4 haftalık hamileyim kese görünmesini için doktor bebek gelişmi yor aldır dedi hcg 3800 ?

Pumpkin00

9.takım üyesi/
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Mart 2016
2.102
5.226
83
Arkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum

Benim adetim 10 gün geçe hcg 4400'dü ve kese görünmemişti,dr gebelik görünmüyor dedi moralim ne kadar bozulmuştu,sonra 10000'lerde görünür dedi,değerim 10 bindeyken kese daha yeni oluşmaya başlamıştı,bence de başka dr'a git.

Can'ım son adet tarihin 20 ocaksa 4 haftalık hamile olamazsın cunku benimde son adet tarihim seninle aynı.beta cok az artmış dış gebelik olabilir Allah korusun . Bence yarın baska bir doktora daha görün

Can'ım son adet tarihin 20 ocaksa 4 haftalık hamile olamazsın cunku benimde son adet tarihim seninle aynı.beta cok az artmış dış gebelik olabilir Allah korusun . Bence yarın baska bir doktora daha görün

senin son adet tarihin ne. benim 21 ocaktı ama geç döllenme olmuş. şu an kaç haftalık hamileyim bilemiyorum. bide sen kalp atışlarını duydunmu

senin son adet tarihin ne. benim 21 ocaktı ama geç döllenme olmuş. şu an kaç haftalık hamileyim bilemiyorum. bide sen kalp atışlarını duydunmu
Benim de son adet tarihim 21 ocaktı . 22 şubatta beta 607 iydi doktor keseyi göremedi haliyle 26 şubatta çağırdı keseyi görmek için keseyi o Zaman gördük 10 martta gel kalp atışı için dedi bekliyorum işte. Umarım bir sorun yoktur .

Kızlar çok merak ediyorum neden erkenden biran önce bebeği ultrasonda görmek gibi bir ihtiyaç duruyorsunuz ki?
Etrafınızda falan ne bileyim tv de yada nette gebelikte ilk 4 hafta da hiçbir şey oluşmadığını ve 7. Haftadan önce kesenin içinde ki bebeği ve kalp atışını duyamayacağınızla ilgili bişey görmedinizmi?
Benim Sat 9 Ocaktı Ben 4 Şubatta Bhcg test yaptırdım 97 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 850 çıktı yani sattan sonra 1 ay geçmeden bu değerlere ulaştım.Evde hesabımı yaptım tam 7. Haftanın dolduğu gün doktora gittim ve bebeği kalp atışını hepsini gördüm git gel yapmadım hiç erkenden doktora gidip en azından stres yaşamadım.
Gebelik haftası Sata göre hesaplanır Sat 20 Ocak'sa şu anda 6 Hafta 6 günlük gebesiniz demektir ve Bhcg değeriniz hu haftaya göre normal tabi ne zaman doktora gittiniz bilmiyorum?
Bu durumda da bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duymanız gerekir.
İyi bir doktora gidin ve mutlaka ultrason cihazı son sistem olsun.
2. Bebeğim de Mecburiyetten bir doktora gitmiştim 4 aylık bebeğimi defalarca ultrasonda gördüm kalp atışını duydum ama gittiğim doktor karnımda bebek olmadığını söylemişti meyer adamın ultrason makinesi eskiymiş.
Bir arkadaşımın da bebeğinin gelişmediğini söylediler başka doktora gitti bebek sağlıklı doğdu şu anda 3 aylık Maşallah.Yani stres yapmayın relax olun herşey olacağına varır.Hayırlısı neyse Rabbim ordan kapılar açsın inşaAllah....
Arkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum

Cnm benim de beta 7900 ken kese gorulmemisti rahim kalinlasmis yeni yeni olusmaya basliyo demisti doktor
Nitekim bir hafta sonra gittgmde kese de gorundu kalp atisi da duyuldu.stres yapma bekle.nasibinde varsa vardr zaten

yarın yaz ozaman mutlaka. bende 11 martta gidicem.

