4 haftalik anne adayları

merhaba herkese.. ben yıllardır okuyucu olarak takipteydim. 2014 yılında evlilik hazırlığı aşamasında 1-2 paylaşımım olmuştu. şimdi ise hamileliğimi paylaşmak istedim. şu an 4+6 günlük hamişimm:) inşallah hepimiz sağlıklı bebeklerimize kavuşuruz.

herkese merhabalar ben de 5 haftalık hamileyim henüz kesemizi görmedik doktor randevumuz bu hafta benim çok şiddetli olmayan ama yine de kendini hissettiren kasik ağrılarım oluyor ama genelde tek taraflı sağ tarafımda benimle aynı şeyi yaşayan var mı normal bi durum mu bu

Ben de 4 haftalik hamileyim sadece sol tarafimda agri var normal diye dusunuyorum benim bu ay sol yumurtaligimdaki folikul gelismisti oyle hamile kaldim

Benimde bat 12 kasımda 13 kasımda hala adet olmayınca evde test yaptim pozitifti kan testi yaptırdık bhcg 2437 çıktı. Öğrendiğim gün 4+1 di sata göre şimdi 4 +3 olduk :)))

Kese için erken olabilir kasık ağrısı da gayet normal öyle dayanilmiyacak boyutta değilse tabi

Bugün dr gittim sata göre 4+4 günlük hamileyim karindan bakildi ve kese 5 haftaligi tamamlamış goruntudeymis ve bhcg 5615 olmuş yani 2 katına çıkmış ikiz ihtimali varmis 8 - 10 haftalık ta net belli olacakmış. Diğer hersey yolunda ve çok iyi duzeydeymis

kızlar benim bir de gün içinde 3-4 kez adet olacakmış gibi rahminde ağrı oluyor çok şiddetli değil ama yine de biraz rahatsız ediyor sonra geçiyor sizde de oluyor mu normal bi durum mu

Merhaba arkadaşlar ben de 5 +1 hamileyim ilk başlarda adet olacakmış gibi hafif agrilarim oluyordu son 2 gündür sağ tarafımda ani ağrı oluyo biraz şiddetli ve 1 kaç p sürüyor. Kese göründü ama çok korkuyorum ağrılardan dolayi. Arkadaşlarım hep düşük yaptı belirtiler hemen hemen aynı. İnşallah bişe olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…