4 Kelime 1 Cümle

gemideki kilitli odaya girmek için kapı kolunu taşla kırıp yazıcıyı içerden aldım

konsol

aslan

çamaşır makinası

tuğla

internetten üzerinden alışveriş yaparak ;üzerinde bir aslan uyuyabilecek kadar tuğla gibi sağlam çamaşır makinesi ile bir konsol aldım

hane gem fidan radyo

Son düzenleme:
hane halkıyla gelen Temel atının ağzına gem takarken bir yandanda radyodan küçük fidan şarkısını dinliyordu...

...................buluş horlayan inek ray..................

.............mesaj tekrarı.....................

Son düzenleme:
.............mesaj tekrarı.....................

Son düzenleme:
tren rayı üzerinde horlayarak uyuyan inekleri ezmemek için trenleri durdurabilecek yeni bir buluş gerekli

vazo billur ortanca çiçeği ses

Hemen karşıdan akan nehrin sesi ve billur vazonun içindeki ortanca çiçekleri insanın içini huzurla dolduruyordu...

Kalem,Toprak,Sarmaşık,Tren

Yastığıma sarılmış kitabımi okurken canım masanın üzerinde ki fındıklardan çekti. :-D
Ahududu terlik damacana yakamoz

Yastığıma sarılmış kitabımi okurken canım masanın üzerinde ki fındıklardan çekti. :-D
Ahududu terlik damacana yakamoz

Ayagımda terliklerimle gecenin bi vakti yakamoz manzaralı balkonda damacanadan su doldururken, masada ahuhudu gördüm.

Sütlaç, Tornavida, Tarantula, Lav

Son düzenleme:
Ayagımda terliklerimle gecenin bi vakti yakamoz manzaralı balkonda damacanadan su doldururken, masada ahuhudu gördüm.

Sütlaç, Tornavida, Tarantula, Lav

Tornavidayla Tarantulayı lavlardan kurtarayım derken, sütlacımı kedi yedi.

Papatya, karanlık, plaj, ekşi

Tornavidayla Tarantulayı lavlardan kurtarayım derken, sütlacımı kedi yedi.

Papatya, karanlık, plaj, ekşi

Sıcak plajın karanlık tarafında açmış ekşi suratlı bir papatya gibiydik.

Sıçan,dedikodu,leğen,Tarkan

Sıcak plajın karanlık tarafında açmış ekşi suratlı bir papatya gibiydik.

Sıçan,dedikodu,leğen,Tarkan

Tarkanin dedikodusunu yapmak istemem ama hem program da çişim geldi diyen o hem de legene sican yine o. :-D
Kuru fasulye kolı marka makyaj

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…