kelebekler kadar özgürdüm ben,efsane oldu senle aşkımız,çekemeyenler tırnagını yesin,fırtınalar koptu biz sevişirken
lamba
kum
kuş
ördek
Su an kumda oynayan ordekmi, kusmu? Goremiyorum, lambam kirilmis
- Diploma
- Internet
- Dudak
- Saksi
Su an kumda oynayan ordekmi, kusmu? Goremiyorum, lambam kirilmis
- Diploma
- Internet
- Dudak
- Saksi
diplomamı aldım hemde birincilik ile ,internette çok bilgi var,dudagın uçuklar hepsini görsen,saksı kırıldı evde
kağıt
unut
hasret
okul
diplomamı alır almaz internete girip saksı alayım dedim fiyatı görünce dudağım uçukladı...
öpüşmek
bebek
hastane
fren
Sevgilime gelirken ekmekciye uğrarmısın dedim, dedi can a söyle o alsın dedim olmaz gelirken litrelik ayran alınacak
Gemi
karadelik
gülümsemek
derbeder
Derbeder bir şekilde geziyordum,uzakta çok uzakta bir geminin gökyüzünde açılan bir karadelige dogru gittigini görünce kafayı sıyırmışcasına gülümsedim...
-Pasta hamuru
-Gece mekanı
-Külotlu çorap
-Ameliyat........
Derbeder bir şekilde geziyordum,uzakta çok uzakta bir geminin gökyüzünde açılan bir karadelige dogru gittigini görünce kafayı sıyırmışcasına gülümsedim...
-Pasta hamuru
-Gece mekanı
-Külotlu çorap
-Ameliyat........
bir gece mekanında külotlu çorabım kaçtı,ameliyat sonrası sağlıgımı kutlamak için pasta hamuru alıp pasta yaptım..
elti
gıcık
cahil
dedikodu
Eltim, cahil insanların dedikodu yapmasına gıcık olur.
Baklava, yumurta, kum, serbest
yol,hacı,dümen,görmek
Bit li bir yolcu gördüm otobüste o an oradan uzaklaşmak isterken yolcu seslendi arkamdan 'daha karpuz keseceydikk' dedi koştum koştum sonra tekrar seslendi ve dedi ki 'beğenmiyormusun beni'Yolda bir haci vardi, bir dumenler ceviriyordu sanki, gormek istedigim icin onu takip etmeye karar verdim
- Begenmek
- Bit
- Karpuz
- Yolcu
Bit li bir yolcu gördüm otobüste o an oradan uzaklaşmak isterken yolcu seslendi arkamdan 'daha karpuz keseceydikk' dedi koştum koştum sonra tekrar seslendi ve dedi ki 'beğenmiyormusun beni'
Devirdaym
Şempaze
Buzdolabı
Soru bankası
Şempanze, buzdolabındaki bütün muzları yedikten sonra, dolabın devirdaim pompasını dişledi ve koltuğunun altında soru bankası ile sınava gireceği okula giderken görüntülendi.
bayrak, limon, sosis, akvaryum.
Kocam akvaryum hastasıdır öyle ki çoksevdiği Şanlı Bayrağımızıda arka plan resmi yapmış, hatta balıklara sosis bile yedirir... oldu olcak limonda sık üzerine biz onları yiyelim derim
TV,
Tatlı,
saç,
jilet
Tv nin karşısında saçlarımı jiletle temizliyordum.Kel olmamı kutlamak için hemen eşimi arayıp eve tatlı almasını söyledim..
-Fosforlu
-Kanalizasyon
-Dügün
-Makarna...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?