Vajinal ultrasonu dogum yapan arkadaslarim hic onermiyolar bende ikilemde kaliyorum karın dan gozukmezse vajinal ultrason yaptirsammi ki[/QUOTE
Ben tereddüt duymadım baktiracagim. Doğumun nerden yapılacağı belli, illa vajinal işlemden kaçmayı mantıksız buluyorum ben. Hiç tereddütsüz yaptıracağım . Benim korkularımdan ,bebeğimin sağlıklı olup olmadığını öğrenmek daha önemli. Çünkü vajinal ultrasonu onermeyenler genelde utangacliktan istemiyor. Bence hele böyle bi ikilemdeyken kesinlikle kasma kendini vajinal baktır. Kafam rahat etsin. Bu streslerin sonunda bebeğin başına herşey gelebilir çünkü. Benim bi hemsire vardı tanıdığım. İlk gebeliginde çocuğun down sendromlu olacak demişler strese girmiş tansiyonu yükselmiş, yüksek tansiyondan eklampsi geçirdi ( ağır bi gebelik hastaligidir) bu hastalık sonunda bebeği ölü doğdu. Ve engelli değildi. Stresin neler yaptığını umarım anlatabiliyorumdur. Daha hikaye çok. ..
Vajinal ultrasonu dogum yapan arkadaslarim hic onermiyolar bende ikilemde kaliyorum karın dan gozukmezse vajinal ultrason yaptirsammi ki
Sakın korkma alttan bakınca görüyorlar benim görüldü. Sakın aldırıyor falan deme zaten 6 7 haftalıkjen normal ultrasonda görünür ben gördüm sonundaCanim benim adetime bir gun kala test yaptim pozitifti kanda 191 cikti hcg 1 martta yaptirmistim.dun tekrar gittim 4700 çıktı ama doktor keseyi goremedi 4 hafta 5 gunluksun dedi 2 hafta sonra tekrar gel dedi bendede gelismiyo olabilir mi
Bu bos gebelik nasil oluyomus peki neden oluyomusBendede kese var bebek yok 6 haftaligim bos gebelik dedi kurtaj olcak
Beninki cekinmek degil cocuga zararli dediler o yüzden ikilemde kaldimBen tereddüt duymadım baktiracagim. Doğumun nerden yapılacağı belli, illa vajinal işlemden kaçmayı mantıksız buluyorum ben. Hiç tereddütsüz yaptıracağım . Benim korkularımdan ,bebeğimin sağlıklı olup olmadığını öğrenmek daha önemli. Çünkü vajinal ultrasonu onermeyenler genelde utangacliktan istemiyor. Bence hele böyle bi ikilemdeyken kesinlikle kasma kendini vajinal baktır. Kafam rahat etsin. Bu streslerin sonunda bebeğin başına herşey gelebilir çünkü. Benim bi hemsire vardı tanıdığım. İlk gebeliginde çocuğun down sendromlu olacak demişler strese girmiş tansiyonu yükselmiş, yüksek tansiyondan eklampsi geçirdi ( ağır bi gebelik hastaligidir) bu hastalık sonunda bebeği ölü doğdu. Ve engelli değildi. Stresin neler yaptığını umarım anlatabiliyorumdur. Daha hikaye çok. ..
Canım aynı şey benimde başıma geldi hcg 2750 çıkmıştı 4+6 günlük hamileydim ama karnımdan gozukmedi doktor dış gebelikten şuphelendi ama vajinal ultrason yapınca keseyi gordu kesem kuçukmuş bir hafta sonra gitttiğimde hem kese hemde bebek gorunmuştu karnımdan bakınca vajinal ultrason yaptırdın mıArkadaşlar Son adet tarihim 20 ocak 3800 hcg m keseye göremedi doktor bebek gelişmiyor dedi 2 gün önce 2800 dü şimdi 3800 olmuş ? Başka doktora mı gidiyor ne yapayım çok korkuyorum
Yok yaptirmadim 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftama denk geliyo o zamanda gozukmezse vajinal ultrason yaptırcam insallah.Canım aynı şey benimde başıma geldi hcg 2750 çıkmıştı 4+6 günlük hamileydim ama karnımdan gozukmedi doktor dış gebelikten şuphelendi ama vajinal ultrason yapınca keseyi gordu kesem kuçukmuş bir hafta sonra gitttiğimde hem kese hemde bebek gorunmuştu karnımdan bakınca vajinal ultrason yaptırdın mı
Vajinal ultrasonda ben bir sorun yaşamadım iki defa bakıldı hatta korkma birşey olmuyo inşllh hayırlı haberler alırsın canım ben 17+5 günlük oldum şimdi.Yok yaptirmadim 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftama denk geliyo o zamanda gozukmezse vajinal ultrason yaptırcam insallah.
