- 29 Aralık 2014
- 3.010
- 2.826
- 133
- 39
- Konu Sahibi history1985
-
Ben de öyle korku endişe sürekli aklımda bu yüzden uykum kaciyo zamanla adapte oluruz herhaldeÇok teşekkür ederim içim rahatladı zaten çok korkuyorumben de uyku hali yok hatta uykusuzluk var ama sanırım korku dan :)
Kan testi yaptır canimarkadaşlar adetime 7 gün var, normal bir gebelik testi yaptım ve bariz pozitif çıktı. Biraz erken sonuç verdi,acaba normal mi
Sonucunuda haber ver canım merak ettim şimdi :)arkadaşlar adetime 7 gün var, normal bir gebelik testi yaptım ve bariz pozitif çıktı. Biraz erken sonuç verdi,acaba normal mi
Bazılarının çok erken çıkıyo hamile olabilirsin hemen kanina baktırarkadaşlar adetime 7 gün var, normal bir gebelik testi yaptım ve bariz pozitif çıktı. Biraz erken sonuç verdi,acaba normal mi
Rahatlamaya bak bende bugun bebisimi gordum yani kesesini :)Çok teşekkür ederim içim rahatladı zaten çok korkuyorumben de uyku hali yok hatta uykusuzluk var ama sanırım korku dan :)
Alttan ben korktum allahtan degerim 1000 gozuktu ustten bakti bugun yinede ufacikti benim . kucuk olanlara daha digrusu gozukmeyenlere alttan bakiyorlarMerhaba arkadaşlar,
Ben kadın doğum doktorundan salı günü için randevu aldım.Merak ettiğim şu;ilk muayene nasıl oluyor? Arkadaşım kese küçükse vajinal ultrasonla bakarlar dedi.
Bende pazartesiye randevu aldım Can'ım seninki kaç haftalık da göründü kese ?Alttan ben korktum allahtan degerim 1000 gozuktu ustten bakti bugun yinede ufacikti benim . kucuk olanlara daha digrusu gozukmeyenlere alttan bakiyorlar
Darısı başımıza kesesini görelim bizde bebislerimizin kaç haftalik cnm senin 1000 olunca hcg ultrosonda görünüyor demek üsttenRahatlamaya bak bende bugun bebisimi gordum yani kesesini :)
bugün kan testi yaptırdım, ama daha sonucu almadımKan testi yaptır canim
Kan testi bence onemli gidersin iki uc gun sonra yaparsin ikiye katlayarak cogalmasi lazim bir iki hafta sonrada doktora gozukursun senin elinde tabi bu arada kac haftalik doktor bisey dedimi yoksa son adetine gore mi baktinselam benimde dün kan testim 275,4 çıktı doktor çok erken bişi diyemeyiz diyor düşününce para tuzağı diyorum bi daha gel kan testi için diyor halbuki ikinci testim bu sanırım bi aksilik olmaz benimde bebeğim tutunur herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Tatlim pek dediginden anlamadim ama erken gebelik olabilir zamanla eger artiyorsa ikiz olma durumuda olabilir benimde coktu bhcg ikiz olabilir dedik sonradan azar azar cogaldi tek dedik zamanla belli olur o ayrimehaba beybilerr :)) bişi sorucam
benim hesabıma göre bebişim 9 günlükken ve adetim 4 gün geçmişken test yaptrdım sonuç 2066 ... doktoralara kalsa 5 haftalık ama bence diil yani bilioyrm kendmi... eger benim hesabım dogruysa 9 günde neden bu kadar yüksek çıkmş olablir deger ??
kanda baktırdım adetime hale 4 gün var bhcg 732 çıktı , hamileyim. Ama değerim adet öncesine göre biraz yüksek değil miBazılarının çok erken çıkıyo hamile olabilirsin hemen kanina baktır
selam benimde dün kan testim 275,4 çıktı doktor çok erken bişi diyemeyiz diyor düşününce para tuzağı diyorum bi daha gel kan testi için diyor halbuki ikinci testim bu sanırım bi aksilik olmaz benimde bebeğim tutunur herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
Doktorlar gebelik haftasını son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar bu nedenle 5 haftalık demiştir.. değerin yüksek çıkma sebebinin de erken döllenme olabileceğini düşünüyorummehaba beybilerr :)) bişi sorucam
benim hesabıma göre bebişim 9 günlükken ve adetim 4 gün geçmişken test yaptrdım sonuç 2066 ... doktoralara kalsa 5 haftalık ama bence diil yani bilioyrm kendmi... eger benim hesabım dogruysa 9 günde neden bu kadar yüksek çıkmş olablir deger ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?