4 Kelime 1 Cümle

işiklar gitmişti karanlıkta nohut çerezi yedik daha sonrada çerçevedeki resmimize bakıp okul günlerini hatırladık

anne-gulyabani-tavuk-jetski

Izmir Hayvanat Bahcesinde'ki Bahadir adindaki fil grip oldu, arkadasi anka kusu fil Bahadir'a kaf daginin ardindaki selaleden sihirli su getiremedigi icin bahadir fil hakkin rahmetine kavustu mafoldumben

$eker - cama$ir - bavul - mikrofon :))) hepsi cok alakali kelimeler

Son düzenleme:
ağzımda şeker,bavuluma sahne kıyafetlerimi,çamaşırlarımı ve en sevdiğim mikrofonumu yerleştirdim.

kamara-duman-şahane-demlik

lale devrinde kalabalık misafir gruplarına bakır cezvelerde yapılmış biberli kahveler ikram edilirdi.

kamera-kamuflaj-dede-tencere

rüyamda , emekli albay olan dedem kamuflajlarını giymiş elinde kamerayla acaip görünümlü tencereyi çekiyordu:roflol:

krem-saksı-peçete-terlik

terliklerimi giyip yüzüme gençleştirici kremimi sürüp dudağıma bulaşan fazlalığı peçeteyle sildim ve saksıdaki çiçeklerimi suladım
fidan somon dudak hayalet

Somon balığının dudağımda bıraktığı tadın geçmesi için bir domates fidanı bulup sürdüm,ama aynaya baktığımda hayalet görmüş gibi oldum:1shok:
pike,kelebek,mantı,balta

hava serin gece pike örtüyorum ama kelebekler rahat bırakmıyor bir türlü mantı yerken,ben de baltayla onları kovalıyorum sempatiksalakcinni

oje,hamster,çizme,bikini

Bikinimi giyip cizmelerimide ayagıma cektikten sonra ojelerimi son sürat sürüp gezerken aaaa önümden bir hamster gecmesin mi meger evden kaçmıs zibidi sempatiksalakcinni

Goril telefon hastane plazma

plazma televizyonumla telefonumu alıp eve giderken önüme koskaca goril çıkmasıylan hastahaneyi boylamam bir oldu kaydirigubbakcemile3

halı, bina, pantolon, toka

Yeni tasındıgım binadaki daireme halılarımı götürürken tokalarımı düşürmüştüm , bir abktım pantolonuma takılmıs hehe

Fındık Elbise Cevceve Deniz

Elimde fındıklarımı koyduğum sepetimle denize gitmek için kapıya doğru yönelirken yanlışlıkla çarptığım bir çerçeve elbisemi yırttı.

---

Kanat, yelken, disko, kaplan

dün akşam diskoya giderken önüme bir kaplan çıkmasınmı:roflol:tabi yelkenler fora sevgilim melek kanatlım kurtardı hemen beni:sm_coolööff uymadı pek ama
anne terlik masa örtü

Masa örtüsünün üzerine pepsi dökülünce annem terliğini çıkarpı kafama fırlattı

---

diş, lahmacun, pilav, öcü mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…