Sabah, uyku sersemi iken, mutfaga gittim, sandalyeye oturacam derken dustum, amanin nasilda utanmakti o oyle
- PC
- Istanbul
- Yuzuk
- Deniz
Hadi bakalim, kolay gele
Sabah, uyku sersemi iken, mutfaga gittim, sandalyeye oturacam derken dustum, amanin nasilda utanmakti o oyle
- PC
- Istanbul
- Yuzuk
- Deniz
Hadi bakalim, kolay gele
Gecenin yarisi, yastigimi duzelteyim derken, sakarligim tuttu: masanin ustundeki fincani dusurdum.
Anacim hep sakarlik isler aklima geliyor
- Cola
- Utu
- Gunes
- Krem
Güneş çok ısıtıyordu,soguk bir kola içiyim dedimki ütü sıcakmış elime yapıştı krem sürdüm..Çok acıyor...
-Kurabiye
-Clüp
-İç Çamaşırı
-Sınav....
Koptummmmmmmmmm!!!!
Sinavlarim bittigi aksam, en guzel ic camasirimi giyip clube gittim, bol bol kurabiye yedim, sistimmmm
- Peynir
- Cakmak
- Perde
- Bebis :)
Clüpte kurabiye hee...ıyiymiş... Sıra bende..öhömmm...
Bebişime peynirli mama yapmak için çakmakla ocagı yakarken perde tutuştu...
- Yatak
-Koşu bandı
-Market
- Tuvalet....
Clüpte kurabiye hee...ıyiymiş... Sıra bende..öhömmm...
marketten gelince yoruldum biraz yatağa uzandım derken spor yapmadığım aklıma geldi koşu bandı imdadıma yetişti koş koş bi yere kadar çişim geldi tuvalete zor yetiştim.
baza
bazlama
cam
ördek
Utandirma beni
Ne yapim baska bisi bulamadim :)
Bazali yatak almak icin firladim evden, gezerken kebapciya gozum kaydi, cama dogru egildim bazlama yapan teyzeler vardi,sonra yoluma devam ederken yolun ortasinda ordek gordum, aldim eve gittim
- Patates
- Sac
- Hali
- Corap
çoraplarımla halının üstünde dolaşırken yerde saçlarımı görünce gözlerim patetes gibi şişti
sigara bursa güneş mantı
Agutosun belkide en sıcak günüydü....Tatilde olmanın keyfini çıkarıyordum,güneş tepemde kızgın kumlara uzanmışım.....Ama birşey eksik oda AŞK AŞK AŞK.....
ÇİKOLATA
KEYİF
ETEK
OTOMOBİL...
Bi rastlantiydi seninle tanismak, sohbetinle, herseyinle cok guzeldi, ama saclarinda o kocaman orumcegi gorene kadar surdu, kactiysam vardir bi hayir, kader boyle bisi iste
- Yuzuk
- Agiz
- Pijama
- Vazo
Tv izlicem, frekanslari bozuk cikti, gectim pc karsisinda, bi kac zeka oyunu oynayim diye, virus girdi, gittim odaya uyuyayim en iyisi diyerek, tam coraplarimi cikarttigimda, kapi caldi, bizim komsu rujumu istedi, aksam arkadaslariyla cikacakmis.
Vermedim
- Canta
- Dusakabin
- Tatil
- Lamba
dün tatildi bir güzel yürüyüşümü sporumu yaptım bir duş alayım dedim çantamdan yeni aldığım misss kokulu duş jelini çıkardım duşakabine girdim tam duş alıyordumki elektrikler kesildi banyonun lambası yanmıyor kombi çalışmıyor mecburen duştan apar topar çıkmak zorunda kaldım...
- kuş
- şiir
- saat
- para
Ameliyat oldugum gun, esim, beni cok ozledigini soyleyip, benimle opusmek istedi, "poffff agzin biber kokuyor" dedim, aglayarak gidip tuvalette kapatti kendini.
Sarimsak
Gozluk
Utu
Tek tas :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?