4 Kelime 1 Cümle

Arabadan devekuşu yumurtalarını indirdi takvimde fotoğrafını gördüğü okyanusa doğru yola çıktı

oltadikenlere yaslayıp tokamı çıkarıp mektubu okumaya devam ettim.......
çanta- çorap- gazete- limon

yemeğime limonu sıkıp, çorabımı giyip, gazetemi çantama koydum ve yola çıktım. (işin içinde limon varken saçma oldu ama idere edin)

makine, kalem, mause, defter

çantamdan fotoğraf makinem defterim kalemim çıktı ama mause çıkmadı......
:)))
cd çalar- bardak -pantolon- sandalye

çantamdan fotoğraf makinem defterim kalemim çıktı ama mause çıkmadı......
:)))
cd çalar- bardak -pantolon- sandalye

sandalyeye oturup bi bardak su içtikten sonra pantolonumu giydim, cd çalara cd mi koydum bi güzel keyif yaptım.

ayna-gece-bikini-yıldız

bikinimi giyip aynaya baktığımda gecenin yıldızı ben oldum sanki.......
vazo-bardak- oje-sehpa

bardaktaki suyu vazoya döktükten sonra sehpanın üzerinde oje sürmeye devam ettim.
resim-batarya-terlik-enginar

bataryanın resmini yaparken ayağımda enginar şeklinde terliklerim vardı

timsah üzüm trabzan gofretlisüt

Timsah armalı gömleğini giydi bir elinde üzüm bir elinde gofretlisüt trabzana yaslandı manzarayı seyretmeye başladı :hulya:

depo
gemi
süt
güvenlik

turkbayragi

gemiye kaçak sütle bindiğim için tedirgindim karşıdan gelen güvelik görevlisini görünce kendimi depoya zor attım.

yün bayrak fincan kartonpiyer

Yün yorganı üzerinden attı yataktan kalktı ve bir fincan kahve aldı gözü tavandaki bayrak motifli kartonpiyere takıldı turkbayragi

akvaryum
ceza
sabır
motif

:ecrin_bebek:

cezamın sabırla bitmesini beklerken akvaryumdaki motifleri saydım

karatahta tavşan lale şimendifernaniknanik

tavşanı almış karatahtanın karşısına tutturmuş lale ile şimendifer çiz diyekaydirigubbakcemile3

keman

defter

çocuk

oturak

oturaktaki çocuk defterdeki ezgiyi kemanla çalarken herkes onu seyrediyordu.
bilgisayar, spagetti, oje, koala

:) cok kazik olmus
ojemi kuruturken kucagimda koalam bilgisayarda spagetti tariflerini okudum-tatlicadiarzu-
cadaloz musluk saplanti karinca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…