:))) 4 hafta 4 günlük hamileyim!!

kızlarrrrrr haberlerim süper :))) :sm_cool: bebeğimi fasülyemi gördüm :teytey: 6+3 haftalıkmış tam hesapladığım gibi :))) kalp atışlarını da gördük pıt pıt pıt o kadar hızlı atıyor kiii, çokkk mutluyum maşallah.....

darısı tüm bekleyenlerin başına :))

canset tebrikller canım

:dance:kızlar bende dün gittim doktora kesem büyümüş nokta kadar bebeğimide gösterdi kalp atışı için 10 gün sonra gidicez inşallah...çok mutluyum doktorumda çok şeker...ayrıca sanki bi başka kese daha var dedi ikiz başlayıp diğeri gelişmemiş olabilir dedi...çok isterdim ikiz olmasını ama hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah....

darısı benim başıma arkadaşlar....

slm canım. öncelikle tebrikler.bende bu ayın talihlileri arasındayım :) benim sat 24 ocaktı perşembe evde test yaptım pozitif çıktı, cuma dr. a gittim ama keseyi göremedi hcg 817 çıktı. çarşamba tekrar gel dedi çok heyecanlıyım günler geçmiyor bi türlü. Allahım isteyen herkeze nasip etsin bu güzel duyguyu :CüvCüv:

Bu arada benim sabahları çok miğdem ekşiyo. normalde hiçbir miğde problemim yok aslında ama bebişten olabilirmi acaba. birde regl olacakmışım gibi sancılanıyorum yüreğim ağzıma geliyo korkudan

tebrikler bende aynı 5 haftalık hamileyim ve çok heycanlıyım bu benim ikinci oğlum var bir tane 7 yaşında annelik duygusu çok güzel allah herkeze tattırsın

selam arkadaşlar. bende hamileymişim:)
c.tesi doktora gittim. kan testim 4422,6 bhcg çıktı. doktor 3 4 haftalık hamilesin dedi. sata göre bakılırsa 5 haftalık. ama ultrasonda görülmedi. bi problemmi var acaba:

bendeeeeeeee 4hafta 4 günlük hamileyimmmmm yola berabe devam edelimmmmmmmmmmmmmm

selam arkadaşlar. bende hamileymişim:)
c.tesi doktora gittim. kan testim 4422,6 bhcg çıktı. doktor 3 4 haftalık hamilesin dedi. sata göre bakılırsa 5 haftalık. ama ultrasonda görülmedi. bi problemmi var acaba:

canımmm bana ulturasonda baktı dr um
ama cok zor görülüyor bebişimiz henüz cokk minikkkk sabırsızlanma

tebrikler bende aynı 5 haftalık hamileyim ve çok heycanlıyım bu benim ikinci oğlum var bir tane 7 yaşında annelik duygusu çok güzel allah herkeze tattırsın

tebriklerrrr bende 5 haftalık hamileyim 4 yasında bir kızım varrrrrrrr

Bu arada benim sabahları çok miğdem ekşiyo. normalde hiçbir miğde problemim yok aslında ama bebişten olabilirmi acaba. birde regl olacakmışım gibi sancılanıyorum yüreğim ağzıma geliyo korkudan

canım başucuna beyaz leblebi koy
uyanır uyanmaz 5...6 tane ye bulantıyı cok güzel bastırıyor.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…