- 8 Ekim 2021
- 60
- 22
- 8
- 26
- Konu Sahibi denizbenay
-
Yok kayinvalidemle birlikte yasiyorum ama hem onlara hem cocuklarimi tek baima yetisyorum bikmadan sikilmadan ☺Merak ettiğim için soruyorum, çocuklarınız çok mu kolay çocuklar ya da evde iki tane hizmetçi falan mı var?
Dogru cok zor zamanlardyiz ama kendim tek kiz evlat oldugum icin kizim kiz kardesi olmasini cok istiyorumBirde gerçekten bu dünyaya 4 tane çocuk getirmek istediğinize emin misiniz? Çocukların geleceği, iklim değişikliği, ilerde su sıkıntısı, savaşlar , cinayetler hiç korkutmuyor mu sizi?
Garanti mi ?Dogru cok zor zamanlardyiz ama kendim tek kiz evlat oldugum icin kizim kiz kardesi olmasini cok istiyorum
Korkuyorum tabi ama yaninda canindan bi kardesin olursaBirde gerçekten bu dünyaya 4 tane çocuk getirmek istediğinize emin misiniz? Çocukların geleceği, iklim değişikliği, ilerde su sıkıntısı, savaşlar , cinayetler hiç korkutmuyor mu sizi?
Yok ama yumutalama gunleri takip ediyorum tabi hakkimizda hayirlisi once bu sefer tupeli baglatmayi dusunyorum ztnGaranti mi ?
Merhaba öncelikle hayırlı Râbbim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallâh...Ben varım ve yeni hamileyim bugün beta hcgye baktım 7000 çıkti sonucum. Çarşamba günü randavum var gidersem keseyi görürmüyüz acabaMerhaba arkadaslar aranizda yeniyim 3 tane cocugum var 6 ,yasinda kizim 5 ve 3 yaslarinda 2 oglum var ve 3 de sezeryan,ben kizim 1 tane daha kardesi olmasini istiyorum 4 sezeryan ve daha fazla sezeryan yapan arkadaslatimiz deneyimlerini paylasabilimi?
Aha vallahi benim ikizim varmış kız ben dünyaları çocuklarımın tırnağıyla bile değişmem ve çocuklarımın bana verdiği huzuru hiç kimse vermez. Râbbim evlatlarımızı geleceğin güzel yürekli insanı olmalarını nasip etsin İnşallâh...Yok kayinvalidemle birlikte yasiyorum ama hem onlara hem cocuklarimi tek baima yetisyorum bikmadan sikilmadan ☺
Ayy şuanki halim spiral mağduru ama yinede kıyamadım insan bir cana nasıl kıyar ya sen o canı alırken ALLÂH da evdeki canları alsa ALLÂH korusun Veren o Alan o herşeyin iyisini bilen o ..Vee konu çocuksa hiç düşünmeden canımı bile veririm.....4 çocuğum var hepsi sezeryan hepsine yetişiyorum. Hepsini çok seviyorum. 5.5 yaşında kızım 3.5 ve 1.5 iki oğlum var spiral taktrdm oğlumdan sonra ama Allhn takdiri yine de hamile kaldım. Doğum yaptım şuanda 23 günlük bi kızım daha var benim de kalbimden geçen bi kız kardeşti bu kadar erken planlamıyorduk ama verene hamdolsunen kolay sezeryanım buydu inanırmsn gurbetteyiz bana yardm edebilecek kimse de yoktu. 2 gün sadece dinlenebildim. Hakkında hayırlısı olsun sen de hakkında hayırlısını iste evlat sonuçta kız erkek farketmiyor 4 çocuğa yetişmek tabiki zor ama imkansız deil 3 taneye bakan 4 e de bakar.
Cok mutlu oldum inanin bu yorumunuza boyle desete cok ihtiyacaim vardi Rabbim evlatlarinizi size bagislasin sizede guc kuvvet versin insAllah4 çocuğum var hepsi sezeryan hepsine yetişiyorum. Hepsini çok seviyorum. 5.5 yaşında kızım 3.5 ve 1.5 iki oğlum var spiral taktrdm oğlumdan sonra ama Allhn takdiri yine de hamile kaldım. Doğum yaptım şuanda 23 günlük bi kızım daha var benim de kalbimden geçen bi kız kardeşti bu kadar erken planlamıyorduk ama verene hamdolsunen kolay sezeryanım buydu inanırmsn gurbetteyiz bana yardm edebilecek kimse de yoktu. 2 gün sadece dinlenebildim. Hakkında hayırlısı olsun sen de hakkında hayırlısını iste evlat sonuçta kız erkek farketmiyor 4 çocuğa yetişmek tabiki zor ama imkansız deil 3 taneye bakan 4 e de bakar.
InsAllah Rabbim gonlunuze gore verir sizindemi 4 sezeryanMerhaba öncelikle hayırlı Râbbim kucağınıza almayı nasip etsin İnşallâh...Ben varım ve yeni hamileyim bugün beta hcgye baktım 7000 çıkti sonucum. Çarşamba günü randavum var gidersem keseyi görürmüyüz acaba)
Amin amin tek temenimiz bu zatenAha vallahi benim ikizim varmış kız ben dünyaları çocuklarımın tırnağıyla bile değişmem ve çocuklarımın bana verdiği huzuru hiç kimse vermez. Râbbim evlatlarımızı geleceğin güzel yürekli insanı olmalarını nasip etsin İnşallâh...
Çocuklarınızı Allah bağışlasın. Büyük ablamın da 3 oğlu var üçü de sezaryen. 4. yü yapamazsın demişti doktor. Ablam çok istemişti ama Allah korusun üçüncü de bile ölümlerden dönmüştü ama yüksek tansiyonu da vardı. Bu konuda doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız .Merhaba arkadaslar aranizda yeniyim 3 tane cocugum var 6 ,yasinda kizim 5 ve 3 yaslarinda 2 oglum var ve 3 de sezeryan,ben kizim 1 tane daha kardesi olmasini istiyorum 4 sezeryan ve daha fazla sezeryan yapan arkadaslatimiz deneyimlerini paylasabilimi?
Rabbim hakimizda hayirlisi neyse onu nasip etsin insAllah ablanizin son bebegi kac yasinda acabaÇocuklarınızı Allah bağışlasın. Büyük ablamın da 3 oğlu var üçü de sezaryen. 4. yü yapamazsın demişti doktor. Ablam çok istemişti ama Allah korusun üçüncü de bile ölümlerden dönmüştü ama yüksek tansiyonu da vardı. Bu konuda doktorunuza danışırsanız daha sağlıklı bilgi alırsınız .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?