4 Kelime 1 Cümle

Gercekleşemeden sokağa terkedilmiş düşlerimi görünce yüreğimin ne kadar örselenmiş olduğunu farkettim. Gül-tuş-fahri-yama?

telefondan çiçekçiyi tuşlayıp gülleri getirmesini söyleyerek namı değer yamalı fahri amcalara ziyarete gittim

ütü-pil-defter-sabun

Mis gibi sabun kokulu gömleklerimi ütüleyip not defterimi aramaya koyulacakken birden pilim bitti ve yere yığıldım.
Sinir-Öfke-Kırıklık-Neden?

Bu öfkemin sinirimin ve kırıklığımın tek nedeni sensin.

Gece-kayıp-hata-düş

gece gece kayıp düşlerim gözlerimin önünde tekrar canlandıgında nerde hata yaptım diye düşünüp durdum

yaprak-tel-cetvel-para

Hokkabaz 50 metre yüksekteki ince telin üstünde elindeki cetveli düşürmemek için yaprak gibi titrerken aşağıda menejeri seyircilerden para topluyordu. jokey-joker-jöntürk-jaguar?

Hokkabaz 50 metre yüksekteki ince telin üstünde elindeki cetveli düşürmemek için yaprak gibi titrerken aşağıda menejeri seyircilerden para topluyordu. jokey-joker-jöntürk-jaguar?

Jaguar jokeyliği yapan adam jöntürklerin verdiği baloya joker davetli olarak katıldı.

Ağla-Anla-Sağla-Yallah?

ağlaya ağlaya anladım ki sana yallah diyenden fayda sağlamak mümkün değil.

araştırma - kalem - çiçek - su

çiçeklerin ne kadar suya ihtiyacı olduğunu arastırıp yazarken kalemim kırıldı.

tırnak - cevap - boncuk - gitar

Tırnaklarımı törpülerken mesajıma cevap veren boncuk gözlü arkadaşım gitar almak istediğini söyledi.

Masa-kasa-tasa-yasa

Masanın altındaki kasanın içinde para kalmadığını görünce tasalanıp yasa boğuldum.

Traş- çeket- pedikür- mercimek

Son düzenleme:
saçındaki tokayı çıkarıp kitabının arasına koydu ve görüşürüz diyerek uzaklaştı..

matkap, tuvalet aynası, terlik, abajur

Terliklerimi giyip Tuvalet aynasının üzerindeki abajura matkapla bir delik açtım

şişe- kaşık- oryantal- şal :86:

oryantal yapan kıza kaşığı fırlatınca elindeki şalı düşürüp şişeyi devirdi

asma yaprağı-tango-berber-budapeşte

Budapeşte deki tango gecesine berber veysel ile birlikte gideceğimize karar verdikten sonra yolluk olarak asma yaprağından sarma sardım

Tasa-Kasa-Masa-Yasa

masanın üzerinde duran kasadan hiç tasalanmadan son çıkarılan yasayı çıkardı.

ayraç-ayran-kaytan-bayhan :)

Hızlı klavye kursuna gitmek için duşa girdiğimde saatlerce oyalandığımdan trene geç kaldım.

Sancı-Davacı-Sıvacı-Savcı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…