4 Kelime 1 Cümle

Okuduğu sayfayı gürültülü şekilde çevirirken bilgisayardan gelen bildirim sesine kirpiklerinden süzülen damlalar eşlik etti

yüzük
zımba
takvim
kaşe

Yüzügü verdigi günü takvimde karalasam, askimsin dedigi notu kase ve imza attirip perdeye zimbalasam ne yazar; herkes yalniz ölmüyor muydu zaten?

Yastik

Ruzgar

Söz

Balkon

rüzgarın sesini duyunca astığı yastığı almaya balkona çıkınca sözü yarım kaldı

bebek
şans
üzüntü
kahve :kahve:

Kumda yatıp güneşlenirken,çaptan düşmesinin sebebinin kelliği olduğunu düşünüyor,bir yandan da buzlu kolasını mutsuz bir şekilde yudumluyordu..

Kalıp
Güneş
Kar
Çarık

Ayağına uymayan kalıbıyla eski çarıklarını giyip yüzünü güneşe dönerek eriyen karların üzerinden geçip gidiyordu.

Bilgi
Işık
Kalp
Araba

Elde ettiği bilgilerle birlikte o an beyninde bir ışık yandı yerinden kalktığında kalbi yerinden çıkacaktı arabaya kendini zor atti

Umut
Sonsuz
Akıllı
Yetişkin

Soguk havada yuruyordu insan aniden karsisina kedi cikti kediyi gorunce egildi eline aldi ve soyle dedi "size nankor diyorlar asil nankor kendileri bilmiyorlar" dedi ve kediyi sevip yoluna devam etti. :)

Hayat
Selale
Limon
Hali

Limon bahçesinin bitimindeki gürül gürül şelalenin dibinde halı yıkamaya benziyodu bu bitik hayat.. :KK70:

İlk , krem , balon ve su.

balona ilk defa su doldurmaya çalışırken ellerim kremliydi tutamadım elimden uçtu gitti. :KK48:

"duruş"kitap"kelime"aşk"

Onu ilk kez kutuphanede gormustum. Elinde bir kitap vardi. Durusu oyle asildi ki ask bu olsa gerek demistim. Ona dogru yaklastim ve dudaklarimdan bir kelime dokuldu "merhaba" :)

Sebep
Huzur
Kosmak
Sevgi

.. Sen ki kırlarda koştuğum , huzur dolu kucak sahibi , sevgine muhtaçlığım , mutluluk sebebim.. :KK76:

Güleç , açma , kordon ve bilet.

Kordon da gezerken güleç pastaneden açmasını ve simiti aldı.
Dönüş biletini almak iÇin terminalin yolunu tuttu.

Arka
Değişik
Sakatat
Terazi

Gece feneri nerede söndürdüğünü anlamadığı arka sokakların birine daha dalıp , gördüğü ilk işkembeciye daldı. Elinde bir kefesi sakatatla dolu terazisi ile karşılayan değişik tip bir hayli tanıdık gelmişti..

Sarj , melek , müdür , takvim.

takvim mart ayını gösteriyordu melek müdürüm telefonunu şarja takmıştı.

kebap,
aşk
şubat
kar.

Son düzenleme:
takvim mart ayını gösteriyordu müdürüm telefonunu şarja takmıştı.

kebap,
aşk
şubat
kar.

Melek kelimesi ??

Uludağ'ın kar dolu eteklerindeki restarontlarından birinde kebap yiyerek aşk tazeleyen bir çifttiler..

Şiir , şişe , randevu ve kart .

Melek kelimesi ??

Uludağ'ın kar dolu eteklerindeki restarontlarından birinde kebap yiyerek aşk tazeleyen bir çifttiler..

Şiir , şişe , randevu ve kart .

Randevulaştığımız yere geldiğimde yerde bir şişe ve ağzında da bir kart buldum şişenin.... ah ne romantik bir şiirle bezemişti kartı... gelmese de olurdu artık....

Dantel, faça, turp, baca.

Püüüüüüü kelimelere bak hele:KK47:

faça atarak bacadan attığım turplar,dantel örtülü masamın üzerine düştü.:olamaz:

Kar Göbek mandalina plaj

Back
X