4 Kelime 1 Cümle

memlekete gidecem diye perdeleri sıkıca kapattım,biletimin cüzdanımda olup olmadığını kontrol ettim ve tam gara giderken dükkanın birinde çok güzel bi masa örtüsü gördüm(sonunu anca bu kadar bağlıyabildim:60:)

menekşe,gözlük,kek,mercimek:51:

Günüm var:32: MERCİMEK KÖFTESİ ve tatlı olarak KEK yaptım:56: camdaki MOR menekşelerimi suladım sonra aylin hanım içn aldığım GÖZLÜĞE bakarak acaba beğenir mi diye düşünmeye başladım. :10:

Aşk... iftira..... soğuk.... çamur...

İFTİRAYA uğradım sandım SOĞUK bir kış gecesinde kara kara düşünüp yoluma giderken hiç beklemediğim bir anda AŞK ilanında bulunmak isteyen birisi karşıma çıktı seni seviyorum derken salak ÇAMURA basmış kayıp düştü....

İFTİRAYA uğradım sandım SOĞUK bir kış gecesinde kara kara düşünüp yoluma giderken hiç beklemediğim bir anda AŞK ilanında bulunmak isteyen birisi karşıma çıktı seni seviyorum derken salak ÇAMURA basmış kayıp düştü....

Bnnu bana torpil yapmış kelime vermemiş :D :66:
Tünel.... karanlık.... sevgili. . koku...

SEVGİLİmle trende seyahat ederken tren TÜNELe girdi heryer KARANLIK oldu benide bir KORKU aldı

Mercimek..Mutfak..Kaşık..Pencere

bu aralar canım çok MERCİMEK çorbası istedi MUTFAGA koştum elime KAŞIGI aldım PENCERENİN yanında çorba pişirdim
kuş bilgisayar fatmagül kayınvalide

Kayınvalidem fatmagüle bakıyordu bende bilgisayarıma geçtim o sırada kafesinde uyuyan kuşum birden hareketlendi.

bulmaca.. aşk.... sandal... kayıp balık nemo

Kayınvalidem fatmagüle bakıyordu bende bilgisayarıma geçtim o sırada kafesinde uyuyan kuşum birden hareketlendi.

bulmaca.. aşk.... sandal... kayıp balık nemo

aşkım bulmaca gibi keşke bir sandala binsemde kayıp balık nemo gibi derinlere yüzerek kaçsam bu durumdan :))

Banyoda diş macunumun bittiğini görünce terliklerimi giyip okulun oradaki markete gittim:52:gitmişken de bir de gazete alayım dedim:60::60: terlikle markete gidicem he oyy Allah korusun:60::60:

Son düzenleme:
Koltukta oturmuş bahçemizdeki ceviz ağacını seyrederken bir taraftan hamburger yiyordum tam o sırada hava kararıp bulutlanmaya başladı hemen arkasından bardaktan boşanırcasına yağmur yağmaya başladı......

gömlek hamsi vazo motor :52:

sabah işe gitmek için kalktığımda akşamdan ütülediğim gömleğimi masadaki vazonunyanında unutmuşum. geç kalmamak için aceleyle evden cıktıgımda ne oldu dersiniz yanımdan geçen motorlu adamın hamsi balığı kasası ustume devrilmesin mi:52: sinir oldum sinir:27:

bilgisayar,deniz,makas,peçete :52:

Geçen gün bilgisayar da deniz e nereye gidebiliriz diye araştırıyordum.kızım diğer odada makasla peçeteyi kesmiş çok sinirlendim.

Kavanoz, minder, havlu, yağmur

Son düzenleme:
Geçen gün bahçedeki minderin üstünde otururken birden yağmur yağmaya başladı..içeri girip havluyla kurulanayım derken masanın üstündeki kavanoza çarpıp yere düşürdüm:53:

futbol neskafe araba çiçek:52:

Geçen gün bahçedeki minderin üstünde otururken birden yağmur yağmaya başladı..içeri girip havluyla kurulanayım derken masanın üstündeki kavanoza çarpıp yere düşürdüm:53:

futbol neskafe araba çiçek:52:

Eşim Bir Demet Çiçekle Eve Geldi.. Hemen Bir Nescafe İçip Arabamıza Bindik.. Doğru ASLANTEPE'ye Futbol Maçına...

:64::64::64:

Sarı - Manikür - Su - Danışma

Son düzenleyen: Moderatör:
manikur yaparken üzerime su döken sarı saçlı kadına bır konu hakkında danıştım

resim ıspanak havuz flüt

Son düzenleme:
Back
X