4 Kelime 1 Cümle

aaa kelime vermemişim

Bu kelimelerden nasıl bir cumle cikar acaba

Hıçkırık, ekmek, fenomen, mürekkep

ekmekle mürekkep balığı yediği için hıçkırık tutup fenomen olmuş....

patlıcan göz çorap şarj

Acımasız çocuk bahçeden bulduğu uğur böceklerini, evlerinin bodrum katında iğneyle ipe dizerken o anda beliren ışıkla annesinin geldiğini farketti.

gül , hayal, endişe , otobüs

Elimde sevgilimin aldığı gül hayal kurarken, ineceğim durağı geçtiğimi farkedince endişeyle otobusu durdurup indim.

Sap, kanepe, soğan, kitap

eve gelir gelmez elimdeki öğretmen kitaplarını kanepeye bıraktım ve mutfağa girerek eşimin yemiş olduğu soğanın kabuğu, kiraz çekirdeği ve saplarını masanın üzerinden topladım.

tüylü, romantik , mum , zambak

Tüylü terliklerimi giyerek mum ışığında yaşayacağımız romantik bir gece için sevgilimin elinde zambakla eve gelmesini bekliyorum.

Şapka şemsiye kar zincir

benim şemsiye varken şapka takmam mı daha saçma yoksa senin kar yokken arabaya zincir takman mı?
bez cola anahtar tepsi

Uzerine kola döktüğüm tepsiyi bezle silerken birden anahtarimi evde unuttugum aklima geldi

Sakal, yıldız, yumurtlama, çiçek

sakallı kocası eve çiçekle gelince Yıldız hanımın aklına yumurtlama dönemi geldi ve yatak odasına geçtiler
oyuncak ayak duş perde

Süper olmuş

Eşim yerinden çıkan duş perdesini takmaya çalışırken, oglumun oyuncagina basıp kayinca ayağı kırıldı.

Yalıtım, boksör, pijama, ay

pijamamla bahçede ay ışığında otururken boksör kocamın boks torbasının yalıtıma değerek zedelediğini farkettim.....
frambuaz battaniye çam fırın :)

Frambuaz desenli battaniyesiyle fırın gibi sıcak havada çam ağacının altında yatan şahsiyet kim?!

Kıl sarkıt şelale dal

Battaniyenin altında çam baliyla frambuaz yerken fırındaki balığın yanık kokusu odayı sardı.

iris, kamera, korniş, taş

Ağacın dalını biraz daha sarkıt da şelalenin yanındaki şu kıllı gobekli şahsı daha iyi göreyim.

Tekrar : iris, kamera, korniş, taş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…