4 Kelime 1 Cümle

Güzel kuğu onca çileden sonra, keşfedilip, takvime kapak olmuştu.

Fesat, hanım, sürahi, vitamin

Vitaminimi içmek için sürahiden bir bardak su alırken karşımda hanım hanımcık oturan komşumun ne ilginçtir ki kafasından bana karşı fesat düşünceler geçtiğini hissediyordum..

Kelime gelmemiş sankimm..

o zaman ben kelime yazayımda devam etsin :)
indirim, bindirim, özlemek, tuvalet

Özlemle beklediğim buluşma gününde, indirimli biletimle bindiğim araçtan, acil tuvalet ihtiyacım sebebiyle inip, ikinciye bindirimli bir yolculuk yaptımdı.

Kasnak, duvak, küçük, pembe.

Kasnak'ta küçük pembe bir duvak isleyeceğim.
şimdi, gözler, duvar, siyah

Gözleri şimdi siyah duvardaki tabloya kitlenmişti.

Bilezik, mor, sis, sokak

Sisli sokaklarda mor ışığın altında parlayan bileziğinden gözlerini alamıyordu.
sensiz, cevap, yıldız, özgür

sensiz olmak çok zor. ce yıldızlara akıp sni düşünüyorum. sorulara bazen ccevap veemiyorum bile. özgür değilim artık.

Şöhretli kadın elinde saksı ile veda ettiği gün aslında yeni hayatına yürüyordu ...,
Kar-dağ-deniz-sıcak

denizlerin sıcak suyunua inat, karlı dağlar baş gösteriyordu.
ayna, yıldız, takvim, göz

Yıldız gibi parladığı günler eski takvimlerde kalmıştı ve artık feri sönmüş o gözler aynaya bile bakamıyordu.

Cantık, koma, soba, sis.

Cantik ne diye dusunup komaya girmek uzereyken sisli havada soba yaktim

Sumbul kadin masa saat

Güneşin altın rengine dönüştürdüğü başakları aşkla toplayıp,bir güzel un yaptı.

Bamya değnek altın düğün

depresyona girdiğinde günlerce gözyaşlarına boğulursun ve kendini gökyüzündeki o gri bulutlar kadar ağır hissedersin, bir umur oradan çıkmayı beklersin.

kolye, hüzün, göz, masa.

kolyemi kaybettim diye çok hüzünlenmiştim, onu o kadar aradım bulamadım, bitkin halde masaya dayanmış düşünürken şükür ettim onu arayacak bir çift gözüm var.

öyle bir facianın eşiğindeydim ki camdan fırlayan cennet köşesinden fırlamış karpuzları bile göremedim..

ses hatıra yarım sevgili

Telefonda sesini duyunca yarim kalmis askimizin hatıraları canlandı gözümde ey sevgili

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…