4 Kelime 1 Cümle

kardeşim maç izlerken gol sevinciyle attığı sigarası eteğimi tutuşturdu sürahideki suyu boşalttım da yanmaktan kurtuldum yine de bir hastaneye gittim ufak yanıklarım için

silah hava dolap çıban

havaya iki el ateş etti, kocamla dolaba saklandık , o silah sesiyle korkudan kocamın popuşunda çıban çıktı kaydirigubbakcemile3

çamaşır , ayakkabı , mikrofon, vitrin

çıkmış vitrinin üzerine ayakkabılarla almış mikrofonuda eline şarkı söylüyormuş kıvıra kıvıra anneside o sırada çamaşırlarını yıkıyormuş=))

bacak havuz çiçek televizyon

Elinde çiçeğiyle havuz başında bacak bacak üstüne atmış televizyon izliyordu.....
aşk, acı, toplum,gözyaşı

TOPLUM önünde AŞKı için ACI çekip GÖZYAŞI döküyordu...

çiçek mektup vazo kalem

çiçekleri vazoya koyduktan sonra kalemini alıp mektup yazmaya başladı.
bilgisayar , domates , tırnak , heyecan

bilgisayarla oynarken domates yiyordu bir yandan da heyecandan tırnaklarına oje sürüyordu.

kumaş kapı mandal sandal

Muz ağacından yapılmış sandalyelerden evime bir takım alınca evim çiçek gibi oldu. (Çiceği unutmuşum önceki cümlede:) )

soya fasulyelerimi sepete koydum,öbür odaya oğlumun yanına gittim.bide ne göreyim oğlum silah resmi yapmış çok sinirlendim,aldım elime silgiyi başladım silmeye.

motor-çerçeve-halı-sehpa

motorla alışverişe gittim halı sehpa ve çerçeve aldım

kitap ruj gömlek arka sokaklar

motorla alışverişe gittim halı sehpa ve çerçeve aldım

kitap ruj gömlek arka sokaklar

bu 5 kelime olmuş neyse

kendime gömlek ararken arka sokaktan geçtim o sırada kitapçının önünde rujumu düşürdüğümü farkettim...

kilit sehpa telefon insan

insan telefonun tuş kilidini kapatmadan sehpanın üzerine bırakır mı hiç?
can, çekirdek, çorap ,banyo

banyo yaptıktan sonra canım çekirdek çekti çorabımın içinde sakladığım çekirdekleri çıkarıp yedim

bina kalem tava kuş

çamaşır suyuyla elbiselerimi yıkadıktan sonra aynaya baktım silgimi aldım...

telefon bigisayar yatak dolap

Back
X