Bana dis gebelik ihtimali falan var demedi ben bu hafta baska hastaneye gitsem iyi olacak sanirim
Tamam yazarım.hayırlısı olsun inş
Gittim Can'ım kalp atışını dinletti 5 sn falan . Herşey yolundaymış Allah'a şükür . 15 nisana randevu verdi bekliyorum . Sana ne dedi ki doktor canım üzüldümcanım ne yaptın geçen hafta doktorda. bende durumlar çok iç açıcı değil
Gittim Can'ım kalp atışını dinletti 5 sn falan . Herşey yolundaymış Allah'a şükür . 15 nisana randevu verdi bekliyorum . Sana ne dedi ki doktor canım üzüldüm
Benim şoyle oldu baştan anlatıyım . İlk evde idrar yaptım silik çizgi. Ertesi gün kan verdim beta 25.40tı . 2 gün sonra 89.25ti iki kattan fazla artınca ben doktordan randevu aldım 4 gün sonraya o Zaman beta 607 çıktı ama kese falan yoktu. Hesap yaptı 4 gün sonra tekrar çağırdı keseyi görmek için o gün keseyi gördü dış gebelik yok kese rahimde bunu görmek istiyordum dedi Bi daha beta yapmadı. Sonra 10 martta çağırdı kalp atışı için Allah'a şükür onu da duyduk.607 den sonra beta yapmadı yani bana o yuzden bilmiyorum artışı. Umarım bugün güzel şeyler duyarsın Can'ım.muhakkak haber etçok sevindim Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah. doktor bana geç döllenme demişti zaten.11mart ta gittiğimde ilk doktor karından göremedi ve bana neler dedi. dış gebelik olabilir sağlıklı bir durum yok falan filan. ben bittim tabi. sonra hemen öğleden sonra başka doktora gittim. o karından keseyi gördüm gebelik içte dedi. buraya kadar normal. ama 2 gün önce betahcg baktırdım. 6000 çıktı. 10 gün önce 3.000 di. düzenli artmamış yani. bugün tekrar gidicem doktora. sende beta hep düzenli mi artmıştı.
Benim şoyle oldu baştan anlatıyım . İlk evde idrar yaptım silik çizgi. Ertesi gün kan verdim beta 25.40tı . 2 gün sonra 89.25ti iki kattan fazla artınca ben doktordan randevu aldım 4 gün sonraya o Zaman beta 607 çıktı ama kese falan yoktu. Hesap yaptı 4 gün sonra tekrar çağırdı keseyi görmek için o gün keseyi gördü dış gebelik yok kese rahimde bunu görmek istiyordum dedi Bi daha beta yapmadı. Sonra 10 martta çağırdı kalp atışı için Allah'a şükür onu da duyduk.607 den sonra beta yapmadı yani bana o yuzden bilmiyorum artışı. Umarım bugün güzel şeyler duyarsın Can'ım.muhakkak haber et
Tamam Can'ım. Allahım inş güzel haberlerle ayrılırsın doktordan . Dualarım seninle .inşallah. dua et lütfen. 2 de randevu hemen yazıcam burdan
Ne yaptın merak ettim umarım güzel sonuçla dönmüşssündür A aylinaylinn
Geç döllenmeyse kalp atışını geç duyanlarda var.rabbim hyırlısını versin inşmaalesef. doktor kese istenilen şekilde gelişmemiş dedi. embriyo gördü kesede ama kalp atışını duymadık.pazartesi tekrar gel dedi. çok umutlu konuşmadı. galiba kötü bir sonuç beni bekliyo
Insallah canim benim esimin bi musterisi var kadin dogum uzm. Vajinal ultrason cocuga ve anneye cok zararli demis cok mecburi durum olmadikca yaptirmayin demis o yuzden tereddutumuz var arkadaslarimda onermiyolardi bilmiyorumsenle hayirlisiyla kucagina alirsin insallah bebisini
Merhaba canım bende en basta seninle ayni sorunlari yasadim. 1 ocak sat tarihim ama daha gecen hafta kalp atisini duydum . Ssuan 12. haftamda olmam gerekiyordu gec dollenme olmus bence seninde oyledir nadil düşünürsen oyle olur lutden icini ferah tutmaalesef. doktor kese istenilen şekilde gelişmemiş dedi. embriyo gördü kesede ama kalp atışını duymadık.pazartesi tekrar gel dedi. çok umutlu konuşmadı. galiba kötü bir sonuç beni bekliyo
o kramplar normal.endişelenmeyin.zamanla azalıyor ve geçiyor.ama yerine yeni ağrılar ekleniyor :) bel ağrısı gibi..Kizlar 5hafta 2 günlüğüm fakat benim gobegimin 5 parmak altinda genelde.bazen
sag ve sol kasigimda ciddi kramplar giriyo 5 10 saniye sürüyor neredeyse ağlayacak duruma geliyorum o anlarda ve bu sık sık oluyo 1 -2 saatte bir diyebilirim. Agri girdiginde kimildayamiyorum bile.doktorada sormayi unuttum heyecandan.yapmam gereken bisey varmi sizde boyle agri oluyomu bide hic lekelenme falan yok allaha Şükür. Yazılanları okuyorum hafif agri diyolar ama benimki hafif falan degil baya kramp kopuyo kesiliyo gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?