4 haftalık hamileyim kese görünmesini için doktor bebek gelişmi yor aldır dedi hcg 3800 ?

Bugun bebegimin kalp atislarini duyduk masallah 6 mm dedi bunlari duyana kadar neler cektim 2 haftadir bekliyorum gecmemisti adeta gunler.bide ağrılarım cok olunca iyice korkmaya başlamıştım ki doktor hepsi normal bebek buyuyo o cunki dedi. Ayy cok duygulandim bugun icimde bi kalp daha var minnacik.cok mutluyum.Rabbim isteyen herkesin kucagini bos birakmaz insallah.bide ben ikiz coook istiyorum rabbum saglikli bisekilde hayirli evlatlar nasip eder insallah.

Can'ım son adet tarihin 20 ocaksa 4 haftalık hamile olamazsın cunku benimde son adet tarihim seninle aynı.beta cok az artmış dış gebelik olabilir Allah korusun . Bence yarın baska bir doktora daha görün
gebeliginizin ilk haftalarında hic kahverengi lekelenmeniz oldu mu acaba

Benim iki hafta lekelenmem oldu. Igne kullandim birde progestan iciyorum hala ignelerden sonra lekelenme bitti belki yerlesme lekelenmesidir telas yapma

Arkadaslar lütfen yardımcı olur musunuz?
3 ay önce kimyasal gebelik geçirdim 35. Günde öğrendim beta hcg 36 9 çıkmıştı 37.günde 30 a dustu ve kanamayla düşük yaptım.
Şimdi adetim 5 gün gecikti dün beta hcg 42.4 cikti yarın tekrar baktir mami istedi doktor. Ama korkuyorum kasik ağrılarım bel ağrılarım var. BulantıM fena.
34 günlük için 42.4 düşük mu aynı şeyleri yine mi yaşarım acaba.

Arkadaslar dün bunu yazmıştım

Bugün beta hcg 74.3 Çıktı
Doktor çok az yavaş ilerliyor dedi
Pazar tekrar beta hcg ye baktirmami ve progesteron hormonu na baktirmami istedi
Sizce düşük mu yine lütfen bişey yazın çok zor durumdayim

Kizlar bugun doktora gittim bebek 5 hafta ultrasonda gorunmedi ama beta 93.35 doktor cok dusuk dedi folik asit kullanmaya basladim bugun gittim 128.5 olmus dusuk riski olabilir dedi bi ilac vermeden. boyle olup sonradan duzelen var mi ?

Ayni durumdayiz hemen hemen gec dollenme olma ihtimali yuksek ama hic bilmiyorum cevabini

Ayni durumdayiz hemen hemen gec dollenme olma ihtimali yuksek ama hic bilmiyorum cevabini
Dün tekrar doktoruma gittim progesteron hormonuna baktirdim 22.3 çıktı çok iyi dedi kanama görünmüyor ultrason da dedi bide rahim kendini hamileliği hazırlamış dedi bakalım yarın tekrar beta hcg ye baktiracagim
Düşük ilacı onermiyor çünkü bu zamanlarda sağlıklı değilse düşermiş yani sağlıksız bir bebeği tutmak olur ilaç kullanmak dedi inşallah güzel haberler alırız arkadaşım

ben de bir şey soracağım adetim 1 hafta geçti ama adetim 2 gün geçtiğinde gebelik testi yapmıştım bir şey çıkmadı şimdi pazartesini bekliyorum kan testi yaptıracağım annem de az sabırlı ol dedi eşim de öyle yani hamile olabilme konusunda umudum olabilir mi 2 senedir bebişimiz olmuyor daha doğrusu ALLAH henüz nasip etmedi..

İn
insallah canim ilk denemem di benim 5 hafta 2 gunluk bugun 3 tahlil yaptirdim 21.4 93 kusur ve bugun de 128 kusur azalmiyor artiyor ama artmasi yavas

Kan testi yaptir bende 1 gun gecince belli olmustu cikar insallah

Kan testi yaptir bende 1 gun gecince belli olmustu cikar insallah
pazartesi yaptıracağım 9 gün geçmiş olacak hep erken yaptırıyordum ama bu sefer annem de eşimde bekle sabırlı ol dediler tamam dedim

İn

insallah canim ilk denemem di benim 5 hafta 2 gunluk bugun 3 tahlil yaptirdim 21.4 93 kusur ve bugun de 128 kusur azalmiyor artiyor ama artmasi yavas
Canım iyi düşünelim iyi olsun doktorum iyice dinlen dikkat et dedi olumlu konuştu sende moralini yüksek tut bebişler nazli.gelecek güzel anne dikkat et hareketlerine hep yatmaya çalış bir hafta ise gitme dedi bana sende yat dinlen beslenme ne dikkat et bişey olursa haberleselim birbirimizle

İnsallah canim pazartesi belli olcak herkese hayirlisini nasip etsin moral oldun bana

İnsallah canim pazartesi belli olcak herkese hayirlisini nasip etsin moral oldun bana
Emin ol dün bende değerim az yükselince çok üzüldüm stres yaptım hatta buraya yazdıklarımdan da anlamisindir ama sonra doktoruma gittim progesteron a falan bakinca düzeldi moralim inşallah hakkımızda hayirlisi olsun bende yarın baktiracagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…