4 Kelime 1 Cümle

Masa başında yasa çıkaranlar kasadaki paralar azalıyor diye tasalanıyor.

Bilgisayar, ev,bulut, araba

Bulutlu bir günde arabamı garaja park ettikten sonra eve gidip bilgisayardan dizi izledim.

Moral, yoğurt, kreş, flüt?

Son düzenleme:
Yeğenime kreşte yemekte yoğurt yedirdikten sonra, morali yükselsin diye flüt çaldırmışlar.

Dolap, pencere, kapı, tabak

Son düzenleme:
Dolaptan tabak almayı unutup pencereden dışarıyı izlemeye dalınca kapının çaldığını duymamışım.

Domates - Tuş - Facebook - Zeka

Facebook`ta zeka oyunu oynayıp esc tuşuna basıp çıktıktan sonra domates doğradım.

Telefon - maden - bilye - böcek?

Maden işçilerinin ofisinde telefonun arka tarafına ortamı dinlemek için böcek yerleştirilmiş bilyelerle görünürlülüğü engellenmişti.

seda keza meze boncuk

Maden işçilerinin ofisinde telefonun arka tarafına ortamı dinlemek için böcek yerleştirilmiş bilyelerle görünürlülüğü engellenmişti.

seda keza meze boncuk

seda boncuğu yuttu keza mezeyi de yaladı yuttu

yalan dolan mendil şeker

Yalan dolandan,yaşamaktan sıkıldığını düşünen genç mendilin içindeki şekerleri görünce eski bayramları anımsadı.

Müzik sucuk limon ağda

Müzik eşliğinde ağda yaptıktan sonra limon soslu sucuk yedim.

Kibrit - susam - demir - kırkayak?

Yaptığım kurabiyeler şişsin diye beklerken birden hafızamın beni yanıltması sebebiyle kabartma tozunu unuttuğumu farkedip kalorifer borusuna tekme attım.

Kara-Siyah-Gece-Koyu?

kara-siyah-gece-koyu

Karanlığında siyah gecenin koyu siyah gözlerini düşünürüm sevdiğim

bulut-akşam-gül-saat

Bulutlu bir yaz akşamında ellerinde güllerle gelmişti yanıma saatlerinnasıl geçtiğini hissetmemeiştim.

Umut tabut tabur batarya

Son düzenleme:
Eski mısırda halk, firavunların tabutlarının içine umut isimli çiçeğin yapraklarını koyar sonra da o zamanlarda icat edilen bataryalar ile ışıklandırılan yoldan geçip tabur selamıyla defnedilirdi. (Lan tarihi yeniden yazdım ahoy )

Ezine-pavarotti-dalgıç-Leh ?

Bizim pavarottinin asıl mesleği dalgıçlık, anadili ise lehçeymiş. Kahvaltıda olmazsa olmazı ise ezine peyniriymiş.

Çay-tuz-çiçek-balık

çay tuz çiçek balık.

Balık almaya giden sevgilim ellerinde çiçeklerle gelince şaşkınlıktan çaya tuz atmışım.

aralama karalama sallama dallama

Lan geçen gün dallamanın biri etraftaki kimseyi sallamadan bayanlar tuvaletinin kapısını aralayıp kızın birini gözetlemekle kalmamış bir de kızı karalamaya çalışmış.

Ay-Güneş-Yıldız-Galaksi?

galakside milyonlarca yıldız vardır bu yıldızların en büyüğü güneştir ve dünyamızda bu sonsuz galakside olup uydusu aydır

turp-tarak-tasma-eldiven

Depresyonumu atlatıp turp gibi olabilmek için kendime ponponlu eldiven, köpeğime bocuklu tasma, anneme de süslü tarak aldım.:)

Yüzük-Kase-Kumanda-usb?

Son düzenleme:
Hamur yoğurmadan önce yüzüğümü kumandanın yanındaki kasenin içine koyunca günlerdir aradığım usb belleğimin orada olduğunu gördüm

Sokak düş örselemek yürek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…