4 haftalik anne adayları

arkadaşlar adetime 7 gün var, normal bir gebelik testi yaptım ve bariz pozitif çıktı. Biraz erken sonuç verdi,acaba normal mi

Merhaba arkadaşlar,
Ben kadın doğum doktorundan salı günü için randevu aldım.Merak ettiğim şu;ilk muayene nasıl oluyor? Arkadaşım kese küçükse vajinal ultrasonla bakarlar dedi.

Merhaba arkadaşlar,
Ben kadın doğum doktorundan salı günü için randevu aldım.Merak ettiğim şu;ilk muayene nasıl oluyor? Arkadaşım kese küçükse vajinal ultrasonla bakarlar dedi.
Alttan ben korktum allahtan degerim 1000 gozuktu ustten bakti bugun yinede ufacikti benim . kucuk olanlara daha digrusu gozukmeyenlere alttan bakiyorlar

Sevgili Uçarr,
Salı günü adetimin üzerinden tam on gün geçmiş olacak.Dün salı günü verdiğim kandaki Bhcg değeri 3170.10 yazıyordu.Ben korktuğum için istemiyor değilim sonuçta hamilelikte bu tarz muayenelere hazırlıklı olmalıyız.Benim korkum alttan muayene sonucu düşük yaşayanları duymuş olmam.

Oncelikle bugun 4 haflik oldu . Alttan muayenede amac aslinda kucuk keseyi gorebilmek ultrasonda gozukmeyecek kadar kucuk oluyor bide dis gebelik diye bisey var diger adi sahte gebelik bunu da gormeye calisiyorlar genelde erken gebelikte dis gebelik riski oluyormus banada o oldu pazartesi 777 cikti bugune randevu verdi dunde 1000 cikti 777 ciktiginda alttan bakalim dedi rahime yerlesmismi diye daha sonrasinda 1000 cikinca ustten bakabiliriz dedi ustten baktik ufacik nokta gbi siyahcana sipam orda :) Allah isteyenlere nasip etsin ama bayanlar alttan muayene yi pek oneren yok bekleyin zamani gelince ultrasonda gorun derim bebeginize zarar verme orani var ve enfeksiyonda kapabilrsinz haberiniz olsun

selam benimde dün kan testim 275,4 çıktı doktor çok erken bişi diyemeyiz diyor düşününce para tuzağı diyorum bi daha gel kan testi için diyor halbuki ikinci testim bu sanırım bi aksilik olmaz benimde bebeğim tutunur herkese hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

mehaba beybilerr :)) bişi sorucam
benim hesabıma göre bebişim 9 günlükken ve adetim 4 gün geçmişken test yaptrdım sonuç 2066 ... doktoralara kalsa 5 haftalık ama bence diil yani bilioyrm kendmi... eger benim hesabım dogruysa 9 günde neden bu kadar yüksek çıkmş olablir deger ??

Kan testi bence onemli gidersin iki uc gun sonra yaparsin ikiye katlayarak cogalmasi lazim bir iki hafta sonrada doktora gozukursun senin elinde tabi bu arada kac haftalik doktor bisey dedimi yoksa son adetine gore mi baktin

Tatlim pek dediginden anlamadim ama erken gebelik olabilir zamanla eger artiyorsa ikiz olma durumuda olabilir benimde coktu bhcg ikiz olabilir dedik sonradan azar azar cogaldi tek dedik zamanla belli olur o ayri

benim de adet tarihimden iki gün önce yaptırdığım testte 252 çıktı hcg. ben temmuz ayında düşük yaptım, o zaman doktora ilk gittiğimde değerim 400dü. doktorum hcg değeri 2000-3000 arasına geldiğinde keseyi görebiliriz demiş ve 1 hafta sonrasına çağırmıştı. vajinal ultrasona bakmayı da acil bir durum olmadıkça önermediğini söylemişti. gerçekten bir hafta sonra değer yükselmişti ve keseyi görüştük. ben de şimdi bu tecrübeme dayanarak bir hafta sonra gidicem ilk kontrole.

Doktorlar gebelik haftasını son adet tarihinin ilk gününden itibaren hesaplıyorlar bu nedenle 5 haftalık demiştir.. değerin yüksek çıkma sebebinin de erken döllenme olabileceğini düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…