4 haftalık hamileyim kese görünmesini için doktor bebek gelişmi yor aldır dedi hcg 3800 ?

Bana dis gebelik ihtimali falan var demedi ben bu hafta baska hastaneye gitsem iyi olacak sanirim

Dış gebelik ihtimali herkes için var , kese görünmesi o yüzden önemli. Arkadaşımın yirmi gün önce tüpünün birini aldılar. Gebelik testi pozitif çıkıp keseyi göremediler, doktor bu test hala neden pozitif çıkıyor diye düşünmeye zahmet etmediği için 7. Haftada kızın tüpü patladı, aldılar.

Adetimin 1.gunu 2martta değerim 847cıktı 4marttada keseyi gördüm 4+4 ..15gun sonrada kalp atısını duyucam inşallah sabredin biraz

canım ne yaptın geçen hafta doktorda. bende durumlar çok iç açıcı değil
Gittim Can'ım kalp atışını dinletti 5 sn falan . Herşey yolundaymış Allah'a şükür . 15 nisana randevu verdi bekliyorum . Sana ne dedi ki doktor canım üzüldüm

Gittim Can'ım kalp atışını dinletti 5 sn falan . Herşey yolundaymış Allah'a şükür . 15 nisana randevu verdi bekliyorum . Sana ne dedi ki doktor canım üzüldüm

çok sevindim Allah sağ salim doğmasını nasip etsin inşallah. doktor bana geç döllenme demişti zaten.11mart ta gittiğimde ilk doktor karından göremedi ve bana neler dedi. dış gebelik olabilir sağlıklı bir durum yok falan filan. ben bittim tabi. sonra hemen öğleden sonra başka doktora gittim. o karından keseyi gördüm gebelik içte dedi. buraya kadar normal. ama 2 gün önce betahcg baktırdım. 6000 çıktı. 10 gün önce 3.000 di. düzenli artmamış yani. bugün tekrar gidicem doktora. sende beta hep düzenli mi artmıştı.

Benim şoyle oldu baştan anlatıyım . İlk evde idrar yaptım silik çizgi. Ertesi gün kan verdim beta 25.40tı . 2 gün sonra 89.25ti iki kattan fazla artınca ben doktordan randevu aldım 4 gün sonraya o Zaman beta 607 çıktı ama kese falan yoktu. Hesap yaptı 4 gün sonra tekrar çağırdı keseyi görmek için o gün keseyi gördü dış gebelik yok kese rahimde bunu görmek istiyordum dedi Bi daha beta yapmadı. Sonra 10 martta çağırdı kalp atışı için Allah'a şükür onu da duyduk.607 den sonra beta yapmadı yani bana o yuzden bilmiyorum artışı. Umarım bugün güzel şeyler duyarsın Can'ım.muhakkak haber et

inşallah. dua et lütfen. 2 de randevu hemen yazıcam burdan

Ben ilk hamile kalınca kan verdim bakıldı herşeye ondan sonra birdaha hiç kana bakılmadı baya bir.ya sizin doktorlar çok didikliyor.yada bkz Allaha emanet tik.inşallah bebeklerinizin sağ salim kucağınıza alırsınız hanimlar

maalesef. doktor kese istenilen şekilde gelişmemiş dedi. embriyo gördü kesede ama kalp atışını duymadık.pazartesi tekrar gel dedi. çok umutlu konuşmadı. galiba kötü bir sonuç beni bekliyo
Geç döllenmeyse kalp atışını geç duyanlarda var.rabbim hyırlısını versin inş

Konunun içine birden girmiş oldum ama ... vajinal ultrason bebeğe zarar verecek kadar içine girmiyor, ilişki gibi düşünme yani. Benimdoktorum da bbakmış ti 3 defa hemde artık sıkılmıştim Dr U değiştirdim. Gorunmemesinin Dr la bir ilgisi yok tabii bebek küçükken görünmüyor

C
maalesef. doktor kese istenilen şekilde gelişmemiş dedi. embriyo gördü kesede ama kalp atışını duymadık.pazartesi tekrar gel dedi. çok umutlu konuşmadı. galiba kötü bir sonuç beni bekliyo
Merhaba canım bende en basta seninle ayni sorunlari yasadim. 1 ocak sat tarihim ama daha gecen hafta kalp atisini duydum . Ssuan 12. haftamda olmam gerekiyordu gec dollenme olmus bence seninde oyledir nadil düşünürsen oyle olur lutden icini ferah tut

Ilk hamileligimde zırt birt doktora gidiyordum 6 ay da kaybettim size tavsiyem sürekli gitmeyin Bebeğinizin orda olduğunu bile her şeyi de merak etmeyin oluruna bırakın ben bu sefer tekrardan hamile kalırsam cinsiyeti için bile acele etmicem

Bugün trtde doktor diyorki kız kardeşi ogum.yapmış kaç kere ultrason girdim demiş kardeşine oda benimki riskli olduğu için uç defa girdim demiş.gerisini siz düşünün bizim doktorlarmi çok pimpirikli onlarmı çok rahat acaba.

o kramplar normal.endişelenmeyin.zamanla azalıyor ve geçiyor.ama yerine yeni ağrılar ekleniyor :) bel ağrısı gibi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…