4 Kelime 1 Cümle

kumandanın pilini taktım kapağını kapattım fakirim ama televizyonumla çok da mutluyum

kapıda beni sevgiyle karşıladı,mutfağa kaşık almaya giderken,resimdeki ırmak dikkatimi çekti.

ruj,aşk,yol,kitap

televizyonda film izlerken bebeğim uyandı onu tatlı uykusuna yatırıp rüyalara dalmasını bekledim

tatil, sevgili, çocuk, dondurma

yüreği hasta olan kadın yağmurda yürürken sarı şemsiyesini açtı

kalem televizyon şapka kırmızı

Televizyondaki bir kalemin reklamını izlerken, kapıdan çıkan kardeşinin başındaki kaç gündür arayıp bulamadığı kırmızı şapkayı gördü.
Dil-Havaalanı-Turizm-İnsan

Son düzenleme:
işten yorgun argın gelen kadın IŞIkları açıp kendini BANYOya attığı an DOLABIN yanındaki PERDEnin açık olduğunu farketti

mavi- temiz- randevu -şişman _

ŞİŞMAN kız RANDEVUSUNA gitmek yerine MAVİ ve TEMİZ bir havuzda güneşlenmeyi tercih etti:icecream:

sokak-kağıt-gökyüzü-su

sokaklara dökülen kalabalık gökyüzünden bir damla su için kağıtlara yazdıkları duaları hep bir ağızdan okudular

üstüm başım toz içinde bir sandalyeye çöktüm ceketimin cebimden kağıt kalem çıkarırken ceketimin her tarafının saç telleri ile dolu olduğunu farkettim.
çarşaf - bulut - yaprak - balık

bulutlu bir havada gidip aldım balıkları yapraklar çarşaf çarşaf olmuş sonbaharmı geliyor ne?
deniz kumsal güneş yaz

yazın güneşli bir havada kumsalda oturup denizin sesini dinlemek...bundan güzel birşey varmı...

bebek anne oyun ağlamak...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…