4 Kelime 1 Cümle

En güzel kıyafetimi giyip, çantamı alıp, yüzüme taktığım gülücük maskemle onun karşısında güçlü durmaya çalışacaktım...

kurbağa, şans, sevgi, tutam.

Zavallı prenses de şans olsa idi bir tutam sevgi icin kurbağa öpmezdi.
Tablaci ranza esans istanbul

şapşal ve pısırık olan arkadaşım biberin nahoş bi tadı olduğunu söyledi

aşk, deniz, kahkaha, fizik (çok alakasız oldu ama)

Eski zamanlarda fiziği çok güzel olan kızların deniz kenarında kahkaha atmasına aşk deniyormuş.
Telesekreter Fısıltı Çağrı Bakıcı

Bakıcıdan gelen 3 cevapsız çağrının ardından çalan telefonu açtığımda telesekreterin fısıltı gibi kısık sesle konuştuğunu duydum

su, telefon, kahve, kulaklık

Kulaklığımı takıp müzik dinleyip kahve içerken çalan telefona yetişmek için aceleyle kalkınca suyu yere döktüm.

Makarna çanta deterjan kitap (ıı garip oldu biraz sanki ama )

marketten deterjan ve makarna alıp çantama koyduktan sonra kitap almak için yola çıktım

yıldız, ayı, reklam, bilgisayar

yıldız şeklinde ayı süpermiş

havuç diyetini öğrenince heyecanlanıp koştum ve yastığa takılıp vazoyu kırdım

kalp, erik, şeytan, simit (bu ne yaa)

Son düzenleme:
disarda huzurlu bir sekilde gezerken, ilk görüste ask oldu daha sonra nefrete dönüstü ve köle gibi pesimden kostu :)) (bu nasil bir cümle oldu yaa )

kalca, salca, agac, takvim

Bahçedeki ağacı kesip içeri girdikten sonra takvime bakmak için uzandığımda kalçamı masaya çarptım ve salça kavanozunu devirdim süperim yaa
maydanoz, pantolon, saat, çivi

Dolma içi için maydanoz kıyarken saatin geç olduğunun farkına vardığımda babam aniden içeri girip yırtık pantonunu ve elindeki çiviyi gösterdi.

Arpacık,tükürük,kaşık,sızı

kaşığa tükürüp arpacık yüzünden sızlayan gözüme koydum cümlelerim gitgide garipleşiyoorr

tişört, vantilatör, sehpa, halı

halının üzerine oturup sehpadaki vantilatörle ıslanan tişörtü kuruttum...

yazlık, saç, lamba, muz

yazlıkta saçlarımı lambada kuruturken kuzenım muz getırdı

Terlik kutu aşk sıcak

Mimoza çiçeği müziği eşliğinde krem şantili çileklerimi yerken tır şoförünün deli olduğunu öğrendim.

Sakla-Hasta-Taç-Bal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…