4 hesapli uye ve konulari hakkinda aciklama

Ekledim sonrasında üstüme alındım diye.
Asimela nında dediği gibi.Yapabileceklerinizi yaptınız sabah oldu yaşamadan anlaşılamayacak bir durum da olsa anlamaya çalışıyoruz.
Kendinizi daha fazla hırpalamayın zaten yeterince zor şuan içinde bulunduğunuz durum.
Yani aslında ne söylesek ya size ters gelecek ya duruma tam oturmayacak çünkü bu şeyleri biz okuyoruz siz yaşıyorsunuz.
Sadece Allah sabır versin güç versin diyorum.

Ya canim senin niyetin belli, burada yok dua edin kardesime hasta krdesim yok ne yapalim ceza alirsa falan filan diye aciklama yapip kendince mahkemeye intikal etmemesi hesaplari yapiyorsun, ama kusura bakma. Bu konuyu ben aynen gondericem maras odasina. Yoneticilerden aciklama bekliyorum, gercekten sizin soylediklerinizi teyit etmezlerse ben mesaj aticam adamlara, madem raporluymus yirtarsiniz

Son düzenleme:
Guce ihtiyacim var evet aslina bakarsaniz kotulestigini biliyordum ama ilac almiyor diye diyordum yeni ogrendim bu kadar agirlastigini bize karsi davranislari ayni ama surfa gorduklerimden sonra bebek icinde endiseliyim

Hatta yerel gazetelerine de gondermeye karar verdim, adam sizin kadar zarar gormez. Bakalim kimmis bu sizofren! kardes

Yoneticilerden bir aciklama var mi??

Son düzenleme:
Sizofren kardesi burada yazmasi icin yonlendiren abla!! Ama ne hikmetse o ablanin burada hesabi bile yok. Ne zaman mahkeme olayi konusulmaya basladi abla cikti meydane

Kazen karsimizda acikca sacmalamaya inat eden bir kardesimiz var, hayir siz bir sey yapmayacaksaniz ben gercekten gondericem mesaj gazeteye de maras odasina da lutfen bana en azindan ozelden atin kararinizi.

Hele bir adama haber ucuralim dualarimiz tabiki seninle olacak ACILARIN ABLASI

Yok bu insanlar anlamiyor ben diyorum ki mahkemeye gidecek zaten yasal isslem baslayaacaak ne zorunuz var yahu sakin olayim diyorum dogru duzgun anlataayim diyorum napti ya bu kadar buyutecek sanalda hergun kimler kimleri kandiriyor hasta kadin iki konu acmiss eeeee yeter ya vatani bolmus gibi davranmayin actigi konularin hepsi dogru bir kere sayin ki o kisiye yorum yaptiniz nee kaybettiniz bende haata insanlara aciklamaa yapiyorum laanet olsun ya bu kadar miinsafsiz ooldunuz mahkemesinee baslayayim verin hepiniz verin beni de verin eeeeee?GULUP GECSEYDİM SADECE BUNU ACİKLAMA YAPMAYA DEGMEYENLERE SOYLUYORUM

Uyeligim var eski 2010 yilindan sifresini unuttum mailide uzun sure acmayinca kapaanmiss onunda hesabibi vereyim mi tuvalete gidiyorum aciklama yapayim mi

Kim verdi mahkemye de gidecek, hadi oradan hadi... Once sacmala sonra G.T korkusuyla gel burada agla, ne zavallisin ya. Orada saat kac? Butun gece uyumadin, uyku tutmadi herhalde korkudan

Burada insanliktan anlayistan nasibini almamislara diyecek hic bir sozum yokanlayis gosterenler tesekkurler forumunuzda kotu niyetinizde yerin dibine batsin ben burda konunun kapatilmasini bekleemeden defolucam ve hayatimin sonuna kadar ne kaadaar pislik dilli insanlar oldugunuda hatirlicam kinadigini yasamadan olmezmis insan forumda yokmusum calissiiyorum ben isim gucum yok bura mi takilicam olay patladi haberim oldu insan saydim geldim yazdim ne bikeeyim pirhanaa gibi oldugunuzuu

Uyeligim var eski 2010 yilindan sifresini unuttum mailide uzun sure acmayinca kapaanmiss onunda hesabibi vereyim mi tuvalete gidiyorum aciklama yapayim mi

Acilarin ablasi kalitesini ortaya koydu, tuvalete gidince de haber versinmiymis. Bu sacmaliga ancak senin gibiler guler.

Yemin ediyorum aticam mail bekle canim eglence bizi bekliyor. Ugras dur

Mimarlar odasi baskani gozuyle bakinca o resimleri sen bgenir miydin Bonusken de cirkinsin degilken de derken dogruyu soyledigimi herkes biliyor kizlar, birbirimizi kirmayalim diye guzel demeye gerek yok, alalede bir kiz fizigi meymenetsiz bir surat.

Kim verdi mahkemye de gidecek, hadi oradan hadi... Once sacmala sonra G.T korkusuyla gel burada agla, ne zavallisin ya. Orada saat kac? Butun gece uyumadin, uyku tutmadi herhalde korkudan

Or...puluk sadece .m vermeyle olmaz derdi babaannem ne kadarda hakliymis sokak fahisesi gibi konusuyorsun

Gerizekali kompleksli kiskandin mi ne oldu adama selamimida soyleyin sanami kaldi cirkinligim mal

Or...puluk sadece .m vermeyle olmaz derdi babaannem ne kadarda hakliymis sokak fahisesi gibi konusuyorsun

Babaannen seni herhalde calisma yeri olan k..hanede buyutmus, iyi ogremissin oradan zanaati. Kizim senin kaliten suratindan belli. Gelip burada dogru duzgun insanlarla dalga gecmeye calissan ne calismasan ne.

O surat, bu cirkeflikle senden ancak sen olur

Son düzenleme:
Gerizekali kompleksli kiskandin mi ne oldu adama selamimida soyleyin sanami kaldi cirkinligim mal

Adamla yakin olan sensin. Selamim soylemeye kalmadan seni altina alir o merak etme Senin lafini mi dinler saniosun, bir erkek sana yaklasiosa niyeti belli, tip belli kafa yapisi belli, yasadigin hayata sasirmaya gerek yok

Simdi hakaret ettiklerim tek tek mahkemeye kossun bakalim daha cevabinizi okunam icimde sogudu kardesim iyi yapmis ne guzel eglenmis mallarla arkamdan sovup durun bakin tinnnnnnn hadi hadi bilisim suclarina

Simdi hakaret ettiklerim tek tek mahkemeye kossun bakalim daha cevabinizi okunam icimde sogudu kardesim iyi yapmis ne guzel eglenmis mallarla arkamdan sovup durun bakin tinnnnnnn hadi hadi bilisim suclarina

Hahahaha dok icini dok, biz miyiz mal. Hadi biz maliz, sen orta malisin cicim. Bu aci sana yeter mucuks

Afsin mimarlar odasi baskani bile almis alacagini atmis bir koseye daha ne diyelim

Kazen sana insan gibi aciklama yaptim resimlerimi kaldirmani rica ettik ama yapmadin yapacagini soylemistin.talebimi yerine getirmeyip beni itle ugursuzla muhatap ettin

Kazen sana insan gibi aciklama yaptim resimlerimi kaldirmani rica ettik ama yapmadin yapacagini soylemistin.talebimi yerine getirmeyip beni itle ugursuzla muhatap ettin

It sensin ugursuzda G.tune girsin allahin cirkin or..spusu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…