kızlaaaar pıt pıtları gördüüm:)) karından ultrasonla bakınca sadece keseyi gördü,vajinal ultrasonla baktı veeee küçük bir parça hızlı hızlı yanıp sönüyodu..yalnız yorulunca kahverengi leke oluyo,düşük tehlikesi olabilir,yorma kendini dedi.Darısı başınıza..
:dance:kızlar bende dün gittim doktora kesem büyümüş nokta kadar bebeğimide gösterdi kalp atışı için 10 gün sonra gidicez inşallah...çok mutluyum doktorumda çok şeker...ayrıca sanki bi başka kese daha var dedi ikiz başlayıp diğeri gelişmemiş olabilir dedi...çok isterdim ikiz olmasını ama hayırlısı sağlıkla kucağımıza alalımda inşallah....
Herkese merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim yeni gecikmişti, test yaptık pozitif çıkınca doktora gittik, kanda Bhcg bakıldı, 467 çıktı ve hamilesiniz dedi, bebek kesesini görmek için henüz erken dedi ve bu perşembe çağırdı :))) çok mutluyum ve heyecanlıyım, dilerim herşey yolunda gider....hafif hafif sancılarım oluyor bunlar sizlerde de oldu mu acaba??
opuyorumnanaktan
slcn aynıyız senle SAT 14 ocak canım,unuttun muuuu:)))
Herkese merhaba, cuma günü hamile olduğumu öğrendim. Adetim yeni gecikmişti, test yaptık pozitif çıkınca doktora gittik, kanda Bhcg bakıldı, 467 çıktı ve hamilesiniz dedi, bebek kesesini görmek için henüz erken dedi ve bu perşembe çağırdı :))) çok mutluyum ve heyecanlıyım, dilerim herşey yolunda gider....hafif hafif sancılarım oluyor bunlar sizlerde de oldu mu acaba??
opuyorumnanaktan
selam arkadaşlar. bende hamileymişim:)
c.tesi doktora gittim. kan testim 4422,6 bhcg çıktı. doktor 3 4 haftalık hamilesin dedi. sata göre bakılırsa 5 haftalık. ama ultrasonda görülmedi. bi problemmi var acaba:
bendeeeeeeee 4hafta 4 günlük hamileyimmmmm yola berabe devam edelimmmmmmmmmmmmmm
tebrikler bende aynı 5 haftalık hamileyim ve çok heycanlıyım bu benim ikinci oğlum var bir tane 7 yaşında annelik duygusu çok güzel allah herkeze tattırsın
Aramıza hoşgeldin canıııııımmmm
Allahım sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza almak nasip etsin inşallahh
Bu arada benim sabahları çok miğdem ekşiyo. normalde hiçbir miğde problemim yok aslında ama bebişten olabilirmi acaba. birde regl olacakmışım gibi sancılanıyorum yüreğim ağzıma geliyo korkudan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?