:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

canımmm tebrikler benim sat 28 ocak

slm arkadaşlar çok mutluyum hem keseyi hem bebeğimi gördüm ya 6 haftalık olmuşuz allaha ma şükür 22 mart da kalp atışları için gitcez

çok heyecanlıyım çok heyecanlıyım,
dr ayın 19una randevu verdi nasıl dayanacam bilmiyorum o güne kadar, kasıklarım ağrıdıkca korku basıyor :)

kesesi cabuk görünen genelde erkek, geç görünen kız diye bir istatislik duyan var mı? bilmiyorumkismile

Mrb arkadaşlar benim sat 22 ocak 27 şubatta test yaptım sonuç pozitif bugün doktara gittim normal utrasonda görünmedi sonra vajinal utrason yaptı doktor, zar zor gördü haftaya gel bir daha bakalım dedi. Ben biraz endişeliyim acaba net görünmemesi normal mi?

Arkadaşlar bana da yardımcı olun ne olur,
Pazar günü adet olmam gerekiyordu olmayınca idrar testi ve kan testi yaptırdım. Pozitif çıktı, kan testi sonucuna göre beta hcg hormonu 236 çıktı ama 1-2 haftalık olarak gösteriyor referans aralığında, kan testini yaptırdığım yerdeki hemşireye sordum bu değer döllenmeden sonraki haftayı gösterir dedi, yani kafam çok karıştı, düşük değil mi değerim benim? Ne olur cevap verin, çok istiyorum ben bu bebeği... :sinifsinif:

Bu arada Sat 31 ocak ama bu ay biraz geç yumurtladım, 15 şubat çok büyük olasılıkla ovulasyon tarihim. Yani pazar günü regl olmam gerekiyordu, dünde test yaptırdım ama düşük olduğunu zannediyorum ve çok korkuyorum ((

25 ocak 2010 da aşılama oldum kesem 22.02.2010 da göründü dün doktora gittim kese var bebek yok dediler ve siteden takip ettiğim kadarıyla kese ancak 6.haftada bebek ise 7-8 haftada görünebiliyormuş ben şuan çok üzgünüm ama umarım hafatay bebişimi görürüm sende üzme kendini henüz çok erken

Normal canım nrmal çok minik daha. bendede aynı şey olmuştu hiç boşa üzme kendini haftaya çıkar ortaya

Bir problem olduğunu sanmıyorum canım, dr a sormadın mı?

hayırlı olsun inşallah kucağımıza almayıda nasip etsin.bende 4 hafta 3 günlük hamileyim .ama ben 8 haftalık falan gitmeyi düşünüyorum.hem kalp atışlarını duyulur inşallah.herşeyin hayırlısı.

Bir problem olduğunu sanmıyorum canım, dr a sormadın mı?

Yok canım daha doktora gitmedim, sadece kan testini yaptırdığım yerde sordum onlar da şimdilik bi problem olmadığını, önemli olanın bundan sonraki süreç olduğunu söylediler, haftaya gideceğim doktora. İnşallah her şey yolunda gider, Rabbim hepimizi korusun :Saruboceq:

benimde 367 cıktı çok sancım oluo dediğin gibi daha benimde kese gözukmuo bir hafta sonrasına yani yarına randevu verdi bir sürü testlerle beraber yarın bakalım inş kese gözukur ve bu sancı gecer kısa surde cok canım yanıo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…