Benimde gec döllenme oldu 3500 de kese göründü sabah bi dr a gittim gormedi 5 saat sonra baska dr keseyi gördü bazrn drlarda cok dikkatli olmuyorlar. adetim 1 ocakti ama hala kalp atışını duyamadim tomurcuguda gecen hafta gördük yarin aksam ins kalp atışını diyarim

Ne konuşuyosunuz sen 4 haftalık gördüm özelde hayırdır yani

Canım sakın aldırmak gibi bir hata yapma son zaman doktorları bebekleri aldırmakla Kafayı bozmuş benimde ilk başta kese görunmedi sonradan göründü başka dra git ve bekle bencede

Senin sinirlerin bozulmuş 4 hafta da hiçbirşey göremezsiniz.
Mesleğim Grafikerlik ve yıllarca Jinekologlarla çalıştım anne karnındaki bebeğin oluşumundan gelişimine kadar birçok konu hakkın da bilgi sahibiyim.
Yaşım 40 3 çocuğa gebe kaldım 18 yaşın da kızım ve inanamayacağın kadar tecrübelerim var.
Ve sana bana bağırman için yorum yazmadım sadece sabırlı olup sağlıklı düşünüp hareket etmen için yazdım.
Sen bu stresle çok sağlıklı bir gebelik geçiremezsin.
Daha sakin olmaya çalış ve 4 haftalık gebelikte keseyi bile görmen İMKANSIZ.
Senin 4 haftalık dediğin en az 6 haftalık olması gerek.
Özele gitmen bişey değiştirmez Acıbadem hastanesine Floransa Nightingale yada Amerikan hastanesine gitsen bile 4 haftalık bebek görünmez.

Ayni gun iki dr a muayene oldum biri keseyi gordu biri gormedi . Bence kesinlikle baska dr a git ama 4 hafta cok erken

Ben beşinci haftada keseyi bebeği ve beslenme bağı varya adını unuttum onu gordum.

Tabiki iyi bir doktor ve ekipman olmalı. Ama 7. Hafta dediğiniz çok uzun bir zaman. Şanslısınız ki dış gebelik olmamış. Ama herkes için böyle sonuclanmayabilir. Keseyi görmek önemli çünkü dış gebelik olsa 7.haftaya geldiği zaman anne bayilmaya başlar ve bu kötü macera tüpün alınması ile biter. 15 gün önce arkadaşımın başına gelen gibi..

4 haftalık çok erken. Strese girme bence . Aldırma ama başka başka doktorlara ve hastanelere gidip gebeligi teyit ettirmeye bak. Bazen kasap doktor dediğimiz olaylar da yaşanıyor. O kişilerden uzak durmak lazım. Stres yaparsan kendi düşebilir allah korusun. Geç olusmusur gerilme.

Canim benim adetime bir gun kala test yaptim pozitifti kanda 191 cikti hcg 1 martta yaptirmistim.dun tekrar gittim 4700 çıktı ama doktor keseyi goremedi 4 hafta 5 gunluksun dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi bendede gelismiyo olabilir mi

Canim benim adetime bir gun kala test yaptim pozitifti kanda 191 cikti hcg 1 martta yaptirmistim.dun tekrar gittim 4700 çıktı ama doktor keseyi goremedi 4 hafta 5 gunluksun dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi bendede gelismiyo olabilir mi

Alet ekipman , doktorun tecrubesi, çocuğun yerleştiği bölge , gorunmesini geciktiriyor olabilir. Ben hcg 1000 olduktan sonra vajinal ultrasonla görünmeye başladığını biliyorum ama herkeste öyle olmamış , çok geç kese görülenler de var. Bence çok düşünmeyin. Ben de pazartesi gideceğim kese için ama kendimi illa göreceğiz diye motive etmedim yine de

Vajinal ultrasonu dogum yapan arkadaslarim hic onermiyolar bende ikilemde kaliyorum karın dan gozukmezse vajinal ultrason yaptirsammi ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…