- 5 Nisan 2012
- 1.957
- 410
- 163
- 38
- Konu Sahibi erguner1111
-
Gercekten anlasamiyoruz ben siz gerizekalimi dediniz dedim?genel konustum konuyu okuyanlar adina siz derken sizden bahsetmedim yani birde sunu okuyun sonra bu yazdigim sekilde tekrar bir onceki mesajima bakin anlasilcam sanirim size yazdigim cevaptan bagimsz olarak kandirildigini dusunen insanlar sizler evlerinizde bu kadin icin vay gerizekali kandirmis milleti dediniz ben nasil inandim dediniZ ama bi evde cok daha fazlasini yasiyoruz
Simdi oldu sanirim yanlis anladiniz o mesaj oncekinden bagimsiz ve geneldi
kazen'le görüştünüz mü acaba? kendisi ne diyor bu konuda?
dünden sonra hiç açıklama yapmadı.
Bak guzelim olayi anlattim aciklama yaptim mahkemeye gidecegi aleni olan bir konuda daha fazla yalan soylenmez bu tavir nedir nasil bir yaklasimdir tamam ortada bir hata var ama gaddar olmayin size mahcup olup acijlama ihtiyaci duyan birine nasil bir cevaptir bu ayrica hic birseyden korktugum yok ana hakliligm kanitlandiginda su yazdiklarindan sen kork insanlara mahcubiyet belirtmek ozur dilemek ne zaman aglamak oldu deger verneyeyim mi kimseye ayrica sizinle akakali hic bir durum yok ki ben ettin sen etme olayi olsun sen mi verceksin sanki mahkemeyede senden aman dileyecegim biraz mantik yani
Guce ihtiyacim var evet aslina bakarsaniz kotulestigini biliyordum ama ilac almiyor diye diyordum yeni ogrendim bu kadar agirlastigini bize karsi davranislari ayni ama surfa gorduklerimden sonra bebek icinde endiseliyimEkledim sonrasında üstüme alındım diye.
Asimela nında dediği gibi.Yapabileceklerinizi yaptınız sabah oldu yaşamadan anlaşılamayacak bir durum da olsa anlamaya çalışıyoruz.
Kendinizi daha fazla hırpalamayın zaten yeterince zor şuan içinde bulunduğunuz durum.
Yani aslında ne söylesek ya size ters gelecek ya duruma tam oturmayacak çünkü bu şeyleri biz okuyoruz siz yaşıyorsunuz.
Sadece Allah sabır versin güç versin diyorum.
Ya canim senin niyetin belli, burada yok dua edin kardesime hasta krdesim yok ne yapalim ceza alirsa falan filan diye aciklama yapip kendince mahkemeye intikal etmemesi hesaplari yapiyorsun, ama kusura bakma. Bu konuyu ben aynen gondericem maras odasina. Yoneticilerden aciklama bekliyorum, gercekten sizin soylediklerinizi teyit etmezlerse ben mesaj aticam adamlara, madem raporluymus yirtarsiniz
Yok bu insanlar anlamiyor ben diyorum ki mahkemeye gidecek zaten yasal isslem baslayaacaak ne zorunuz var yahu sakin olayim diyorum dogru duzgun anlataayim diyorum napti ya bu kadar buyutecek sanalda hergun kimler kimleri kandiriyor hasta kadin iki konu acmiss eeeee yeter ya vatani bolmus gibi davranmayin actigi konularin hepsi dogru bir kere sayin ki o kisiye yorum yaptiniz nee kaybettiniz bende haata insanlara aciklamaa yapiyorum laanet olsun ya bu kadar miinsafsiz ooldunuz mahkemesinee baslayayim verin hepiniz verin beni de verin eeeeee?GULUP GECSEYDİM SADECE BUNU ACİKLAMA YAPMAYA DEGMEYENLERE SOYLUYORUM
Uyeligim var eski 2010 yilindan sifresini unuttum mailide uzun sure acmayinca kapaanmiss onunda hesabibi vereyim mi tuvalete gidiyorum aciklama yapayim mi
Kim verdi mahkemye de gidecek, hadi oradan hadi... Once sacmala sonra G.T korkusuyla gel burada agla, ne zavallisin ya. Orada saat kac? Butun gece uyumadin, uyku tutmadi herhalde korkudan
Acilarin ablasi kalitesini ortaya koydu, tuvalete gidince de haber versinmiymis. Bu sacmaliga ancak senin gibiler guler.
Yemin ediyorum aticam mail bekle canim eglence bizi bekliyor. Ugras dur
Mimarlar odasi baskani gozuyle bakinca o resimleri sen bgenir miydinBonusken de cirkinsin degilken de derken dogruyu soyledigimi herkes biliyor kizlar, birbirimizi kirmayalim diye guzel demeye gerek yok, alalede bir kiz fizigi meymenetsiz bir surat.
Or...puluk sadece .m vermeyle olmaz derdi babaannem ne kadarda hakliymis sokak fahisesi gibi konusuyorsun
Gerizekali kompleksli kiskandin mi ne oldu adama selamimida soyleyin sanami kaldi cirkinligim mal
Simdi hakaret ettiklerim tek tek mahkemeye kossun bakalim daha cevabinizi okunam icimde sogudu kardesim iyi yapmis ne guzel eglenmis mallarla arkamdan sovup durun bakin tinnnnnnn hadi hadi bilisim suclarina
Kazen sana insan gibi aciklama yaptim resimlerimi kaldirmani rica ettik ama yapmadin yapacagini soylemistin.talebimi yerine getirmeyip beni itle ugursuzla muhatap ettin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?