Can'ım son adet tarihin 20 ocaksa 4 haftalık hamile olamazsın cunku benimde son adet tarihim seninle aynı.beta cok az artmış dış gebelik olabilir Allah korusun . Bence yarın baska bir doktora daha görün
Benim de son adet tarihim 21 ocaktı . 22 şubatta beta 607 iydi doktor keseyi göremedi haliyle 26 şubatta çağırdı keseyi görmek için keseyi o Zaman gördük 10 martta gel kalp atışı için dedi bekliyorum işte. Umarım bir sorun yoktur .senin son adet tarihin ne. benim 21 ocaktı ama geç döllenme olmuş. şu an kaç haftalık hamileyim bilemiyorum. bide sen kalp atışlarını duydunmu
Arkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum
Cnm benim de beta 7900 ken kese gorulmemisti rahim kalinlasmis yeni yeni olusmaya basliyo demisti doktorArkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum
Benim de son adet tarihim 21 ocaktı . 22 şubatta beta 607 iydi doktor keseyi göremedi haliyle 26 şubatta çağırdı keseyi görmek için keseyi o Zaman gördük 10 martta gel kalp atışı için dedi bekliyorum işte. Umarım bir sorun yoktur .
Tamam yazarım.hayırlısı olsun inşyarın yaz ozaman mutlaka. bende 11 martta gidicem.
Ne konuşuyosunuz sen 4 haftalık gördüm özelde hayırdır yaniKızlar çok merak ediyorum neden erkenden biran önce bebeği ultrasonda görmek gibi bir ihtiyaç duruyorsunuz ki?
Etrafınızda falan ne bileyim tv de yada nette gebelikte ilk 4 hafta da hiçbir şey oluşmadığını ve 7. Haftadan önce kesenin içinde ki bebeği ve kalp atışını duyamayacağınızla ilgili bişey görmedinizmi?
Benim Sat 9 Ocaktı Ben 4 Şubatta Bhcg test yaptırdım 97 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 850 çıktı yani sattan sonra 1 ay geçmeden bu değerlere ulaştım.Evde hesabımı yaptım tam 7. Haftanın dolduğu gün doktora gittim ve bebeği kalp atışını hepsini gördüm git gel yapmadım hiç erkenden doktora gidip en azından stres yaşamadım.
Gebelik haftası Sata göre hesaplanır Sat 20 Ocak'sa şu anda 6 Hafta 6 günlük gebesiniz demektir ve Bhcg değeriniz hu haftaya göre normal tabi ne zaman doktora gittiniz bilmiyorum?
Bu durumda da bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duymanız gerekir.
İyi bir doktora gidin ve mutlaka ultrason cihazı son sistem olsun.
2. Bebeğim de Mecburiyetten bir doktora gitmiştim 4 aylık bebeğimi defalarca ultrasonda gördüm kalp atışını duydum ama gittiğim doktor karnımda bebek olmadığını söylemişti meyer adamın ultrason makinesi eskiymiş.
Bir arkadaşımın da bebeğinin gelişmediğini söylediler başka doktora gitti bebek sağlıklı doğdu şu anda 3 aylık Maşallah.Yani stres yapmayın relax olun herşey olacağına varır.Hayırlısı neyse Rabbim ordan kapılar açsın inşaAllah....
Canım sakın aldırmak gibi bir hata yapma son zaman doktorları bebekleri aldırmakla Kafayı bozmuş benimde ilk başta kese görunmedi sonradan göründü başka dra git ve bekle bencedeArkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum
Senin sinirlerin bozulmuş 4 hafta da hiçbirşey göremezsiniz.Ne konuşuyosunuz sen 4 haftalık gördüm özelde hayırdır yani
Kızlar çok merak ediyorum neden erkenden biran önce bebeği ultrasonda görmek gibi bir ihtiyaç duruyorsunuz ki?
Etrafınızda falan ne bileyim tv de yada nette gebelikte ilk 4 hafta da hiçbir şey oluşmadığını ve 7. Haftadan önce kesenin içinde ki bebeği ve kalp atışını duyamayacağınızla ilgili bişey görmedinizmi?
Benim Sat 9 Ocaktı Ben 4 Şubatta Bhcg test yaptırdım 97 çıktı 2 gün sonra tekrar yaptırdım 850 çıktı yani sattan sonra 1 ay geçmeden bu değerlere ulaştım.Evde hesabımı yaptım tam 7. Haftanın dolduğu gün doktora gittim ve bebeği kalp atışını hepsini gördüm git gel yapmadım hiç erkenden doktora gidip en azından stres yaşamadım.
Gebelik haftası Sata göre hesaplanır Sat 20 Ocak'sa şu anda 6 Hafta 6 günlük gebesiniz demektir ve Bhcg değeriniz hu haftaya göre normal tabi ne zaman doktora gittiniz bilmiyorum?
Bu durumda da bebeğin kalp atışlarını bugün yarın duymanız gerekir.
İyi bir doktora gidin ve mutlaka ultrason cihazı son sistem olsun.
2. Bebeğim de Mecburiyetten bir doktora gitmiştim 4 aylık bebeğimi defalarca ultrasonda gördüm kalp atışını duydum ama gittiğim doktor karnımda bebek olmadığını söylemişti meyer adamın ultrason makinesi eskiymiş.
Bir arkadaşımın da bebeğinin gelişmediğini söylediler başka doktora gitti bebek sağlıklı doğdu şu anda 3 aylık Maşallah.Yani stres yapmayın relax olun herşey olacağına varır.Hayırlısı neyse Rabbim ordan kapılar açsın inşaAllah....
Ne konuşuyosunuz sen 4 haftalık gördüm özelde hayırdır yani
Canim benim adetime bir gun kala test yaptim pozitifti kanda 191 cikti hcg 1 martta yaptirmistim.dun tekrar gittim 4700 çıktı ama doktor keseyi goremedi 4 hafta 5 gunluksun dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi bendede gelismiyo olabilir miBenim adetim 10 gün geçe hcg 4400'dü ve kese görünmemişti,dr gebelik görünmüyor dedi moralim ne kadar bozulmuştu,sonra 10000'lerde görünür dedi,değerim 10 bindeyken kese daha yeni oluşmaya başlamıştı,bence de başka dr'a git.
Canim benim adetime bir gun kala test yaptim pozitifti kanda 191 cikti hcg 1 martta yaptirmistim.dun tekrar gittim 4700 çıktı ama doktor keseyi goremedi 4 hafta 5 gunluksun dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi bendede gelismiyo olabilir mi
Vajinal ultrasonu dogum yapan arkadaslarim hic onermiyolar bende ikilemde kaliyorum karın dan gozukmezse vajinal ultrason yaptirsammi kiAlet ekipman , doktorun tecrubesi, çocuğun yerleştiği bölge , gorunmesini geciktiriyor olabilir. Ben hcg 1000 olduktan sonra vajinal ultrasonla görünmeye başladığını biliyorum ama herkeste öyle olmamış , çok geç kese görülenler de var. Bence çok düşünmeyin. Ben de pazartesi gideceğim kese için ama kendimi illa göreceğiz diye motive etmedim yine de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?