- Konu Sahibi erguner1111
-
Demis ya kardesim camura bata cika kactim mi ne?kizi gordugumde o durumdaydi gercekten tasikardi vardi hastaneye goturuldu raporlari var bu kadar emin olma sebebimde yazismalari gormem ve ifadenin tehtid amacki bu kiza yollanmis olmasi hic birsey kanitlayamazsin dercesine yollamis kiza ifafesinde kendide istiyordu demis ama ben gordugumu bilirim adam bulustugunu inkar etmiyor hadi bu olay gercek degil diyelim evli bir adamin 4 aylik hamile bir kadinla bulusup bir eve cinsellik amaciyla gitmesi bile rezil olup ifsa edilmesi adina yeterli kendisi ifadesinde hos vakit gecirmek istedim rizasi vardi diyor katdesim icin yapabilecegim fazla birsey yok dogumdan sonra ilaclara baslayinca insallah daha iyi olacak yorum yazarken bizim mahcubiyetimizi lutfen goz ardi etmeyin ben en cok esine uzuluyorum cok perisan oldu bunca olaydan sonra ona kin besliyor olabilirsiniz peki ben ne yapayim forumlarda resimlerim yine de hepinizden ufacikta olsa bebegi hatrina dua edin diyorum
Tek amacim anlasilmak sizler kandirildiginizi dusunup ofkeleniyorsunuz bizim ona ofkelenmeye bile hakkimiz yok hakkinizi helal edin lutfen aslinda cok bilgili cok zeki bir kizdir kazandigi basari belgelerini gorseniz uzulursunuz dua edin diyorum baskada diyecek birseyim yokKardeşine acil şifalar diliyorum
senin mahcubiyetini ve içinde bulunduğun zor durumu anlıyorum
işin adlı boyutu zaten site yönetimi, siz ve o şahıs arasında işler, kimseyi bağlamaz
Ne denebilir ki Allah yardımcıniz olsun
Bu arada sunuda soyleyeyim diger konunun son sayfasinda bonuskende bonus olmadan once de cirkinsin diyen arkadas beni gulduren tek seydi resimler bana ait cirkin olan benim:)
Normal karsiliyorum bu dusunceyi ayrica hakli buluyorum yoneticilerle gorustum kendilerinde bilgilerim mevcuttur her sekilde ulasilmaya acigiz esim ben ve kardesimin esi olarak yasal prosedur neyse uygulanir boyle bir durumdada yalan soylenecek degil yagerçekten bir kardeşiniz var mi yoksa tek kisilik dev kadromusunuz..bi ihtimal hepsi dogruysa gecmis olsun diyecegim mecbur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?