slm canım. öncelikle tebrikler.bende bu ayın talihlileri arasındayım :) benim sat 24 ocaktı perşembe evde test yaptım pozitif çıktı, cuma dr. A gittim ama keseyi göremedi hcg 817 çıktı. çarşamba tekrar gel dedi çok heyecanlıyım günler geçmiyor bi türlü. Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu :cüvcüv:
canım başucuna beyaz leblebi koy
uyanır uyanmaz 5...6 tane ye bulantıyı cok güzel bastırıyor.....
canımmm tebrikler benim sat 28 ocak
canımmm tebrikler benim sat 28 ocak
slm arkadaşlar çok mutluyum hem keseyi hem bebeğimi gördüm ya 6 haftalık olmuşuz allaha ma şükür 22 mart da kalp atışları için gitcez
Mrb arkadaşlar benim sat 22 ocak 27 şubatta test yaptım sonuç pozitif bugün doktara gittim normal utrasonda görünmedi sonra vajinal utrason yaptı doktor, zar zor gördü haftaya gel bir daha bakalım dedi. Ben biraz endişeliyim acaba net görünmemesi normal mi?
Arkadaşlar bana da yardımcı olun ne olur,
Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmayınca idrar testi ve kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı, kan testi sonucuna göre beta hcg hormonu 236 çıktı ama 1-2 haftalık olarak gösteriyor referans aralığında, kan testini yaptırdığım yerdeki hemşireye sordum bu değer döllenmeden sonraki haftayı gösterir dedi, yani kafam çok karıştı, düşük değil mi değerim benim? Ne olur cevap verin, çok istiyorum ben bu bebeği... :sinifsinif:
Teşekkürler arkadaşlar :))) darısı tüm isteyenlerin başına...ve çok merak ediyorum çok heyecanlıyım acaba ultrason incelemesinde herşey yolunda olacak mı?? şimdi de bu heyecan sardı beni :)) sanırım herkes bunları yaşamıştır, bebişin kesesi sağlıklı bir şekilde görülürse çok mutlu olacağım...
Bir problem olduğunu sanmıyorum canım, dr a sormadın mı?
Herkese merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim yeni gecikmişti, test yaptık pozitif çıkınca doktora gittik, kanda Bhcg bakıldı, 467 çıktı ve hamilesiniz dedi, bebek kesesini görmek için henüz erken dedi ve bu perşembe çağırdı :))) çok mutluyum ve heyecanlıyım, dilerim herşey yolunda gider....hafif hafif sancılarım oluyor bunlar sizlerde de oldu mu acaba??
opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?