4 hesapli uye ve konulari hakkinda aciklama

Kazen sana insan gibi aciklama yaptim resimlerimi kaldirmani rica ettik ama yapmadin yapacagini soylemistin.talebimi yerine getirmeyip beni itle ugursuzla muhatap ettin

Kazen'i de kendin gibi mal mi sandin?? Iki aglamana resimlerini kaldiracakti di mi hadi oradan

Hemde ne salaksiniz burdaki konularinhepsi gercek mi kocam beni becermiyor diye kkonuya yorum yazan kisilersiniz defolun gidin kendi sakakliginizi bulastirmayin bana baskarim forumunuzada size de sapsallar

Hemde ne salaksiniz burdaki konularinhepsi gercek mi kocam beni becermiyor diye kkonuya yorum yazan kisilersiniz defolun gidin kendi sakakliginizi bulastirmayin bana baskarim forumunuzada size de sapsallar

Millet kocam beni becermiyor diye konu aciyor, sen kocam da dahil herkes beni beceriyor p.clerimi ne yapsam diye. Vay be, hangisi daha sapsallik pardon ya o...spu ne anlar

Pardon ya senin bir kocan da yok di mi? O tipi kim koluna taksin

Son düzenleme:
çok guzel açiklama yapti ve ozur diledi bravo
adamin suçlu oldugundan nasil bu kadar emin olabiliyor ki? sonuçta kiz hasta
Madem dava açmislar sonuçlanmasini bekleyeceklerdi
Mahkeme suçlu olmadigina kanaat getirirse adam bunlara dava açabilir

Benim anladigim konu sahibi hamile, evli degil, afsin mimarlar odasi baskani ile bulusmus, cinsellik yasanmis, ama kiz bana saldirdi diye sikayet etmis.

Ve bence konu sahibi sizofren falan degil, cirkef

Belki biri bu adama komplo kurdu, onun kimligini kullanip kiza saldirmaya kalkti
Emin olmadan taninmis bir insani bu sekilde suçlamak için a**** olmali
Birde bize s**** diyip gitti hanimefendi

Benim anladigim konu sahibi hamile, evli degil, afsin mimarlar odasi baskani ile bulusmus, cinsellik yasanmis, ama kiz bana saldirdi diye sikayet etmis.

Ve bence konu sahibi sizofren falan degil, cirkef

çirkef oldugu kesin, belki de cinsellik yasayip saldiriya ugradim diyip dava açti (tazminat davasi falan)
kk gazetelere dusecek en son

Son düzenleme:
Belki biri bu adama komplo kurdu, onun kimligini kullanip kiza saldirmaya kalkti
Emin olmadan taninmis bir insani bu sekilde suçlamak için a**** olmali
Birde bize s**** diyip gitti hanimefendi

Canim sen kendi hayatia bak bir de konu sahibinin kim daha sapsal? kim daha acinasi?

Insanin basina gelecekler konusunda elinde secenegi yok, ama iyi ya da kotu bir insan olmak elimizde.

Bu kisi cirkefligi secmis, ne soylesek de anlamaz. Kendi kendini cezalandiriyor zaten

sevıye yeterınce yerlerde
gülsem mı ağlasam mı bılemedım
kazen bı el at şu olaya ne olur, ben artık burda olanlara ınanamıyorum
İlk yorumlarda acıdım, sonra yıne kendıme kızdım ne kolay ınanıyorsun dıye, özür dıleyecek olan adam gelır adam gıbı özür dıler gıder, bu mahalle ağızı küfürler nıye

budur .... daha ne diyeyim bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…