer derken 35 yaşinda anca vakit bulup , 8 ay uğraşip , 2 ay önce hiçbir sorun olmamsına rağmen neden olmuyor diye takilip,üzülüp onca aydan sonra ben de 5 haftalik hamileyim..çok garip bir duygu , daha 2 gün önce 14 şubat sevgililer gününde bu haberi aldim..ultrason ve kan tahlilinde, kesemize de bakildiktan sonra evimize döndük..sizlerle paylaşmak istedim bende..bu önemli günlerde deneyimlerimizi paylaşmanin biz çalişan, vakti olmayan insanlar olarak doğru olacağini düşünüyorum..
İnş sağlam , hayirlisiyla sorun bir hamilelik yaşamak dileğyle..
hamile olan herkesi tebrik ediyorum..
sinop_e benim de 14 0cak,aramızda 1 gün varmış,takipçinim bundan sonra:) sen perşembe gitceksen ben de cuma gidiyim doktora,gelişmeleri paylaşalım:))
tebrik ederim :))) keseyi gördünüz demek ne mutlu darısı başımıza
mrh benımde 14 ocak aynı yanı ben dun keseyı gordum:)bu arada hayırlısı olsun allah kucagımızda gormeyı nasıp etsın
karından ultrasona bakıldı ama henüz kese görünmedi. Vajinal ultrason istemedim belki görülürdü vajinal ile. Herkese hayırlı olsun
slmm kızlarrt bende bugun ogrendım hamıs oldugumuu..benımde sat14 ocakk..
bugun kan testı yaptırdımm betam 617 cıktı normal dıılmıs sızcee?? henuz doktora gırmedımm allatan bakar dıee sıze alltanmı baktıı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?