- 4 Kasım 2015
- 85
- 26
- 3
- 34
- Konu Sahibi history1985
-
370 cikti kese 5 haftalikken gorunuyormus insallah bakalimcanim beta hcg kac cikti kese kacta görülüyor
Kese için erken olabilir kasık ağrısı da gayet normal öyle dayanilmiyacak boyutta değilse tabiherkese merhabalar ben de 5 haftalık hamileyim henüz kesemizi görmedik doktor randevumuz bu hafta benim çok şiddetli olmayan ama yine de kendini hissettiren kasik ağrılarım oluyor ama genelde tek taraflı sağ tarafımda benimle aynı şeyi yaşayan var mı normal bi durum mu bu
Yok benim de öyle hala oluyor bazen 5 haftalikta hep oluyordu rahim büyüdüğü için oluyormuş hatta ben ağrım olunca mutlu oluyodumyok dayanılmayacak gibi değil sadece tek taraflı olunca tedirgin oldum
teşekkür ederim canım içimi rahatlattin:)Yok benim de öyle hala oluyor bazen 5 haftalikta hep oluyordu rahim büyüdüğü için oluyormuş hatta ben ağrım olunca mutlu oluyodum
sol taraf kiz diyolar arkadasim belkide kizin olacak hayirlisi :)
Neler çektim diye düşünme zamanı şimdiymis şimdi geldi bebisin o zaman zamanı değildi ve grlmediHayirlisi olsun saglikli olsun da aslinda erkek olsun istiodum:) isin sakasi tabi bu gunlere de sukur Allaha binlerce sukurler olsun ki hamile kalabildim 7 aydir neler cektim
Neler çektim diye düşünme zamanı şimdiymis şimdi geldi bebisin o zaman zamanı değildi ve grlmedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?