Insallah canim benim esimin bi musterisi var kadin dogum uzm. Vajinal ultrason cocuga ve anneye cok zararli demis cok mecburi durum olmadikca yaptirmayin demis o yuzden tereddutumuz var arkadaslarimda onermiyolardi bilmiyorumVajinal ultrasonda ben bir sorun yaşamadım iki defa bakıldı hatta korkma birşey olmuyo inşllh hayırlı haberler alırsın canım ben 17+5 günlük oldum şimdi.
Yok yaptirmadim 2 hafta sonra gel dedi yani 7. Haftama denk geliyo o zamanda gozukmezse vajinal ultrason yaptırcam insallah.
Bana doktorum bebeğe hiç bir zararı yok demişti bilmiyorum artık zaten senin baya buyumuş olacak o zamana kadar karnından gozukur inşllh.Insallah canim benim esimin bi musterisi var kadin dogum uzm. Vajinal ultrason cocuga ve anneye cok zararli demis cok mecburi durum olmadikca yaptirmayin demis o yuzden tereddutumuz var arkadaslarimda onermiyolardi bilmiyorumsenle hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini
Bencede öyle kramplar oluyordu. Meğer idrar yolu enfeksiyonu varmıştı. Bi baktir istersenKizlar 5hafta 2 günlüğüm fakat benim gobegimin 5 parmak altinda genelde.bazen
sag ve sol kasigimda ciddi kramplar giriyo 5 10 saniye sürüyor neredeyse ağlayacak duruma geliyorum o anlarda ve bu sık sık oluyo 1 -2 saatte bir diyebilirim. Agri girdiginde kimildayamiyorum bile.doktorada sormayi unuttum heyecandan.yapmam gereken bisey varmi sizde boyle agri oluyomu bide hic lekelenme falan yok allaha Şükür. Yazılanları okuyorum hafif agri diyolar ama benimki hafif falan degil baya kramp kopuyo kesiliyo gibi
Bana dis gebelik ihtimali falan var demedi ben bu hafta baska hastaneye gitsem iyi olacak sanirimGeciktirirsen ve dış gebelikse 7 hafta çok geç bir tarih..
Bende daha once cok enfeksiyon oldu ama hic boyle aci cektigimi bilmiyorum korkuyorumBencede öyle kramplar oluyordu. Meğer idrar yolu enfeksiyonu varmıştı. Bi baktir istersen
INŞALLAHBana doktorum bebeğe hiç bir zararı yok demişti bilmiyorum artık zaten senin baya buyumuş olacak o zamana kadar karnından gozukur inşllh.
Hamilelikte direk kasıklara vuruyor canim.o acıyı bana sor sen.ben artık bir buçuk günde 5 ly su iciyordum enfeksiyon tekrarlamasın diyeBende daha once cok enfeksiyon oldu ama hic boyle aci cektigimi bilmiyorum korkuyorum
Ben cok su icmiyorum o yüzden olabilir herlade unutuyorum hep bundan sonfa daha sık iceyim belki duzelirHamilelikte direk kasıklara vuruyor canim.o acıyı bana sor sen.ben artık bir buçuk günde 5 ly su iciyordum enfeksiyon tekrarlamasın diye
Valla bende Unutuyorsun.en sonunda eşim 1.5 litrelik koliyle su aldı.bardak bile kullanmadim likur lıkır içtim.tavsiye ederimBen cok su icmiyorum o yüzden olabilir herlade unutuyorum hep bundan sonfa daha sık iceyim belki duzelir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?